Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Belkin

Belkin (www.belkin.com) is wereldwijd marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en biedt een uitgebreid assortiment vernieuwende producten voor computer-, elektronische, audiovisuele en mobiele apparatuur. Onze productportfolio bestaat uit 255 wereldwijde patenten en beslaat de belangrijkste technologieën op het gebied van randapparatuur en accessoires:
·  USB-en FireWire®-apparaten, hubs en PCI-kaarten
·  Netwerkproducten voor draadloze en bekabelde netwerken
·  KVM-switches (keyboard, video en muis)
·  Kabels
·  Spanningsbeveiligers en UPS-producten (Unlimited Power Supply)
·  Accessoires voor MP3 en Apple iPod®
·  Accessoires voor mobiele telefoon, PDA en andere mobiliteitsproducten
·  Invoerapparatuur en Bluetooth®-oplossingen
·  PureAV-componenten, interconnectoren en spanningsbeveiliging

Geschiedenis van het bedrijf
Belkin is in 1982 opgericht door twee jonge ondernemers in een garage in Californië. Op dit moment heeft het bedrijf kantoren in Noord-Amerika, Europa, Australië en het Verre Oosten en heeft wereldwijd meer dan 1400 medewerkers in dienst. Tweemaal bezette het bedrijf een plaats in de lijst van Inc. Magazine met de 500 snelst groeiende bedrijven in particuliere handen van de Verenigde Staten, terwijl de verkoop jaarlijks blijft stijgen met gemiddeld 35%.

Belkin werkt in meer dan 40 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het hoofdkantoor en distributiecentrum bevindt zich in Rushden, in het Engelse Northamptonshire. Daarnaast zijn er ondersteunende kantoren gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zweden.

De missie van Belkin
Belkin is een geïnspireerd vernieuwer van technologie in de diverse productlijnen en ontwikkelt zich doorlopend in de richting van nieuwe en baanbrekende wereldmarkten. We streven naar een toppositie op het gebied van technologie, marktaandeel, productie en fill rate. Daarnaast handhaven we een solide financiële basis en bewaken we doorlopend het niveau van kwaliteit, integriteit en klantenservice. Onze bedrijfscultuur illustreert de diversiteit van de wereld waarin wij werken. Onze succesvolle gespecialiseerde teams bestaan uit getalenteerde professionals die graag willen uitblinken en beloond worden voor eigen initiatieven.

Productontwikkeling
Al vanaf het begin ontwikkelt het bedrijf zijn technische expertise om zo de potentiële kwaliteiten in USB- en periferie-delende productlijnen verder te versterken. Het team voor onderzoek & ontwikkeling van Belkin in New York werkt nauw samen met de Industrial Design Group, een speciaal team voor productontwerp in Hollywood, Californië, om een vernieuwend en functioneel productaanbod samen te stellen waardoor Belkin de concurrentie steeds een stap voor blijft.

Verkoop en distributie
De producten van Belkin worden verkocht via de grootste en bekendste namen op de markt: distributeurs, detailhandel, e-commerce, fabrikanten van originele apparatuur en postorderbedrijven. Het bedrijf werkt met een end-to-end ondersteuningsprogramma voor herverkopers en steunt klanten met doelgerichte interne trainingen voor winkeliers. Daarnaast is Belkin koploper op het gebied van business-to-business eCommerce-integratie, dankzij de niet-aflatende pogingen de on line integratie met onze herverkopers te bevorderen.

Als blijk van het succes op dit gebied heeft Belkin tussen 1998 en 2005 een recordaantal prijzen gewonnen op RetailVision, het belangrijkste evenement voor de IT-detailhandel dat wordt georganiseerd door Gartner. Deze prijzen waren onder meer Beste Europese leverancier, Beste detailhandelstrategie en Beste productstrategie.

Ondersteuning van de klant
Belkin voorziet zijn klanten van een volledige ondersteuning van elke productlijn voor en na de verkoop door middel van een uitgebreide, meertalige dienst voor technische ondersteuning. Bovendien is de tekst op alle verpakkingen en in de ondersteunende documentatie gesteld in de taal van de eindgebruiker - een strategie die de sleutel vormt van het succes op de Europese markt. Veel van onze producten worden geleverd met levenslange garantie, wat een precedent is voor de bedrijfstak.

Kwaliteit
In het ultramoderne Europese hoofdkantoor en distributiecentrum van Belkin, dat 20.000 m2 beslaat, worden de strengste kwaliteitsnormen van de bedrijfstak bewaakt. Belkin werkt met een geavanceerd managementsysteem dat voldoet aan BS EN ISO 9001:2000 en waarbij dagelijks evaluaties en kwaliteitscontroles worden uitgevoerd. Zo kan het hoogste kwaliteitsniveau worden gehandhaafd, van productontwerp en fabricage tot levering aan de klant en service na de verkoop.

Producten:o.a. Netwerken, Bekabelde netwerken, Draadloze netwerken, Toebehoren en kabels, Bluetooth, KVM, Randapparatuur, Mobiele, accessoires, MP3-accessoires, Notebooktassen, Mobiele accessoires, PDA-accessoires, Mobiele telefoons, Spanningsbeveiliging, Spanningsbeveiligers, UPS, Desktopaccessoires, Audio/Video-kabels, Kabels, Toetsenborden en muizen,  Computeraccessoires, FireWire, Gaming, Telefoonaccessoires, USB, Macintosh.

Belkin BV
Boeing Avenue 333
1119 PH Schiphol-Rijk
Nederland

+31 (0)20 654 7329
+31 (0)20 654 7349