Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Bel Canto

Bel Canto e.One: Een intelligentere aanpak voor de hoogste muzikaliteit.   De e.One lijn van Bel Canto is ontworpen met slechts één doel voor ogen: het aanbieden van een complete lijn van compact vormgegeven apparatuur met de best mogelijke prestaties.

e.One representeert de synthese van 15 jaar kennis en ervaring die opgedaan is bij Bel Canto met het ontwerpen, produceren en perfectioneren van apparatuur in de allerhoogste kwaliteitsregionen. Er wordt gebruik gemaakt van de meest recente ontwikkelingen; door deze slim toe te passen kon een volledig nieuwe en zeer compacte lijn audio-apparatuur op de markt gezet worden waarvan elke component een nieuw en ongehoord hoog niveau aan ''audiorealisme'' representeert, daarmee bewijzend dat slimmer ook veel beter is.

Oplossingen voor de 21e eeuw

Bel Canto's traditie om innovatie en prestatie optimaal te integreren ving aan door eVo schakeltechniek breed te adapteren. De e.One serie continueert deze evolutie door deze op een hoger plan te brengen in de vorm van nog betere prestaties in een compact vormgeving en relatief laaggeprijsd.

Het fundament van een e.One versterkersysteem wordt gevormd door de eindversterkers die het vermogen moeten kunnen leveren om uw muziek energiek weer te geven. Bel Canto versterkers maken gebruik van de allerbeste audioschakelingen en netvoedingstechnologie om te zorgen voor een audiorealisme dat tot nu toe ontbrak voor de echte muziekliefhebber en in deze prijsklasse voor onmogelijk werd gehouden. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste ontwikkkelingen binnen de ICEpower Group en door Bel Canto geëvalueerd en optimaal geïmplementeerd in de eVo versterkers. Dit alles heeft er in geresulteerd dat het volledige potentieel van deze ontwikkeling benut kon worden.
 In alle e.One versterkers wordt deze gezamenlijke basis toegepast, te beginnen met de netvoeding. Dat is immers het belangrijkste deel van een eindversterker. De modernste schakelingen op het gebied van schakelende voedingen zijn gebruikt; deze worden bij Bel Canto gekoppeld aan een efficiente volledig gebalanceerde analoog schakelende versterker waardoor er een ongehoorde muziekbeleving onstaat over het voledige spectrum.

Muziek ontspruit met de grootst mogelijke integriteit, subtiliteit vanuit een volledig ''zwarte'' stille achtergrond, totaal onaangetast door 50/60Hz residuen die inherent zijn aan traditionele voedingen met laagfrequent transformatoren. Doordat deze laagfrequente resten ontbreken wordt een ongekende zuiverheid  bereikt die uiterst muzikaal is; de Bel Canto voeding geeft alle lage tonen vrij waardoor het lijkt alsof er een octaaf extra uit de luidsprekers komt.

Zorgvuldige implementatie van de elektronische en mechanische structuur verzekert u van complete signaal-integriteit:

  • Er zijn geen onnodige componenten aanwezig die vaak complexiteit toevoegen en een optimale muzikale weergave verhinderen
  • Een compact en rigide mechanisch ontwerp draagt bij aan het ontbreken van resonanties
  • Kritische selectie van alle connectoren, bedrading en aansluitpunten zorgen voor optimale transparantie en betrouwbaarheid op lange termijn.

Compromisloos ontwerp draagt ook bij de e.One voorversterker zorg voor de beste prestaties. Net zoals dat bij de eindversterkers het geval is zijn de voedingen ontworpen voor optimaal functioneren. Voor beide apparaten is een oplossing ontworpen die o.a. uitblinkt door isolatie en afscherming. Een schakelende hoog capacitieve gelijkrichtertrap werkt in combinatie met hoogspanningsafvlakkingsfilters. Door deze žltertrappen sturen elk board aan met een laagspanning van een lage impedantie en minimale brom. Geïsoleerde AD voedingen zorgen voor minimale overspraak tussen de digitale verwerking en sturen tegelijkertijd het gevoelige analoge versterkingsgedeelte aan. Inductieve filtering wordt toegepast om de gevoeligheid voor wisselspanningsbedrading te verminderen.

In de voorversterker, DAC en RIAA gedeelten worden tweede en derde orde regelaars gebruikt die geoptimaliseerd zijn voor een laag ruisniveau en grote bandbreedte. Beheersing van de impedantie wordt bewerkstelligd met behulp van gelijkspanning tot 100mHz door een vier-laags printplaat met optimale ontkoppeling te sturen. Hierdoor kunnen de analoge en digitale processen binnen een optimale omgeving plaatsvinden.

Extra aandacht is binnen een grote bandbreedte besteed aan het onderdrukken van ruis en impedantiepieken.  Daardoor wordt een incorrecte werking door de invloed van hoogfrequente strooivelden voorkomen, een fenomeen dat tegenwoordig in elk huis of iedere opnamestudio verstorend kan werken.

Bel Canto past de allerbeste componenten toe die wereldwijd verkrijgbaar zijn om deze unieke prestaties te bereiken. Door het compacte ontwerp zijn de signaallijnen kort waardoor elk geluid ongehinderd passeert en en alleen de muziek aan het woord laat.


e.One S300iD
Integrated Dual Mono Amplifier

>>Learn more about the e.One S300id


e.One S300iP
Integrated Dual Mono Amplifier

>>Learn more about the e.One S300ip


e.One S300i
Integrated Dual Mono Amplifier

>>Learn more about the e.One S300i


e.One S300iu
Integrated Dual Mono Amplifier with USB port

>>Learn more about the e.One S300iu


(engels).  Extraordinary power with astonishing transparency – sculpted from an elegantly compact footprint. You’ve never heard or seen anything like it. e.One

Expect unprecedented sonic purity and fidelity. e.One The new look and sound of performance audio from Bel Canto.

Bel Canto Design has developed products with the goal of getting you closer to the original performance. Our efforts to achieve this goal has led to innovative engineering and multiple award winning products. Bel Canto's forward looking company philosophy is especially evident in our eVo digital amplifier technology. All of our products benefit from following a specific methodology:

We are committed to technically superior solutions.
We do not allow marketing hype or accepted ‘dogma’ to rule.
We apply the highest quality design and engineering practices when applying these technical solutions.

 
Bel Canto gets you closer to your music with all of the equipment that we design and represent. Each piece in our collection is of reference quality and will help you reach your entertainment goals for years to come.

Preamplifiers &
Processors

PRe2
PRe2P
PRe 6
PRe3 - Coming Soon


Power Amplifiers
eOne REF1000 - NEW!
eOne S300 - NEW!
eOne M300 - NEW!

Source Components
PLayer PL-2 - NEW!
PLayer PL-1
PLayer PL-1A
DAC3 - Coming Soon
PHONO3 - Coming Soon
CD1 - Coming Soon
Integrated Amplifiers
S300i - Coming Soon
Remotes
Premium Remote

Archives
Older Products

Bel Canto


E-mail: contact

Dimex is importeur en / of distributeur van de merken Amphion luidsprekers, Cardas high-end kabels, Cambridge Audio stereo- en surroundapparatuur, Cubo / Sonoro, Definitive Technology luidsprekers, Magnum Dynalab tuners en receivers, Panasonic HD LCD projectoren, Passive Technologies mediaservers, Planar HD DLP Projectoren, Sapphire projectieschermen, Spendor luidsprekers en Bel Canto High End apparatuur.

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs