Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Appeltje `t perfect performer

Welkom bij the Perfect Perfomer luidsprekers:
de speakers voor hen die in hifi winkels niet de kwaliteit vinden die ze wensen, voor de prijs die ze willen betalen.Wij fabriceren en verkopen onze speakers zelf, zonder tussenkomst van dealers, waardoor we een zeer scherpe prijs-kwaliteitsverhouding voeren.Lees op onze site alles over onze spekstenen SoundStone familie, onze modellen Prince en King, en over speciale uitvoeringen.

soundstone 16.5      SoundStone 16.5 is een compacte luidspreker, maar ondanks de geringe afmetingen is de weergavekwaliteit in alle registers meer dan voortreffelijk. Ook de basweergave is indrukwekkend in omvang en dynamiek, wat voor een belangrijk deel te danken is aan de stijfheid en de eigen massa van de spekstenen behuizing. SoundStone 16.5 is een tweewegsysteem dat op een statief, een meubel, op een plank of in een kast kan worden geplaatst. Desgewenst leveren wij een bijna onzichtbaar, transparant statief van acrylglas (ad Ä70,-) bij deze luidspreker.Bij het ontwerpen van the Perfect Performer luidsprekers staat de natuurlijkheid en echtheid van de weergave altijd voorop.

Daarom wordt speciaal aandacht geschonken aan fasecoherentie (fase-gelijkheid van grondtonen en de harmonische boventonen in zang en muziek) en aan het voorkomen van vertraagde resonanties (na-ijling).
Ruim vijfenveertig jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van high-fidelity luidsprekers hebben ons geleerd dat deze twee aspecten van het grootste belang zijn voor kwaliteitsweergave. Bij de PP-luidsprekers wordt gebruik gemaakt van kennis en ervaring uit vele decennia experimentele hifi-ontwikkeling: kennis die helaas bij veel andere ontwerpers/fabrikanten verloren is gegaan. Voor de technisch geïnteresseerden vermelden we dat al onze luidsprekers standaard zijn uitgerust met eerste orde wisselfilters voor optimale faselineariteit. En het zijn kritisch afgestemde reflexsystemen, wat inhoudt dat de reflexpijp (aan de achterzijde) er niet is om méér bas te produceren, maar om vervorming bij de resonantiefrequentie te voorkomen. De reflexpijp neemt bij die zeer lage frequenties het werk van de basunit over, zodat deze mechanisch wordt ontlast.

SoundStone 20 is bedoeld voor gebruik in normale, ruime huiskamers. Dit type is aanmerkelijk kleiner dan SoundStone 30, maar levert vrijwel dezelfde prestaties. De weergave kenmerkt zich door een zeer natuurlijk en "groot geluid", zoals dat bij een fors driewegsysteem hoort, met een indrukwekkende dynamiek en een prachtige doortekening in alle registers. SoundStone 20 is een vloerstaand driewegsysteem.Van subsonisch laag tot supersonisch hoog zijn hun prestaties van nooit eerder vertoonde kwaliteit: zeer analytisch, met een hoog "oplossend vermogen" en met een enorme rust, coherentie, natuurlijkheid en vanzelfsprekendheid. Zelfs bezitters van zeer kostbare "high end" luidsprekers zullen opkijken van de details en melodieuze lijnen die zij via de PP luidsprekers voor 't eerst in vertrouwde opnamen te horen krijgen. Voorheen als "ongedefiniëerd laag" betitelde bastonen blijken bijvoorbeeld een roffel op de grote trom te zijn - met duidelijk waarneembare aanslagen - of een pianissimo gestreken contrabas met een moeiteloos te volgen melodie. In veel gevallen blijken scherpte en heesheid niet aan de opnamen te liggen, maar aan de voorheen toegepaste luidsprekers.

Bij goede opnames lijken vocalisten en instrumentalisten lijfelijk aanwezig te zijn. Bekkens zinderen metalig, koper schalt stralend, strijkerskoren glanzen. Koren zijn opeens goed verstaanbaar...

The Perfect Performer luidsprekers zijn universeel inzetbaar, voor alle soorten muziek. Opera of romantisch symfonisch werk in grote bezetting gaat hen even gemakkelijk af als barok, jazz of popmuziek.

Een demonstratie zal over de kwaliteiten van deze luidspreker meer duidelijkheid kunnen verschaffen dan kille meetcijfers

 

Type Prince is bedoeld voor gebruik in normale, ruime huiskamers. Dit type is aanmerkelijk slanker dan de King, maar levert ook uitstekende prestaties. De weergave kenmerkt zich door een zeer natuurlijk geluid, met een indrukwekkende dynamiek en een prachtige doortekening in alle registers. Model Prince is een vloerstaand tweewegsysteem.Model "Soundstone 13.5"

Model "Soundstone 16.5"

Model "SoundStone 20"

Model "SoundStone 30"

Model "prince"

Model "King"

 

 

 

 

 

Een demonstratie in ons atelier.

U kunt The Perfect Performer luidsprekers gratis en geheel vrijblijvend bij ons beluisteren. Uw eigen CD's zijn bij de demonstratie van harte welkom. Ditzelfde geldt voor eigen randapparatuur of voor luidsprekers die u met The Perfect Performer wilt vergelijken. Zulke vergelijkingen juichen wij zelfs van harte toe. (Alle merken en prijsklassen!)

Voor demonstratie is deze zeer grote luisterruimte en ook een kleinere beschikbaar.

Voor demonstratie zijn een zeer grote luisterruimte en een kleinere beschikbaar. Een dergelijke demonstratie zal hoogstens twee uur in beslag nemen. Indien u tot aanschaf van een paar The Perfect Performer luidsprekers besluit, zullen uw reiskosten voor de demonstratie op basis van de kosten per openbaar vervoer bij de eindafrekening in mindering worden gebracht.

Belt u ons even op voor een afspraak (0516) 432776 of (0516) 431299.
U kunt ons ook faxen via tel. (0516) 432776 of e-mailen via .

The Perfect Performer hifi loudspeakers worden gefabriceerd en verkocht door:

't Appeltje - loudspeaker design
Nieuwe Vaart 6a
8426 RA Appelscha
Tel: (0516) 432776 (bgg 431299)
Fax: (0516) 432776
E-mail: