Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgi. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Avalanche

AVALANCHE Een sieraad in uw woonkamer en een streling voor het oor.

Waarneer men het vakmanschap van de steenhouwer en het vakmanschap van onze geluidstechnici combineert ontstaat er een luidspreker die zijn gelijke niet kent. Onze Avalanche luidsprekers zijn gemaakt van het unieke speksteen welke de unieke eigenschap heeft dat het niet resoneert en geen geluidstrillingen geleidt.

Natuurlijk gebruiken de ontwerpers van Avalanche uitsluitend de beste componenten en worden deze met de meeste zorg samengesteld, zodat al onze luidsprekers u versteld zullen doen staan van hun klank en schoonheid.
Alle luidsprekers worden voorzien van een speciale wax laag zodat de spekstenen structuur nog beter zichtbaar wordt. Doordat geen enkel stuk steen hetzelfde van structuur is zijn alle luidsprekers die door Avalanche gemaakt zijn uniek van uitstraling.


Speksteen is een natuurlijk gedolven steensoort dat zich onder extreme druk en in duizenden jaren heeft gevormd. Dit zeldzame natuurproduct is in vele opzichten uniek en is dan ook een uitermate geschikt product om luidsprekers van te construeren. Speksteen is een niet resonerende steensoort en heeft ook nog een mooie en unieke uitstraling.

Samenstelling van speksteen
Speksteen bestaat voor 40-50% uit talcum, 40-50% uit magnesium en voor 5-8% uit penninite. Het talcum maakt dat de steensoort gemakkelijk om te bewerken terwijl het magnesium er voor zorgt dat het speksteen hard en sterk is.

Producten:o.a. Roundstone, AVALANCHE ROUNDSTONE 3, AVALANCHE ROUNDSTONE 4, AVALANCHE MULTISTONE 1.3,  AVALANCHE MULTISTONE 3, AVALANCHE AUDIOSTONE 5.25,  AVALANCHE CENTERSTONE 5.25,  AVALANCHE AUDIOSTONE 6.5,  AVALANCHE AUDIOSTONE 8,  AVALANCHE SUBSTONE 10 .

 De AVALANCHE AUDIOSTONE 8 is het parade paardje van AVALANCHE waarbij kosten nog moeite zijn bespaard om tot een zo perfect mogelijke weergave te komen. De spekstenen luidspreker kast met een inhoud van 45 liter zal zelfs de meest lage tonen met zijn 8'' bass unit zonder moeite weergeven. Ook voor deze luidspreker is gebruikgemaakt van een scheidingsfilter die gemaakt is volgens het tweede order principe.  De AVALANCHE ROUNDSTONE 4 is een luidspreker van hoge kwaliteit welke met de meeste zorg is geconstrueerd. De uit vijf liter bestaande magnetisch afgeschermde design luidsprekerbehuizing ziet er niet alleen mooi uit maar garandeert u ook nog een voortreffelijke geluidsweergave. Ook voor de ROUNDSTONE 4 is een stand beschikbaar die zowel als uitstraling als de gebruikte materialen perfect bij de ROUNDSTONE 4 passen.  De AVALANCHE SUBSTONE 10 is een van spekstenen gemaakte active subwoofer die uitermate geschikt is voor HiFi en thuisbioscoop oplossingen. Doormiddel van de infrarode afstandsbediening kunt u de SUBSTONE 10 zeer eenvoudig en gemakkelijk bedienen.

 

Audio Control
Jan van Galenstraat 28
3115 JG Schiedam
Nederland
Tel. 010-2 460 460
E-mail: