Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Accuphase

Het leven verrijkt door technologie. Met deze spreuk is Accuphase [accuraat in fase] voor vele jaren representatief in de wereld markt, en behoort tot op de dag van vandaag tot de beste fabrikanten in hoogwaardige komponenten. Vele ontwikkelingen hebben geleid tot de wereld standaard in de referentie klasse.

1972 was het jaar dat oprichter Jiro Kasuga en zijn ingenieurs verantwoordelijk waren voor het fase correct systeem voor een heldere muziek weergave. Destijds werkten zij bij Trio een onderdeel van Kenwood. Samen met zijn broer en schoonzoon ontwikkelden zij de eerste FM tuner die destijds sterk opkwam in Japan. Later zou de FM tuner wereldwijd verkocht gaan worden. In 1965 kwamen de eerste transistors versterkers op de markt waaruit later zou blijken dat Accuphase de beste technieken in huis heeft met de meest prachtige meetresultaten met een optimaal luistergenot.                                                

In 1974 werd Accuphase opgericht en verschenen de eerste produkten op de markt. De roemruchte T 100, C 200, P 300 zijn nog steeds legendarisch. Accuphase kenmerkt zich door een warm geluid dat vergeleken kan worden met het echte live geluid waardoor timbre, dynamiek en klankkleur absoluut de werkelijkheid benadert. Gezien bij het bedrijf 40 ingenieurs werken die konstant met de ontwikkeling bezig zijn kan men stellen dat de keuze van de komponenten, levensduur en muzikaliteit dit produkt tot het allerbeste behoort. Internationale doorbraak is dan ook niet uitgebleven en tot nu toe het meest begeerde merk. Vele awards die zij hebben mogen ontvangen, lovende testrapporten enz zijn het sterkste bewijs.

Accurate in phase is dan ook terecht door Accuphase waargemaakt.
Hoogwaardige technologie die inderdaad uw leven verrijkt.  


Muziek is een oase die ons leven verfrist.
Muziek kan, opwekken, kalmeren. Het kan ons hart bewegen en ons leven verrijken, welk het doel is, dat wij in Accuphase de Audiotechnologie zoeken.
Dit was het idee achter de slagzin " Leven door Technologie verrijkt " dat samen de groep van zeer bekwame Audiospecialisten die tot vandaag bedachten  de succesrijke Accuphase lijn van oorsprong produceert.    
Het is het  principe achter alle Accuphase componenten wiens hoge rang extravagant kan beschouwd worden               
Precies zoals er voortreffelijke muzikale instrumenten zijn dat voornamelijk zeer gewaardeerd wordt, geloven wij dat het zelfde in de Audiocomponenten van toepassing is. Dit vormt de basis van ons ontwerp . Het streven naar de reden waarom wij extra waarde hechten in elk van onze componenten en die zo te bouwen dat zij helemaal de verdiensten van handwerk zullen tonen.
De naam ACCUPHASE werd door  ACCU  "nauwkeurig" in combinatie toegepast met FASE welke de belangrijkste factor in de Audiotechnologie is. Wij voelen dat dit een passende merknaam is om zo onze producten te beschrijven die in het diepste van de Audiotechnologie doordringt.
Onze eindeloze toewijding van kwaliteit vereist een hele hoge graad van verwerking welk ons overtuigt om het gebruik van massaproductie te vermijden. Daarom is productievolume beperkt en ACCUPHASE in een beperkt aantal  gespecialiseerde winkels te verkrijgen.

Integrated Stereo Amplifiers
E-213  E-308  E-408  E-530
 
CD Players
DP-57  DP-67  DP-77  DP-85
 
CD Transport
DP-100
 
Digital Processors
DC-101  DG-38
 
FM Tuner
T-1000

Other Product
 
Digital Frequency Dividing Network DF-35 Please consult with your local distributor
Clean Power Supply PS-500V
Clean Power Supply PS-1200V

PRO Series
MDS A/D Converter AD-2401

Accuphase Laboratory, Inc.
2-14-10 Shin-ishikawa, Aoba-ku, Yokohama,225-8508 Japan
Tel: 81-45-901-2771
Fax: 81-45-901-8959
E-mail:

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs