Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Disegnobos

Welkom in de wereld van disegnobos.De voornaamste voorwaarde waar een luidspreker aan moet voldoen is een zo puur en natuurlijk mogelijk geluid weer geven. Maar waarom mag een luidspreker niet mooi zijn.Er zijn talloze interieurs maar de mogelijkheden om Uw luidspreker daar op aan te passen zijn, of beter gezegd waren, zeer beperkt.

Hoewel Disegnobos zich voornamelijk onderscheid op uiterlijk heeft het op innerlijk wel degenlijk een eigen karakter.

Als qua techniek, afmetingen, gebruikte materialen enz., het zo simpel was om de perfecte luidspreker te maken waren we snel klaar. Dat is niet zo en dat heeft ook te maken met de verschillende smaken wat betreft de klank.wat de een mooi vind klinken vind een ander het niet om aan te horen. Om die reden zijn er dus ook zoveel verschillend klinkende , goede luidsprekers.

 

Om de kwaliteit te bereiken waar disegnobos voor staat hebben we jaren lang diverse componenten, kisten, filters, dempings plannen enz... tot in den treuren  getest.Hoe?  gewoon voornamelijk met het oor. Hierbij schamen we ons niet dat we een aantal technieken van zeer geleerde luidspreker technicus hebben overgenomen dan wel gecombineerd.Zo worden de houtpakketten van zwaar geperst mdf gemaakt omdat dit gewoonweg een van de beste eigenschappen bezit voor luidspreker bekisting. Wij hebben er voor gekozen om onze kisten niet met houtlijm te verbinden maar met een speciale zuurvrije ,niet krimpende , dempende kit. Dit alles om de resonanties van de afzonderlijke wanden elkaar niet te laten beïnvloeden.

Ook voor een luidspreker geldt dat hij valt of staat met de zwakste schakel.Het filter speelt hierin een zeer prominente rol.De filters van disegnobos zijn gehardwired omdat wij vinden dat de verbindingen via printplaten onnodig voor verlies kunnen zorgen.De gebruikte componenten zijn werkelijk van de hoogste kwaliteit die in dit segment te verkrijgen zijn en worden in eigen beheer opgebouwd en gemonteerd.een ander puntje waar wij vonden dat verbetering te verkrijgen was is het aansluit terminal. Worden de kisten van 18 dan wel 22 mm mdf gemaakt ,als je daar vervolgens een gat in maakt aan de achterkant van 10x8 cm en er vervolgens een 2mm kuststof dan wel metalen aansluit terminal in stopt gaat er een hoop stijfheid verloren.

Vreemd en niet nodig, inwendige aansluit bekabeling is overigens niet dikker dan 3 mm ( incl ommanteling).De woofer openingen zijn aan de binnenkant licht rond gefreesd.Dit alles om de geluidsgolven zo natuurlijk mogelijk te laten verplaatsen zonder obstakels.Ook het dempingsplan heeft onze speciale aandacht gehad.

Door net even iets dikker loodbitumen te gebruiken en net even dat iets zorgvuldiger zijn met het aanbrengen van het pirteks en het bitumen bereik je een gewenste kwaliteit.Bij disegnobos pretenderen wij niet het zoveelste ei van columbus bedacht te hebben op technisch gebied maar er staan wel degenlijk zeer hoogstaande producten met een eigen karakter die we moeiteloos naast vele andere topluidsprekers in dit segment durven te plaatsen .

 

disegnobos
willem fenengastraat 68
1096 bp Amsterdam
www.disegnobos.nl
E-mail:

kvk. Amsterdam: 34355355
btw.nr: NL146545813B01