Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

BNS

BNS Intelligent, smart design speakers . De keuze voor een luidspreker is in de eerste plaats gebaseerd op de kwaliteit van geluidsweergave. Maar de keuze wordt zeker ook mede bepaald door het uiterlijk. Een vormgeving, die gezien mag worden in uw interieur. Met de introductie van de Intelligent Line maakt BNS het u gemakkelijk om te kiezen voor de juiste luidspreker.

Binnen de BNS Intelligent Line worden drie reeksen onderscheiden: de SDX-20/40/80, de SDX-30/60/90 en de nieuwe topreeks SDX-70/100. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de actieve subwoofers: de 'Subs'.

BNS is erin geslaagd, om topweergave te verpakken in een subliem design. Bij de ontwikkeling van de Intelligent lijn is consequent gebruik gemaakt van dezelfde componenten, met als resultaat een uiterst homogeen klankbeeld bij de combinatie van meerdere modellen. Met name bij meerkanaals systemen van is dit van groot belang.

BNS Intelligent SDX-20 
De kleinste, maar zeker niet de minste uit de Intelligent lijn. Deze full-range luidspreker staat in z'n eentje garant voor een fantastisch geluid en draagt als surroundspeaker, in combinatie met andere modellen uit de Intelligent lijn, bij tot de perfectie van het Home Theatre systeem. Met de BNS SDX-20 heeft u een prima luidspreker en de basis voor combinatiemogelijkheden in huis.

BNS Intelligent SDX-30
Deze boekenplankluidspreker van bescheiden afmeting is uitermate geschikt om dienst te doen als hoofdluidspreker in een stereo opstelling.

Daarnaast kan hij perfect dienen als achterluidspreker in een hoogwaardige Home Theater opstelling met de SDX-60 en SDX-90. Een set van 5 maal de SDX-30 levert een prima thuisbioscoop, zeker voor kleinere ruimten. Helemaal af maakt u deze set door er een van onze actieve subwoofers aan toe te voegen.


BNS Intelligent SDX- 40
Dit liggende model geldt als de ideale center-luidspreker binnen deze reeks van de Intelligent lijn. Dit betekent dat de SDX-40 uitstekend geschikt is om met name spraakklank daadwerkelijk aanwezig te laten zijn. Maar dit model is ook perfect als hoofdluidspreker te gebruiken.

Alle luidsprekers van de Intelligent lijn zijn magnetisch afgeschermd, zodat ze probleemloos naast, op, of onder een televisie geplaatst kunnen worden zonder dat het beeld wordt verstoord.

BNS Intelligent SDX-60
 
Deze luidspreker met twee krachtige afgeschermde woofers heeft uitmuntende kwaliteiten. Zeer muzikaal als staande luidspreker in een stereo-opstelling en staand of liggend als een bijzondere zuivere center-luidspreker in een Home Theater opstelling.

De basreflex poort kan afgesloten worden om de stemweergave in een Home Theater opstelling nog beter tot zijn recht te laten komen.

BNS Intelligent SDX-70
 
De SDX-70 is een veelzijdige en bovendien zeer hoogwaardige kwaliteitsluidspreker. Bijzonder geschikt als liggende of staande center-luidspreker, maar ook als hoofdluidspreker in een stereo opstelling staat hij zijn mannetje. Als achter-luidspreker in een Home Theater opstelling heeft hij een makkie.

Door toepassing van een Super Audio Tweeter geeft hij frequenties weer tot maar liefst 80.000 Hz. Dit komt vooral de openheid en doorzichtigheid van het klankbeeld zeer ten goede.

Met vijf maal de SDX-70, ondersteund door een SDX-Sub Mk II of SDX-Big Sub, verkrijgt u een grootse 'kleinere' Home Theater set van High End niveau.

De BNS SDX-70 is uitgevoerd met een zwaar en hoogwaardig scheidingsfilter en Bi-Wiring aansluiting.

BNS Intelligent SDX-80
 
Deze zuilluidspreker is het absolute bewijs, dat hoogstaande kwaliteit en een briljante vormgeving samen kunnen gaan. De SDX-80 koppelt een hoogwaardige klank aan een aantrekkelijke slanke vormgeving.

In combinatie met de BNS SDX-20 en de SDX-40 zorgt de SDX-80 voor een surroundsysteem met een geluidsweergave van werkelijk ongehoord niveau.

BNS Intelligent SDX-90
 
Deze slanke zuilluidspreker, die uitstekend functioneert in een stereo opstelling, is ook geweldig te combineren in een Home Theater opstelling. Samen met de SDX-60 als center en naar keuze de SDX-30, SDX-60 of SDX-90 als surround-luidspreker, heeft u een geweldig thuistheater.

De basreflex poort bestaat uit een bijzondere constructie die een snelle respons mogelijk maakt. Deze poort is afsluitbaar, waardoor u de laagweergave kunt regelen, als de SDX-90 alleen tegen een muur of in een hoek geplaatst kan worden

BNS Intelligent SDX-Little Sub
 
Een bijzondere kleine actieve subwoofer met dezelfde stijl als alle andere modellen van de Intelligent lijn.
Speciaal ontworpen voor samenspel met de SDX-20, SDX-30 of SDX-40, om deze van een extra voelbare dimensie in het onderste lage tonen gebied te voorzien. Zowel in stereo als in home theater opstelling te gebruiken.
 
BNS Intelligent SDX-Sub Mk II
 
De SDX-Sub Mk II is speciaal ontworpen voor het totale Intelligent systeem. In een normale huiskamer krikt de subwoofer de tonen van diepe bassen op tot bioscoop- of concertzaal- niveau. Zo krijgt uw geluidsinstallatie het potentieel om muziek niet alleen te beluisteren maar ook echt te beleven.

Bij een laag volume gaat de subwoofer evenredig harder spelen zodat de muziek bij ieder gewenst geluidsniveau in balans blijft.

De SDX-Sub Mk II kan zonder problemen gecombineerd worden met alle modellen uit de Intelligent lijn, maar ook met elke willekeurige andere luidspreker

BNS Intelligent SDX-Big Sub
 
De BNS Big Sub is de meest krachtige actieve subwoofer voor universele toepassing. Met elke willekeurige luidspreker kan deze perfect gecombineerd worden. De zeer uitgebreide en traploze regelvoorzieningen maken in elke situatie een optimale instelling mogelijk.

Onvervormd en strak laag ondersteunt geluid en muziek in de laagste octaven. Een laagweergave om een kathedraal mee te vullen.

 

BNS Loudspeakers
BnS Holding BV
Telefoonstraat 17
5038 DL   Tilburg.
Tel: Mobile: +31(0)610467539
E-mailadress:
Website: www.bns-loudspeakers.com
 

Importeur/distributeur voor Benelux is:

Op dit moment DEC 2009 is het niet bekend wie de distributeur is van BNS luidsprekers.?

 
Gerelateerde artikelen:
Winkels Flevoland
Winkels Gelderland
Winkels Limburg
Winkels Noord Brabant
Winkels Noord Holland
Winkels Overijssel
Winkels Zuid Holland