Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Bach Luidsprekers

Bach Luidsprekers werd opgericht in 1997. Maar al sinds 1984 ontwerpt eigenaar Rik Bach ‘anders’ vormgegeven luidsprekersystemen. Wat ooit een hobby was, is uitgegroeid tot een fabriekje op een schitterende locatie langs het Haarlemse Spaarne. Hier komen denkwerk en experimenten samen in betaalbare design-luidsprekers. De constructie van de behuizingen en de filters alsmede de complete afwerking geschieden nagenoeg geheel met de hand. Bach Luidsprekers gebruikt daarbij uitsluitend moderne en hoogwaardige materialen.

Form follows function

Vanaf de start van het bedrijf wordt gestreefd naar compacte luidsprekers met een onderscheidende vorm en functie. Er waren destijds maar zeer weinig fabrikanten die andere vormen dan rechthoekig zwart en bruin te bieden hadden. Bach Luidsprekers verrichtte pionierswerk. Vanwege de vernieuwende ideeën op het gebied van kastconstructies en materialen werd Bach Luidsprekers in 2001 onderscheiden met de Nederlandse innovatieprijs Haarlemmerolie.

De geronde vormen van de Bach luidsprekers zorgen voor minder staande golven in de kast. De speaker-units daarentegen staan op één lijn met elkaar voor het juiste stereobeeld.Bovendien zijn er geen frontjes die uitsteken en daardoor een negatief effect hebben op het afstraalgedrag (een uitstekend schroefje vlakbij de tweeter is al meet- en hoorbaar!). Bij Bach luidsprekers is de gehele kast met stof bekleed. Dat ziet er niet alleen mooier uit; deze werkwijze heeft ook een groot praktisch voordeel: er treden minder ongewenste reflecties van de speakers via het voorpaneel op.

 Tango II HE Stone Grey Alcantara

U kunt de speakers in- of uit het zicht laten monteren. Bij de HE Alcantara-modellen bevinden de speakers zich altijd in het zicht.

De kasten zijn inwendig voorzien van een door Bach Luidsprekers ontwikkelde SWE-tube (standing wave eliminator). Dat is een met wol gevulde en verticaal gemonteerde buis die achterwaartse (ongewilde) reflecties afbuigt en elimineert. De S II, S I HE en S II HE hebben een horizontaal aan de achterzijde geplaatste basreflex-pijp die de verticale reflecties afbuigt.Een dubbele functie dus!

Bach Luidsprekers gebruikt de allerbeste speaker-units van onder andere het Italiaanse topmerk ATD, het Franse Focal en het Noorse Seas. Onze wisselfilters zijn ‘hard wired’ opgebouwd en met rubber lijmkit op een basis van dempende pvc-foamplaat verlijmd. Door deze manier van opbouwen en solderen zijn de signaalbruggen zeer kort en hebben de filtercomponenten geen last van mechanische trillingen.  De zuilluidsprekers hellen achterover, zodat ze nauwkeurig kunnen worden uitgericht op de luisterpositie.

Eringaknoop is uw Bach audiospeciaalzaak voor de regio Leeuwarden en Groningen. www.eringaknoop.nl

Bach is ook dealer van Advance Acoustic, Yamaha, Trendsaudio, Supra & Wireworld Cable, Themescene beamers, Beamax & Adeo projectieschermen. Bach Luidsprekers is op zoek naar enthousiaste en gerespecteerde audiozaken met zin voor avontuur en oor voor ambachtelijke kwaliteit. Tot die tijd bent u van harte welkom in Haarlem

Onze producten:

S I, monitorluidspreker 2-weg basreflex 
S II: monitorluidspreker 2-weg basreflex
 
Tango I: vloerstaande zuil luidspreker 2-weg basreflex
Tango II, vloerstaande zuil luidspreker 3-weg basreflex  

Bcute 2.1 / 5.1 systeem    mini-satellieten en een actieve subwoofer; stereo 2.1  surround 5.1

Bach Sat/Sub 100A Stereo 2.1 € 1800,-/set Surround 5.1

S I HE String Alcantara

S I HE, monitorluidspreker 2-weg basreflex, high-end compact  
S II HE, monitorluidspreker 2-weg basreflex, high-end compact 

Tango I HE, high-end zuil luidspreker 2-weg basreflex   
Tango II HE, high-end zuil luidspreker 3-weg basreflex   

Bach Sat HE /Sub 100A  Stereo 2.1  Surround 5.1

 U kunt het uiterlijk van uw luidsprekers geheel naar wens aan laten passen.

 Bach luidsprekers Alcantara uitvoering en kleuren

 

Bach Luidsprekers
Zuid Schalkwijkerweg 40
2034 JH Haarlem
Tel:023-5424679
E-mail:

Openingstijden :
di tm vr 9.30-18.00 za 11.00-17.30