Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Dutch Speaker Systems

Dutch Speaker Systems.. Al 20 jaar vervaardigen wij kwaliteit luidspreker systemen van Nederlandse bodem. De kennis, opgebouwd in deze periode, in combinatie met de muzikale achtergrond van de eigenaar leverde een aantal luidspreker systemen op waarvan één kenmerk universeel is: Een uitmuntende klank.Al onze systemen worden met de hand vervaardigd, voorzien van de best denkbare units en filter componenten, en afgewerkt met meerdere hoogwaardige hoogglans laklagen.

 Om u te overtuigen van de sublieme weergave van onze systemen verwijzen wij u naar onze distributeur Music2 voor dealeradressen bij u in de buurt. Ook is een demonstratie in uw  eigen woon-omgeving een optie, dit is per slot van rekening  de plaats waar de luidsprekers hun kunsten moeten vertonen.

Dutch Speaker Systems "Monitor"  en Astin Trew combinatie

Op al onze systemen geldt een overdraagbare garantieperiode van 5 jaar.

Monitor is de Benjamin uit de D.S.S. familie.Bij het ontwikkelen van deze luidspreker is het uitgangspunt geweest een weergever te vervaardigen waarbij rust, neutraliteit en natuurgetrouwheid de belangrijkste kenmerken zijn.De eigenaar/ontwerper van Dutch Speaker Systems is een gepassioneerd musicus met een facinatie voor techniek. De kennis van klank en akoestiek van instrumenten en hun specifieke boventoon spectrum is een essentiele vaardigheid om luidsprekers met een superieure geluidskwaliteit te bouwen. De ontwerper heeft deze vaardigheid opgedaan door onder andere jarenlang actief te zijn als musicus, zowel uitvoerend, als docerend en dirigerend.

De emotie achter de klank wordt  door de fabrikant  gekoppeld aan een gedegen technische kennis, waardoor deze systemen uit-blinken in snelheid, transparantie, fundament en muzikaliteit.Alle systemen worden met de uiterste zorg met de hand vervaardigd, voor de afwerking wordt gebruik gemaakt van kwaliteits hoog-glans lak. Deze afwerking zorgt voor een zeer gedistingeerd uiterlijk, zodat deze systemen niet alleen muzikaal voor jarenlang plezier zorgen, maar ook visueel een sieraad in uw woonkamer kunnen zijn.

Onze referentie-weergever. Als geen ander luidsprekersysteem zijn deze weergevers in staat de emotie van de muziek over te brengen aan de luisteraar. De kasten zijn dusdanig ontwikkeld  en ver-vaardigd dat de akoestische invloed  ervan nihil is. Naast akoestische perfectie is ook erg veel aandacht besteed aan de esthetische kant.

Specificaties Model "systeem"

35 Hz. - 25 kHz.

Basreflex

Scanspeak Revelator D3004/660000

Scanspeak Revelator 18W85310G00

90 dB.

8 Ohm nominaal

15 - 150 Watt /8 Ohm

Single-wire, biwire optioneel

24 Kilogram

Hoog-glans Wit of  Zwart

€5.500,00   (voor actuele prijs kijk op de site van Dutch speaker systems)

 

Wij bieden de gelegenheid om onze systemen een week vrijblijvend te proberen in de eigen situatie, installatie en specifieke omstandig-heden. Op deze wijze stellen wij u in staat een eigen oordeel te vormen, en daardoor een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Dutch Speaker Systems
Brouwersdijk 10
8711 NN
Workum
E-mail:
www.dutchspeakersystems.nl
Tel: 06-51608034   
Kamer van Koophandel nummer: 01058182

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs