Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgi. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Audivers

Hifi-liefhebbers willen graag op elke plek in huis naar muziek kunnen luisteren, maar worstelen vaak met de audiokabels.

Importeur Ãudivers introduceert de digitale draadloze hoofdtelefoons en audioapparatuur van Amphony in Nederland en België. Hiermee wordt een topprestatie neergezet als het gaat om draadloze audio-overdracht. Zoek een winkel bij u in de buurt of neem thuis de luisterproef op de som. Om u te overtuigen bieden wij u daarom een niet-goed-geld-terug-garantie. (vraag voor details naar onze leveringsvoorwaarden)

De produktlijn van Amphony omvat 2.4Ghz en 5.8Ghz digitale draadloze hoofdtelefoons en digitale draadloze audio zender-ontvanger sets, ook met geïntegreerde eindversterkers.Deze produkten leveren pure draadloze CD-kwaliteit doordat de audiosignalen digitaal worden uitgezonden én doordat geen audiocompressie (MP3 e.d.) wordt toegepast, zodat onnodige vervorming wordt voorkomen. De digitale aanpak levert de luisteraar de volledige weergave en dynamiek van de CD-muziek.Deze knappe prestatie is bereikt door in het ontwerp rekening te houden met minimale bewerking van het oorspronkelijke audiosignaal en door hoogwaardige digitale zenders en ontvangers in de frequentieband 2,4 en 5,8Ghz toe te passen.

Digitale draadloze hoofdtelefoon Model H1000
De produktlijn start met Model H1000.
Deze digitale draadloze hoofdtelefoon sluit u via een analoog audiosignaal aan op uw hifi-installatie, uw CD-speler of op de geluidskaart van uw computer.

 

 

Digitale draadloze hoofdtelefoon H2000 of H2500
Het topmodel biedt extra een digitale optische en elektrische ingang, en transporteert het muzieksigaal zonder verdere bewerking tot aan de digitaal-analoog-omzetter in de hoofdtelefoon. Niet alleen het luisterresultaat is indrukwekkend. Ook de specificaties zijn verbluffend en overtreffen zelfs de CD-dynamiek. Daarbij is dit model uitgerust met een oplader en wordt het geleverd met 4 oplaadbare penlite NiMh-batterijen.

Digitale draadloze zender/ontvanger/versterker L1000, H1520, L1550
Hifi-liefhebbers die ook vanaf andere audiobronnen, bijvoorbeeld de computermuziek, willen afspelen op de hifi-installatie, kunnen de zender-ontvanger combinatie, type L1000 toepassen. Het audiosignaal wordt draadloos en digitaal via de lucht doorgezonden naar de hifi-installatie. Verder kan b.v. ook een keyboard of synthesizer worden aangesloten via RCA-connectoren. Daarnaast bevat de produktlijn ontvangers met geïntegreerde eindversterkers Model L1520 (2x20W) en L1550 (2x monoblock 50W) die in een home-theater installatie de z.g. rear-luidsprekers draadloos kunnen aansturen. Een stopcontact is dan voldoende.

De apparatuur is eenvoudig en snel te installeren.

 

 

Ãudivers, gevestigd in Almere,
distribueert de produktlijn van Amphony
in de Nederland en België.

Contactpersoon en gegevens:
Leen Hogenes
Tel: 0654.795.924 (bij voorkeur emailen)
E-mail:
Web: www.audivers.nl