Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
 
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 
Oktober 2013

Primeur Linn Klimax Exakt - 21 november 2013

Linn introduceert een nieuwe hifi revolutie – Exakt. Door integratie van digitaal/analoog omzetting in de speaker zelf, actieve aansturing en streaming in één enkele nieuwe technologie, heeft Linn met Exakt de luidspreker omgetoverd tot een intelligente, opwaardeerbare bron! Exakt elimineert de verliezen die worden veroorzaakt door analoge wisselfilters, corrigeert voor de minimale variaties in luidsprekereenheden en optimaliseert de prestaties van de luidsprekers in uw kamer met een door BB&G uitgevoerde installatie.
Lees verder
 

9 november 2013 hardKore Linn Sondek LP12 Klinik in Zevenbergen

9 november 2013 hardKore Linn Sondek LP12 Klinik in Zevenbergen. Linn UK introduceerde recent een tweetal mooie nieuwe producten om je LP12 te upgraden: Een nieuw - vanaf nu standaard in elke nieuwe LP12 gemonteerd - 'Majik' niveau subchassis en de Kore,
een nieuw subchassis op 'Akurate' niveau.
Lees verder
 

Verwacht in het BB&G referentie-theater Ultra HD 4K projectie okt 2013

Binnenkort verwacht in het BB&G referentie-theater Ultra HD 4K projectie. Home Cinema is meer dan een televisie en surround sound. Beter Beeld & Geluid ziet het grote plaatje en gebruikt de laatste snufjes om met verstand van zaken en ruime ervaring techniek om te zetten in een emotionele reis door tijd en ruimte.
Lees verder
 

The Einstein Tune music2 okt 2013

Coming Soon, The Einstein Tune: Met als richtlijn 1 december zal hij daar zijn, de ‘’Tune’’  van Einstein Audio!  Een geïntegreerde echte Einstein versterker van 2 x 90 watt in Klasse A/B, voorzien van een geïntegreerde phonostage en geïntegreerde DAC!  Bediening via een touchscreen en afstandsbediening, het uiterlijk, ondanks gemoderniseerd toch zeer uitgesproken Einstein. Een ware schoonheid in al haar facetten. Voorlopige richtprijs zal € 6.000, * = gaan bedragen.

Lees verder
 

Klinkt Beter in samenwerking met Audioscape komen met nieuw merk 432 okt 2013

Klink Beter gaat zich meer toeleggen op productontwikkeling en minder op enkel de traditionele hifi verkoop. 432 Hz heeft de laatste jaren in onze muziekbeleving zo'n verschil teweeg gebracht, dat wij nu vinden dat 432 Hz werkelijk opnieuw voor iedereen beschikbaar moet zijn.Daarom kondigt Klinkt Beter in samenwerking met Audioscape een nieuw merk aan: 432.
Lees verder
 

Arthephonos Peitho uitbreiding van de luidsprekerreeks Hay-End Audio okt 2013

Arthephonos Peitho uitbreiding van de luidsprekerreeks. Naast de slanke 303, 403, 406, de grote 553 en de hoornversie 507 is er nu voor demonstratie gereed: de Peitho 606. De eerste in de succesvolle Peitho-luidsprekerserie was de 553. Klanten roemen het zijdezachte hoog waarbij alle details kristalhelder weergegeven worden, de volle zuivere bassen, de fraaie timbres in het middenregister en de dynamiek en expressie in de weergave van alle soorten muziek. Ook prijst men de rust en de immense ruimte in de weergave. Lees alles over de Peitho-filosofie op www.hayendaudio.nl.
Lees verder
 

Audio21 vanaf heden Premium Dealer Van de Leur Audio okt 2013

Audio21 vanaf heden Premium Dealer Van de Leur Audio. Van de Leur Audio is hard aan het werk om een kwalitatief Nederlands dealerstelsel te bewerkstelligen. De standaard voor verkooppunten is hoog komen te liggen en niet zomaar iedereen kan nog Van de Leur Audio producten verkopen. Het roer is omgegooid en de eerste die positief door de selectie is gekomen is gelijk een opvallende; Audio21 te Wapenveld.
Lees verder
 

De Pillar Signature van Real Estate Audio okt 2013

Passion for live music. Nieuw in luidsprekerland; de Pillar Signature van Real Estate Audio, luidsprekers voor (w)rap muziek. Real Estate Audio (www.realestateaudio.nl) is een nederlandse luidspreker ontwerper en bouwt luidsprekers met passie voor live muziek. Naast de Pillar Special Edition is nu ook de Signature leverbaar met een aantal kwalitatief hoogwaardige features.

 

 

 

 

Lees verder
 

Nieuws van het Blumenhofer front okt 2013

Over de Website, Jubileum, Dealers en Producten... Veel nieuws van het Blumenhofer front: Zo zijn de nieuwe modellen Fun 17, Tempesta 20 en FS2 na hun introducties op de X-fi nu ook in Nederlandse winkels aangeland. De Fun 17 is reeds te beluisteren bij Novus Audio in Kampen, de Tempesta's 20 en Genuin FS2 bij A10 Audio in Amsterdam.

 

 

Lees verder
 

Goed nieuws van de Japanse MC elementenbouwer ZYX okt 2013

Premiums are here!Goed nieuws van de Japanse MC elementenbouwer ZYX, de nieuwe PRIMIUM lijn is gearriveerd. Buiten de R-1000 Airy Cosmos welke wij u op de X-fi hebben gedemonstreerd zijn nu ook de nieuwe elementen PREMIUM 4D en PREMIUM OMEGA leverbaar en op voorraad. Door nieuw opgedane kennis en materialen biedt de nieuwe PREMIUM range u voor een lagere prijs de finesse, natuurlijkheid, kracht en dynamiek uit het hoogste prijssegment.
Lees verder
 

Bang & Olufsen Poulissen dealer van het jaar 2013-2014

 
Bang & Olufsen Poulissen dealer van het jaar 2013-2014
. Bang & Olufsen Poulissen gevestigd aan de Jesuïtenstraat 3 in Roermond is op de Bang & Olufsen dealer bijeenkomst in Madrid uitgeroepen tot Dealer van het Jaar.
Lees verder
 

SnipRecords en Beter Beeld & Geluid Hilversum De magische reis van opname naar HighRes album 2 nov

SnipRecords en Beter Beeld & Geluid Hilversum presenteren... De magische reis van opname naar HighRes album. Altijd al willen weten hoe een akoestische jazz-opname tot stand komt? En wat HighRes nu eigenlijk betekent, voor opname en klank? SnipRecords  - een nieuw Nederlands HighRes platenlabel - biedt u in samenwerking met Beter Beeld & Geluid Hilversum op 2 november een antwoord op deze vragen door u tijdens een interessante workshop een uniek kijkje te geven in haar keuken. Er zal uitgebreid worden ingegaan op de filosofie van SnipRecords en haar ideeën over HighRes muziek, de keuzes en technieken van de opnamesessie en de finishing touch tijdens de nabewerking.
Lees verder
 

AudioSense DEQX XS-1 24-192 asynchroon USB board okt 2013

DEQX XS-1 24/192 asynchroon USB board. Met de optie USB, geschikt voor de huidige generatie DEQX processoren, kan een Windows of Mac ‘music server’ met een USB uitgang rechtstreeks aangesloten worden op deze DEQX.

 

Lees verder
 

DeVos Jingle multimedia - muziekstation voor professionele toepassingen okt 2013

Nieuw in het DeVos leveringsprogramma:DeVos Jingle multimedia - muziekstation voor professionele toepassingen. Ideaal voor presentaties en muziek in bedrijfsruimtes, bedrijfs- en thuisbar, party's en recepties, vergaderruimte, leslokalen, kantine, clubhuis, fitness en studio. Uitgevoerd met twee Jingle speakers en een mix-voorversterker met 1 microfoon en 3 lijningangen.Diverse uitgangen voor doorkoppelmogelijkheden naar een subwoofer of tweede installatie.Belastbaarheid 2 x 150 W. AES    Prijs basisstation € 999,- excl. BTW * Meerprijzen afhankelijk van de uitvoering.
Lees verder
 

YN Audio gaat de distributie van de Lumin Music DSD streamer verzorgen okt 2013

YN Audio gaat de distributie van de Lumin Music DSD streamer verzorgen voor Nederland en het Nederlands sprekende deel van België. De Lumin Music Streamer is één van de eerste echte Universal High-End Music Streamers op markt, hij ondersteunt vele formaten waaronder native DSD en de streamer werkt volgens het UPNP protocal. Daarbij werkt hij eenvoudig samen met andere UPNP geschikte apparatuur en software.

Lees verder
 

luistershow bij Klinkt Beter op zaterdag 12 en zondag 13 oktober

Eind oktober bestaat Klinkt Beter zes jaar. Hou je agenda alvast vrij op  het weekend van 25, 26 en 27 oktober, want Klinkt Beter presenteert dan een volledig vernieuwd gamma. In afwachting van deze zesde verjaardag organiseert Klinkt Beter nog één “kleinere” opendeur net na de New Music show op zaterdag 12 en zondag 13 oktober telkens van 14u tot 19u, met twee thema's: 432 Hz en Velodyne subwoofers.
Lees verder
 

Libratone onthult De Libratone Loop okt 2013

Libratone onthult haar meest veelzijdige speaker voor home audio entertainment tot nu toe. Draadloos, stijlvol en aan de muur te bevestigen: de nieuwe Libratone Loop verandert jouw luisterervaring. Kopenhagen, 1 oktober 2013 – Libratone heeft wederom de grenzen van home audio verlegd met de introductie van de Libratone Loop. Het is een veelzijdige speaker die adembenemend stereogeluid en het gemak van draadloos AirPlay-streaming combineert.
Lees verder
 

Cambridge Audio Minx Xi okt 2013

Cambridge Audio's Minx Xi, het innovatieve digitale muzieksysteem dat werkelijk álles speelt…..  Hoe muziek ook opgeslagen wordt, het Minx Xi streamingsysteem speelt alles af en wel in de hoogst mogelijke kwaliteit. Minx Xi is ontwikkeld door Cambridge Audio's toptechnici en combineert prima toegankelijkheid en naadloze integratie met bestaande -en zelfs audiofiele- apparatuur met een hoogwaardige geluidskwaliteit in een stijlvol ontworpen behuizing.
Lees verder
 

Beats Studio hoofdtelefoon geremasterd okt 2013

DE NIEUWE BEATS STUDIO: een icoon geremasterd.
‘s Werelds meest beroemde hoofdtelefoon is helemaal opnieuw ontworpen en vormgegeven. De nieuwe Beats Studio® is lichter, sexyer, sterker en comfortabeler, met een nog nauwkeuriger geluid, Adaptive Noise Canceling, een oplaadbare accu met een speelduur tot 20 uur en Remote Talk™. Deze hoofdtelefoon biedt je alle energie en opwinding die je van Beats mag verwachten, plus een krachtig en opnieuw ontworpen geluid.
Lees verder
 

Beter Beeld & Geluid presenteert The Eagles op 14 november tijdens Linn Lounge presents… okt 2013

Beter Beeld & Geluid presenteert The Eagles tijdens Linn Lounge presents…  Beter Beeld & Geluid zal in de vestiging in Zevenbergen op 14 november vanaf 19:00 uur 'Linn Lounge presents… The Eagles' organiseren. Tijdens een gezellige avond met lekkere hapjes en drankjes wordt de muziek beluisterd van deze band en hoort u over diens historie en ontwikkeling.

Lees verder
 

Google Play Music beschikbaar in Nederland okt 2013

Google Play Music beschikbaar in Nederland
Amsterdam, 1 oktober 2013 - Google Play Music is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. Deze dienst biedt gebruikers de mogelijkheid hun persoonlijke digitale muziekcollectie te uploaden en online toegankelijk te maken en uit te breiden door nieuwe muzieknummers aan te schaffen. Via een All Access-abonnement is bovendien alle muziek uit de uitgebreide Google Play-collectie te beluisteren.
De muziek is te streamen vanaf elke computer, Android-tablet of Android-smartphone. Alle vooraf geselecteerde nummers zijn ook offline te beluisteren als er geen internetverbinding beschikbaar is. Met de introductie van de nieuwe muziekdienst biedt Google Play nog meer online entertainment en is het de centrale plek voor favoriete apps, games, boeken en muziek.

Hoe werkt het?
Google Play Music biedt je de mogelijkheid om tot 20.000 nummers uit je muziekcollectie gratis op internet op te slaan, zodat je ernaar kunt luisteren vanaf je smartphone, tablet of computer. Je treft er ook een muziekwinkel aan met tracks van alle grote platenmaatschappijen en duizenden onafhankelijke labels. Het gaat hierbij om meer dan 18 miljoen nummers. Zo kun je jouw muziekcollectie steeds verder uitbouwen. Met de nieuwe Google muziekdienst All Access krijgen maandabonnees daarnaast onbeperkte toegang tot een enorme verzameling muziek die op alle mogelijke apparaten zijn te beluisteren. En het mooie is dat al deze nummers zijn ‘vast te pinnen’, zodat ze op je telefoon of tablet beschikbaar blijven als je offline bent of je even geen internetverbinding hebt.

Persoonlijk muziekkanaal
All Access biedt je bovendien de mogelijkheid een persoonlijk muziekkanaal te creëren met al je favoriete nummers, artiesten en groepen, zonder advertenties. Daarnaast kun je tips van muziekexperts raadplegen of nieuwe muziek ontdekken door op genre te zoeken. Op het tabblad ‘nu luisteren’ zie je in één oogopslag al je favoriete artiesten en muziekkanalen, zodat je hier direct naar kunt luisteren zodra je jouw persoonlijke muziekbibliotheek opent.

Prijs en beschikbaarheid
Mensen kunnen All Access nu een maand gratis uitproberen. Daarna betaal je slechts 7,99 * euro per maand. Het normale tarief voor gebruikers die zich aanmelden na 15 november 2013 bedraagt 9,99 euro per maand, met een gratis proefperiode van 30 dagen

* Voor de actuele prijs neem contact op met uw leverancier.

 

Vier nieuwe dealers voor Guru Audio okt 2013

qm10 bpl en wpl.jpgVier nieuwe dealers voor Guru Audio. In de afgelopen maanden heeft Hear Evertyhing Audio Import er maar liefst vier nieuwe Guru-dealers bijgekregen: Audiofile ‘s-Gravenmoer (NB), Da Capo High End in Kerk-Avezaath, Sowell Hifi in Gorinchem en - last but not least - De Jong en Warnaars in Den Haag.
Lees verder
 

Oktober Streaming maand bij Hifi Maastricht en Omstreken okt 2013

naim unitiqute2 ipadOktober 2013: Streaming maand bij Hifi Maastricht en Omstreken. In de maand oktober staat streaming centraal. Ieder weekend (vrijdag- en zaterdagmiddag om 13.00 uur) staat een onderwerp op het gebied van streaming centraal. Ter gelegenheid van deze streamingmaand zijn er diversen interessante aanbiedingen. Voor meer informatie kijk op www.hifimaastricht.nl
Lees verder