Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Atrium Speaker Systems ***QH AANRADER

ATRIUM® is een Nederlandse onderneming opgericht door Ir. Emile de Vlieger. Zijn belangrijkste doel is het ontwerpen van de ultieme luidspreker : superieur qua geluid en vormgeving.

Het geluid van ATRIUM producten is duidelijk onderscheidend, vergeleken met producten van andere fabrikanten. Alle componenten van ATRIUM producten zijn ontworpen om het meest natuurlijke, neutrale, ongekleurde geluid te produceren dat mogelijk is. U zult horen wat de muzikanten in de studio opgenomen hebben en wilden dat u zou horen. Deze claims zijn niet uniek maar ATRIUM maakt ze ook waar. Uitsluitend met deze compromisloze benadering van muziekweergave is het mogelijk om de muziek in uw huiskamer zo weer te geven zoals die opgenomen is in de studio.

De vormgeving van ATRIUM producten is totaal anders dan die van een doorsnee luidspreker. Het zijn kunstvoorwerpen met een hedendaags karakter. Het gepatenteerde design van een product als de ATRIUM Onis is revolutionair en maakt gebruik van een bijzonder kastmateriaal. Gemaakt uit Corian®, enorm sterk en met het uiterlijk van natuursteen, vormen deze luidsprekers een aanwinst voor uw interieur.

ATRIUM ontwerpt onconventionele luidsprekersystemen zoals de modellen genaamd Initio en Onis en exclusieve systemen voor specifieke klanten.

ATRIUM Onis ATRIUM Onis Diamantis

ATRIUM Onis, de referentie


ATRIUM Onis Diamantis, de ultieme referentie


  ATRIUM Onis - Onis Diamantis (2003)Onze nieuwe top-of-the-line modellen met kasten welke volledig uit Corian® vervaardigd zijn. Keuze uit een tweeter met een keramische- of een diamanten membraan. Gepatenteerd ontwerp. Gesloten kast ontwerp voor superieure dynamiek. Filters in afzonderlijk mechanisch geïsoleerd compartiment. Actieve, digitaal versterkte subwoofer reikt tot beneden 30Hz. Hoge maximale geluidsdruk, superieure dynamiek, geschikt voor grote ruimtes. 
ATRIUM Initio ATRIUM S1

ATRIUM Initio, supermonitor

ATRIUM S1

ATRIUM Anima   ATRIUM Agito 
ATRIUM Anima (2000). Monitor met extreem design, ontworpen voor kleine ruimtes. Ongebruikelijk grote reflexpoort voor optimaal dynamisch gedrag. Reikt beneden 30Hz ondanks de kleine 6 inch woofer! Zeer zwaar uitgevoerde kasten en bijpassende standaards. Filters in afzonderlijk mechanisch geïsoleerd compartiment. Revelator woofer en tweeter.  ATRIUM Agito (2001). Een compacte geraffineerde luidspreker. Gemaakt uit HDF. Ongebruikelijk grote reflexpoort voor optimaal dynamisch gedrag. Filters in afzonderlijk mechanisch geïsoleerd compartiment. Tweeter met keramische membraan en bijzondere woofer. 
   

ATRIUM ontwikkelt onconventionele luidsprekersystemen zoals het model Onis, maar ook exclusieve systemen op maat, naar de wensen van onze klanten. Hieronder treft u in een historisch perspectief enige van onze ontwerpen aan.

U wilt dat wij speciaal voor u een aantal unieke luidsprekers ontwikkelen? Dat kan, precies volgens uw wensen. Hoe bijzonder of gecompliceerd uw ideeën ook zijn, wij hebben alle benodigde kennis en technologie in huis om deze te realiseren. Zowel stereo en/of meerkanaalssystemen zijn mogelijk. U kunt zelfs kiezen of u ons het uiterlijk laat ontwerpen of dat we starten met een ontwerp van uzelf. Vanzelfsprekend heeft u ook de keuze uit diverse materialen (bijv. hout, speciale kunststoffen zoals Corian®, metaal). Al onze producten worden met de hand vervaardigd in Nederland.

Productafwerking

Behuizing vervaardigd uit kunststeen
De behuizing van de ATRIUM Initio is vervaardigd uit kunststeen, een kostbaar massief plaatmateriaal welke bestaat uit een geavanceerde mix van natuurlijke materialen en puur acrylpolymeer. Dit materiaal is speciaal ontworpen voor consumenten die een fraai ogend en duurzaam materiaal voor hun huis wensen, en voor architecten en interieur designers voor makkelijk te onderhouden commerciële toepassingen. Dit materiaal combineert een hoge mate van design flexibiliteit, subtiele lichtdoorlatendheid, duurzaamheid, vlekbestendigheid en de mogelijkheid om eventuele beschadigingen onzichtbaar te herstellen. Het uiterlijk heeft veel weg van natuursteen en voelt aangenaam aan omdat het zich aanpast aan de omgevingstemperatuur. Doordat het materiaal zo zwaar en sterk is en een goede interne demping heeft biedt het uitstekend weerstand aan ongewenste resonanties. Dit verklaart waarom het bij uitstek geschikt is om behuizingen van te maken voor luidsprekers in het topsegment.

Behuizing vervaardigd uit Corian®
De behuizing van de ATRIUM Onis is geheel vervaardigd uit Corian®, een kostbaar massief plaatmateriaal welke bestaat uit een geavanceerde mix van natuurlijke materialen en puur acrylpolymeer. Corian® is speciaal ontworpen voor consumenten die een fraai ogend en duurzaam materiaal voor hun huis wensen, en voor architecten en interieur designers die Corian® benutten voor makkelijk te onderhouden commerciële toepassingen. Want Corian® combineert een hoge mate van design flexibiliteit, subtiele lichtdoorlatendheid, inspirerende kleuren en tinten met duurzaamheid, vlekbestendigheid en de mogelijkheid om eventuele beschadigingen onzichtbaar te herstellen. Het uiterlijk heeft veel weg van natuursteen en voelt aangenaam aan omdat het zich aanpast aan de omgevingstemperatuur. Doordat het materiaal zo zwaar en sterk is en een goede interne demping heeft biedt het uitstekend weerstand aan ongewenste resonanties. Dit verklaart waarom het bij uitstek geschikt is om behuizingen van te maken voor luidsprekers in het topsegment.

Onderstaand vindt u een overzicht van de momenteel beschikbare kleuren. Ieder jaar wordt er een aantal nieuwe kleuren geïntroduceerd. De kleine afbeeldingen aan de rechterzijde kunnen vergroot worden door erop te klikken. Het kleurenpalet laat de namen zien van de kleuren door er met de muis op te gaan staan. Voor aanvullende informatie over Corian® of grotere kleurvoorbeelden nodigen wij u uit om de officiële Corian® website te bezoeken. Iedere kleur kan afgewerkt worden als mat, halfglans of hoogglans. Standaard afwerking is halfglans en de standaard kleur voor de bodemplaat is Nocturne (zwart).

De volgende soorten houtfineer behoren tot het standaard assortiment. Vele andere soorten houtfineer zijn echter verkrijgbaar tegen meerprijs.

Kersen

Sapelli Mahonie

Grenen

Beuken

Eiken

Essen

Walnoot

Lees ook de recentie in het februari nummer van het fraaie HiFi magazine Music E-motion.

ATRIUM Luidsprekersystemen
Vijverstraat 8
4711 EV St. Willebrord
Tel: 0165 350450
Fax: 0165 350451
E-mail: