Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

EC Designs

EC designs is opgericht in 1990. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van klant specifieke elektronica projecten. Vele innovatieve projecten zijn sindsdien succesvol afgerond.Gedurende deze tijd hebben we een hele hoop kennis vergaard op het gebied van elektronica en programmeren. Ook werd custom High-End audio apparatuur ontwikkeld, altijd met natuurlijke geluids reproductie in gedachte. De ontworpen apparatuur werd volledig geoptimaliseerd door aanpassingen die het gevolg waren van zowel luister sessies en metingen.

Enkele van deze afgeronde custom High-End projecten zijn op deze site te vinden. Alle apparatuur is handgemaakt, alleen gebruikmakend van hoogwaardige materialen.

EC designs was established in 1990. It specialises in both designing and building customised electronic projects. Many innovative projects were successfully completed since.During this time, a lot of knowledge was gathered about both electronics and programming. Custom High-End audio equipment was developed as well, always with natural sound reproduction in mind. The designed equipment was highly optimised by means of corrections made both by using feedback from listening sessions and measurements.

Some of the completed custom High-End projects can be found on this site. All products are handcrafted, using high quality materials exclusively.

DI 8M
De DI 8M is een Directe Interpolatie DAC met 8 x interpolatie, tot 64 x resolutie verbetering, en een unieke mixed mode (halfgeleider + buis) uitgang voor optimale transparantie. Ingang voor zowel USB als DI2S digitale bronnen.

DI 16
De DI 16 is een Directe interpolatie DAC met 16 x interpolatie en tot 256x resolutie verbetering. Ingang voor zowel USB als DI2S digitale bronnen.

De MPA80
is een complementaire cascode MOSFET power amplifier met zeer lage vervorming die 80W rms produceert in 8 Ohms. De MPA80 heeft zowel een RCA als ook een externe power-on / off ingang. Speciale technieken zijn toegepast om een zeer lage vervorming en hoge stabiliteit te bereiken. De hoge bandbreedte zorgt voor een zeer lage fase vervorming and een snelle transient response. Het uitgangs vermogen wordt weergegeven door één enkele multicolour RGB LED.

De PCU
is een op afstand bedienbare passieve volume regelaar met 4 analoge ingangen.De PCU gebruikt geselecteerde hoge precisie weerstanden en reed relays voor het verzwakken en schakelen van ingangen. De PCU voorziet ook de DI 8M, DI 16 en MPA80 van externe power-on / off signalen. De volume instelling wordt weergegeven door een multicolour RGB LED voor het ingestelde volume niveau.

De DI 8M en DI 16 zijn ook als kit beschikbaar U kunt de PCBs bestellen om uw eigen DAC te bouwen. Sommige PCBs zijn al voorzien van moeilijk te solderen SMD componenten. Kijk in de het downloads gedeelte om gedetailleerde bouwinstructies en een prijslijst te downloaden.

EC designs heeft 3 type kabels ontwikkeld Speaker kabel om audio signalen te transporteren met aanzienlijke (piek) vermogens. Interlink kabel om audio signalen van geringe signaal grootte te transporteren.Control kablel voor statische aan/uit signalen.

EC Designs
Fabrikant
John Brown
Meyelseweg 64
5986 NJ Helden-Beringe
Nederland
Tel:0031 (0)774664050
E-mail:
web: www.ecdesigns.nl