Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgi. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Alouette audio By Ribot ***** QH AANRADER

Ribot Audio bouwt ALOUETTE.

Alouette is high end audio apparatuur met een unieke vormgeving. Alouette apparatuur wordt met de hand gebouwd in ons atelier na bestelling van de klant. Alles is mogelijk wat betreft opbouw en vormgeving, kleur en materiaal gebruik. Alles naar inzicht en specificaties van de klant.

Echt goede audio apparatuur is vaak saai en heeft een geringe uitstraling. Helaas neemt kwalitatieve hoogstaande audio fysiek veel plaats en aandacht in het interieur. Dit is schier onvermijdelijk; goed geluid kan niet samen gaan met een kleine of onzichtbare behuizing.

Wij proberen met Alouette de apparatuur te verpakken in behuizingen die meer overeenkomst hebben met meubels. Vormgeving in een kunstige verpakking die gewoon mooi is om naar te kijken.Door de toegepaste materialen en de unieke afwerking betreden wij met onze producten een nieuwe weg in de fusie van kunst en techniek.
Het palet bestaat uit: versterkers, luidsprekers, cd en dvd spelers, regelversterkers, surround systemen en bijpassend meubels.

Alle Alouette apparatuur is ontworpen naar hoge standaard en de toegepaste materialen zijn zonder uitzondering van de hoogste kwaliteit. Door de originele benadering van het begrip "muziek" en "geluid" behoord deze apparatuur wereldwijd tot het beste wat op dit moment te koop is.Eenvoud en simpele bediening, no nonsens! zijn onze uitgangspunten.Goed geluid spreekt voor zich zelf.

Ribot audio Alouette is made in Holland.

Onze filosofie

In ons atelier worden zowel de elektronica en de behuizingen ontworpen en gebouwd. De vormgeving bij Alouette apparatuur is een verhaal op zich. Zeker door het eenmalige unieke karakter die elke behuizing heeft. Door de toegepaste materialen zoals: hout, messing, hoogwaardige kunststoffen en speksteen, hebben de producten een geheel eigen tijdloze uitstraling.

De methode van bouwen laat zich wel enigszins vergelijken met het bouwen van een muziek instrument. De behuizingen kunnen daarom worden gezien als meubelstukken met een eigen warmte, kleur en karakter.
Alle behuizingen van Alouette worden met de hand gebouwd, de voordelen van dit handmatig bouwen zijn dat elk systeem dat ons atelier verlaat werkelijk uniek is. Daarbij doet de inbreng van de klant de exclusiviteit alleen maar verder stijgen. Mogelijkheden zijn onbeperkt en eigelijk kunnen alle wensen in deze worden uitgevoerd en gerealiseerd.

Ons uitgangspunt met Alouette is om een zo eerlijk mogelijk product te maken qua prijs, prestaties en uiterlijk. De vormgeving gaat zeker niet ten koste van het geluid. De klant betaald niet de prijs voor vormgeving met inferieure prestaties. Zoals bij vele merken wél het geval is.Alouette systemen behoren tot de beste die heden ten dagen verkrijgbaar zijn. Achter de ontwerpen gaat een ontwerp team schuil met een ervaring in audio techniek van ruim 30 jaar. Vaak bewandelen wij hierbij niet de gebaande paden, dit leveren soms producten op met een zekere "cult" status.
Hiermee bedoelen we dat de toegepaste oplossingen origineel zijn en een nieuwe dimensie toevoegen aan het begrip muziek beleving. Iets dat keer op keer wordt bevestigd bij tests door deskundigen.

Producten:o.a.

Type
 
P 12,  SP 2, A 18,  A 60, HB 20, HB 30

 
MP-DAC
 
CDD, CDS
 
 
mini tube
 
PMT, AMT, RMT
 
 
Plateau 3, Plateau 4, Plateau 5


 
 

Mensen die niet kunnen of willen zelfbouwen.
Mensen die Hawk Bouwkits willen kopen en beluisteren.
Mensen die de toegevoegde waarde van het Alouette design waarderen.
Kunnen voor dit alles nu terecht bij Ribot Audio in Nederland.

Ribot Audio is de enige wederverkoper van Hawk Audio in Nederland.
En heeft al verscheidende jaren ervaring met het adviseren en het geven van tips voor de zelfbouwer.
Voor het bouwen van luidsprekers is Alouette de enige die dit in de Benelux voor haar rekening neemt. Aangezien Hawk Audio dit niet meer tot zijn activiteit rekend.
Voor vragen en informatie onderstaand e-mail adres.
E-mail:

Luisteren alléén na telefonische afspraak

Alouette Audio
Atelier: Akkerhof 23,
2321 VE Leiden.
The Netherlands
071-5763084
bij geen gehoor
06-18260663
E-mail: