Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgi. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Akai

Ga voor rood ga voor Akai

Natuurlijk is het moeilijk om geluid een kleur te geven. Hoge tonen zouden lichte kleuren verbeelden en in lage tonen ziet men eerder een donkerbruine kleur. Waarom zou rood dan de kleur van geluid zijn
HET ANTWOORD IS AKAI.

De naam AKAI straalt kracht en kwaliteit uit. AKAI betekent in het Japans overigens ook "rood". Dit beroemde Japanse merk is van oudsher bekend om zijn topproducten op het gebied van beeld en geluid. Vraag mensen op straat 5 bekende merken op te noemen en de kans is zeer groot dat AKAI in dat rijtje voorkomt. Deze bekendheid is verworven door het brede assortiment dat AKAI sinds jaar en dag op de markt brengt.

De perfecte spoelenrecorders uit de zeventiger jaren zijn welhaast collector items geworden. Wie heeft niet ergens een cassettedeck, versterker of videorecorder in huis staan waaruit de kracht van het merk AKAI blijkt. En ze zijn niet stil blijven staan. AKAI is tegenwoordig een merk dat een groot aantal producten op de markt brengt voor de jonge en kritische consument. Daar wordt nu speciaal aandacht aan besteed in prachtige cd-spelers en "boom boxen" waar we trots op kunnen zijn. Onderscheidend in design en gemaakt voor de toekomst.

Ons streven is te voldoen aan de behoeftes van de consument, waarbij de kwaliteit en optimale service voorop staan. Door dit constante streven zijn wij succesvol in de markt van consumenten elektronica.

ELMARC B.V. is een bedrijf met een Rotterdams karakter en een lange historie. Het bedrijf is ontstaan vanuit een detailhandel in grammofoonplaten en elektronica waarmee de basis is gelegd voor de huidige organisatie. In de loop van de jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld van een detailhandel via een groothandel naar een importbedrijf. Reeds sinds de jaren ’70 houden we ons bezig met de import vanuit Japan, Korea, Taiwan en China. Kortom, onze handelsgeest heeft ons in contact gebracht met deze verre productieoorden. Vanuit ons eerste pand in de Jonker Fransstraat te Rotterdam hebben we vanaf 1954 een nuchtere handelswijze ontwikkeld. Onze duidelijke manier van zaken doen heeft ertoe bijgedragen dat onze merken breed in de markt staan en door de bekende kanalen worden verkocht. Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel.

De ervaringen en kennis die wij binnen de markt van consumenten-elektronica hebben opgebouwd heeft het Japanse bedrijf AKAI Electronics doen besluiten om de verkoop, marketing en distributie voor de Benelux aan ons toe te vertrouwen. Een uitdaging die wij graag wilden aangaan, omdat het merk AKAI vooral in Nederland en België een uitstekende reputatie geniet.

De naam AKAI straalt kracht en kwaliteit uit. AKAI betekent in het Japans overigens ook "rood". Dit beroemde Japanse merk is van oudsher bekend om zijn topproducten op het gebied van beeld en geluid. Vraag mensen op straat vijf bekende merken op te noemen en de kans is zeer groot dat AKAI in dat rijtje voorkomt. Deze bekendheid is verworven door het brede assortiment dat AKAI sinds jaar en dag op de markt brengt.

Wij beschouwen AKAI als de kroon op ons werk en als de parel binnen ons assortiment. Wij zijn ervan overtuigd dat wij in staat zijn ons enthousiasme voor dit fantastische merk met u de komende jaren te gaan delen.

Akai Benelux
Elmarc bv. 
Kolenbranderstraat 28
2984 AT Ridderkerk Nederland
Tel: 0180-487181
Fax: 0180-487195
E-mail: contact

Verkoop punten

De Winkel.nl Hermes Electronicswww.dewinkel.nl www.hermeselectronics.nl
   
De Block electrostore Ottowww.block.nl www.otto.nl
   
Foto Klein Expert

www.fotoklein.nl www.expert.nl
   
De Harendse Smid Kijkshop

www.harensesmid.nl www.kijkshop.nl
   
Metro Media Marktwww.makro.nl www.mediamarkt.nl
   
Wehkamp Mikro-electrowww.wehkamp.nl www.mikro-electro.nl
   
Nebus Neckermann

www.nvo.com/nebus www.neckermann.com
   
België

 
Krefel Lommelen

www.krefel.be www.lommelen.be
   
Makro Media Marktwww.makro.be www.media-markt.be
   
3 Suisse Unigro

www.3suisses.be www.unigro.be