Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

CharismaTech

B.S.A. (o.a. importeur van Piega luidsprekers) deelt mede dat zij een Europese distirbutieovereenkomst zijn aangegaan met CharismaTech, fabrikant van hoogwaardige audiobekabeling. CharismaTech is gevormd uit een groep mensen die al meer dan 20 jaar in de Hi-Fi business zitten en kennis hebben van verschillende velden op het gebied van Hi-Fi.

Charismatech

Hun achtergronden zijn: elektronisch ingenieur, akoestisch ingenieur en software ontwikke-laar waardoor zij alle kennis in huis hebben die nodig zijn voor de vervaardiging van hoogwaar-dige bekabeling voor Hi-Fi en AV-apparatuur.

Hun ruime ervaring op het gebied van de ontwikkeling van elektronica en luidsprekers heeft hun een goed beeld gegeven in hoeverre voedings-, interconnect- en luidsprekerkabels invloed hebben op de uiteindelijke geluidskwaliteit van het hele Hi-Fi of AV- systeem. Elk afzonderlijk onderdeel heeft haar eigen invloed op de geluidskwaliteit, zoals de kwaliteit van de gebruikte geleiders, de structuur van de kabel en de samenstelling ervan. Al die factoren tezamen zijn bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

Na het ontwerpen van een kabel wordt deze door de ingenieurs van CharismaTech uitvoerig getest door middel van geavanceerde meetapparatuur. Maar het belangrijkste vindt daarna pas plaats: uitvoerige luistersessie met alle soorten muziek om er zeker van te zijn dat de kabel aan hun strenge eisen voldoet, namelijk dat deze een bijzonder goede geluids-overdracht leveren voor een gunstige prijs.

De eerste drie modellen die CharismaTech introduceert zijn de AC-300 voedingskabel (€399 per stuk, 1,5m), IC-300 interconnect kabel (€499 per paar, zowel voor RCA als XLR, 1m) en de SP-300 luidsprekerkabel (€599 per paar, 2,5m).  prijzen 2011

Voor actuele prijzen neem contact op met de leverancier