Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Chamsori Audio

In de loop der tijd zijn er verschillende soorten geluidsversterkers ontwikkeld. Hoewel er tegenwoordig voornamelijk digitale versterkers worden ontwikkeld, is de klank van een buizenversterker onmiskenbaar. De klank is helderder en warmer dan die van elke andere digitale versterker. Dit is de rede dat veel audiofielen een buizenversterker verkiezen boven een digitale. Wereldwijd is de verkoop van analoge muziek apparatuur een nieuwe opmars aan het maken, nu blijkt dat digitale apparaten vaak niet volstaan voor luisteraars die meer eisen stellen aan klank en geluid.

ChamSori Audio produceert hoge kwaliteit buizenversterkers, die modern en strak zijn vormgegeven. De producten worden, met een passie voor deze techniek, ontwikkeld door professoren aan de Gangneung Yeongdong Universiteit in Korea. De klank en vormgeving van de producten vallen in de smaak bij de selecte groep audiofielen. Om deze rede is ChamSori Audio één van de meest vooraanstande producenten van buizenversterkers.

Chamsori audio

ChamSori 300 PB Type 2

Product Specificaties:

Rated output: Stereo 25W + 25W
Input sensitivity: 1.2V (unbalance) 2.5V (balance)
Frequency esponse: 38/20000Hz + 0, -025dB (20Hz- 20 Khz)
S N B: 100dB (A-weighted)
Total harmonic distortion: Less then 0.5% (250mW - Rated output)
Used Vacuum tube:
300B * 4
6SN7 * 4
5U4G * 2
Source of electricity:
220V/60Hz, 3A
Power consumption:
Power AMP 150W * 2
Pre AMP 80W * 1
Measurement: Width: 470mm
Height: 210mm
Depth: 343mm
Weight: Power amp 24.1kg * 2
Pre amp 7.7kg

Op deze website vindt u meer informatie over de filosofie achter ChamSori Audio en ons product. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het plaatsen van een bestelling verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

De filosofie achter ChamSori Audio
ChamSori Audio is voor mensen die houden van muziek en graag worden meegevoerd met de muziek. De buizenversterker creëert een warmer en zachter geluid dan solid state versterkers van dezelfde kwaliteit. Hierdoor ontstaat een atmosfeer waarin je onafhankelijk van het muziek genre comfortabel kan luisteren naar de muziek.

De kracht van ChamSori Audio schuilt in het naar voren brengen van de nuances in de muziek. Het geeft mensen die van muziek houden de kans om echte kwaliteit te beleven waarvoor ze niet de technische kennis hoeven te bezitten, die oorspronkelijk met buizenversterkers wel nodig was. Met een eenvoudige interne samenstelling worden de fragiele geluidssignalen afgeleverd en verwerkt via het kortste pad. Dit gebeurt zonder gebruik te maken van schakelingen zoals tone control en links-rechts balans. Eventuele degradatie van het signaal wordt hiermee voorkomen.

Eindversterker Eindversterker Zij

Eindversterker Voorversterker Volledige set (en cd speler)

 Volledige set bovenaanzicht Voorkant volume

ChamSori Audio maakt gebruik van de ‘Hard-wired’ techniek.  Een draad gemaakt van zilver word gebruikt om alle circuits aan elkaar te verbinden. Deze ‘Hard-wired’ techniek minimaliseert het signaal verlies, en behoud de karakteristieke eigenschappen die je krijgt bij gebruik van vacuüm buizen. Het creëert een mooier en voller geluid dan wanneer er PCB circuits gebruikt worden. Een bijkomend voordeel is dat eventuele reparaties of upgrades makkelijker kunnen worden uitgevoerd.

Het systeem is niet alleen geschikt voor klassieke audio speakers maar ook moderne speaker kunnen gemakkelijk worden aangesloten.

ChamSori Audio maakt gebruik van een aluminium skelet en alle onderdelen zijn gemaakt van niet magnetische materialen. De combinatie van een strak design en aluminium en RVS platen zorgen ervoor dat de audiosets van Chamsori goed tot hun recht komen in elk interieur.

 

ChamSori Audio Nederland
Paul Schraven 
E-mail: 
Tel:  +31 (0)6 24161998