Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Aiwa

Aiwa werd opgericht 1951 als fabrikant van microfoons. het bedrijf dankt zijn bekendheid mede aan het pionierswerk op het gebied van cassetterecorders en produceerde bovendien de eerste Japanse digitale cassetterecorder. 
    
Aiwa, als fabrikant die zich altijd al heeft gericht op audioapparatuur, is tevens de bedenker van het populaire "mini hifi system” en de 3-cd-wisselaar. beiden gelden tegenwoordig als standaard in de markt. en ook de innovaties zoals het "front surround” genieten tot op de dag van vandaag grote bekendheid. denk daarbij ook aan het nieuwe "i-bass” systeem.

in februari 2002 maakte Sony bekend dat zij het merk Aiwa nieuw leven in wilden blazen, en zo werd Aiwa opgenomen in de Sony Group. vanaf oktober 2002 is Aiwa derhalve een volledige dochteronderneming van Sony.

Aiwa maakt nu gebruik van de productiecapaciteit van Sony en dat geldt ook voor de inkoop van materiaal, informatiesystemen en het distributienetwerk, waardoor een werkwijze ontstaat waarbij men snel en adequaat kan inspelen op de veranderingen in de markt. echter Aiwa behoudt haar eigen identiteit als merk en verkoopt en verhandelt haar producten geheel zelfstandig en gescheiden van Sony. Aiwa producten moeten echter wel aan exact dezelfde normen, kwaliteitseisen en betrouwbaarheid voldoen als de producten onder de naam Sony, maar blijven toch opvallen door hun eigen unieke ontwerp, kenmerken en positie in de markt.

het merk Aiwa richt zich met name op de jonge consumenten en biedt eenvoudige en trendy producten aan voor eigen gebruik, zodat zij bij het luisteren naar hun favoriete nummers van een uitstekende av-kwaliteit kunnen genieten. de producten ontwikkelen zich geleidelijk tot hoogwaardige technische snufjes, waarbij de pc steeds meer centraal komt te staan. en dat is niet zo verwonderlijk in een eeuw waarin netwerkproducten en internetdistributie steeds belangrijker worden.

in februari 2003 werd het nieuwe logo gelanceerd dat symbool staat voor een dynamisch en vernieuwd merk. kort daarop volgde de introductie van een nieuwe productserie om de nieuwe persoonlijkheid van het merk nog extra te benadrukken – jong, persoonlijk en plezierig.

als merk dat zich nu ook begeeft op tot nu toe onbekende terreinen wil Aiwa de consumenten een nog beter aanbod doen dat perfect past bij de eisen die zij aan hun levensstijl stellen. de doelen van Aiwa zijn om in al haar uitingen fris en onderscheidend te zijn en zo te voorkomen dat zij eveneens het "ook wij” etiket krijgt opgeplakt, dat sommige andere japanse producten in de gemiddelde prijsklasse hebben.

de verkoop en marketing van de Aiwa-producten in Europe valt onder de verantwoordelijkheid van Aiwa Business Europe met haar hoofdkantoor in Capelle a/d Ijssel, vlak bij Rotterdam, Nederland.
in Europa heeft Aiwa ongeveer 80 medewerkers in dienst.

Aiwa Consumer Information Center
Schipholweg 275
1171 PK BADHOEVEDORP
Tel: 020 658 1888
Fax: 020 658 5454
E-mail: contact