Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Binaural

BINAURAL is behalve de naam van ons bedrijf ook een specifieke manier van opnemen en het is tevens de Latijnse benaming hoe het menselijke gehoor werkt. Het betekend letterlijk horen met beide oren. Een BINAURAL opname is dus letterlijk door een kunstmatige luisteraar beluisterd en opgenomen. Een andere benaming voor deze kunstmatige luisteraar is ook wel kunsthoofd microfoon. Het geheim van onze opnames schuilt dus in het feit dat de opname precies zo klinkt zoals u het ook gehoord zou hebben ten tijde van de opname. U hoort dus niet alleen de muziek maar ook de zaal akoestiek 3 D om u heen wanneer u onze opnames terug hoort via een hoofdtelefoon. Via uw stereo installatie hoort u meer diepte en een beter stereo beeld.

BINAURAL is naast een opname studio ook fabrikant van hoogwaardige audio apparatuur. Kijk onder het kopje hardware naar de standaard door ons geleverde artikelen. Indien u iets anders zoekt is de kans groot dat wij het ook voor u kunnen maken. BINAURAL staat namelijk bekend om maatwerk oplossingen die binnen uw budget vallen en volledig gebouwd zijn volgens de specificaties  die u er aan stelt.  

Wat u moet weten over netfilters.


Voor die mensen die met regelmaat rondkijken in de hifi bladen en winkels zullen zien dat er haast een hype rondom netfilters is ontstaan. Netfilters hebben een belangrijke taak in de audio installatie. Ze moeten allerlei vervuiling op het lichtnet elimineren om zo alle audio apparatuur van schone spanning te voorzien. Tot dus ver heb ik denk ik voor de meeste mensen niets nieuws verteld. BINAURAL wil echter met haar filters een stuk verder gaan. De meeste netfilters zijn gebaseerd op een paar simpele condensators, 2 spoeltjes en een paar weerstanden. Hiermee word er inderdaad wel wat vervuiling van het net afgehaald maar er  worden ook een paar dingen overgeslagen. Het net zit namelijk vol met spanning’ s pieken ( spikes genaamd ) Al deze vervuiling geeft zelfs met een standaard filter een hoop “ruis” in de achtergrond. Hierdoor lijken opnames uitgesmeerd te worden en de ambiance lijkt toe te  nemen. Een goede filter maakt juist dat de plaatsing van de instrumenten veel beter te definiëren is. De muziek lijkt naar je toe te komen en de achtergrond word veel stiller omdat de “ruis” die voortkomt uit alle vervuiling op het net wegvalt. Een ander veel gehoord probleem met netfilters is de afname van bas. Dit komt omdat de meeste filters in serie gebouwd zijn. Alle stroom die nodig is om een diepe strakke bas neer te zetten komt niet snel genoeg door het filter heen. Het resultaat is een sompig warm laag. BINAURAL bouwt haar filters zoveel mogelijk parallel op. Daar waar serie schakelingen nodig zijn word alles dusdanig zwaar overbemeten dat er juist meer snelheid en een diep strak laag ontstaat.

Hardware:

BINAURAL levert en maakt veel verschillende soorten audio hardware. Staat het produkt wat u zoekt er niet bij dan wil dat niet zeggen dat wij het niet kunnen leveren of niet kunnen maken. Wij staan namelijk bekend om onze custom made oplossingen.

Headphones (Ultrasone)
Headphones (Sennheiser)
Tweaks
Speakers
Amplifiers
Recording/studio
Akoestiek
 
__________________________________________________________
 

BINAURAL

backloaded horn speaker    


High End single driver horn speaker

BINAURAL backloaded horn speakerDeze fantastisch klinkende speakers zijn volledig met de hand vervaardigd. De kasten zijn zeer solide gebouwd en minstens 40 mm dik! tot op sommige plaatsen 95mm! Door de driehoekige kast hebben staande golven en resonties geen enkele kans. Omdat er gebruik is gemaakt van een coaxiale speaker zijn er geen fase verschillen tussen de tweeter en het mid/laag. De kast is zeer luxe afgewerkt en volledig met de hand gespoten in meerdere tientallen lagen speciaal voor deze speaker ontwikkelde lak.
Indien u een luistertest met deze speaker wilt ondergaan is dat enkel mogelijk op afspraak.

Tot in de fijnste details afgewerkt...Andere kleuren / designs zijn op klantspecificatie mogelijk.  8.500,00 euro


Bedrijven welke ook BINAURAL dealer willen worden kunnen contact opnemen met ons

BINAURAL
Blekerstraat 49
1315 AB ALMERE ( The Netherlands )
Tel: 31 (0)36-8442660
Tel: 31 (0)6-41721925
E-mail:
Kamer van Koophandel: 39092311
Rekening nr. 1177.13.031 Rabobank Almere
BIC: RABONL2U
IBAN: NL44RABO0117713031