Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Elipson

Elipson werd opgericht in 1938 en is nu een van de weinige luidsprekerfabrikanten die mogen beweren hun doel, natuurgetrouwe muziek reproductie, trouw te zijn gebleven. Voor Elipson kiezen betekent in perfecte harmonie leven met luidsprekers die weergeven wat componisten, musici en vocalisten werkelijk bedoeld hebben. Elipson biedt je een wereld waarin muziek en geluid in ere worden hersteld.

Kenmerken   
LNS
De luchtverplaatsing geluiden van het basreflex systeem worden sterk gereduceerd door Elipson’s “LNS systeem”, dat in het merendeel van de luidsprekers wordt toegepast.

AVS
Het “AVS systeem” werd bedacht om trillingen van de kast te onderdrukken. Door de wanden zo te gebruiken dat ze grootste stijfheid kennen. Het resultaat, vooral bij laagweergave, is verbazend.

Scheidingsfilter
Voor het scheidingsfilter maakt Elipson uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit componenten. (puur koper luchtkern spoelen, condensatoren met minimale tolerantie enz.) Het afstemmen van de componenten, waar langdurig onderzoek aan vooraf gaat, is absoluut de meest kritische fase van het assemblage proces.

De Signature lijnHoutwerk
Ons “houtwerk” is met de grootste zorg ontworpen. De Signature serie is daar een goed voorbeeld van, we zijn met uiterst ingewikkelde oplossingen gekomen om deze serie zijn vorm en prachtige afwerking te geven.
 
Aansluitingen
De luidsprekers uit de Tradition en Prestige series zijn uitgevoerd met speciale vergulde aansluitingen om goede verbinding te maken met zware luidsprekers kabels.

Luidspreker componenten
Elipson’s woofers en tweeters worden streng geselecteerd. Lage en middentonen weergevers moeten zorgen voor een onverstoorde aandrijving met stijve en goed ventilerende chassis, cellulose of polipropyleen conussen om minimale vervorming en maximale dynamiek te bereiken.

Kwaliteitscontrole
De kwaliteitscontrole van onze producten is een van onze grootste zorgen. Iedere component van de luidspreker wordt voor zijn montage gecontroleerd. Daarna wordt de luidspreker gemeten en vergeleken met een referentie diagram. Dit garandeert dat de weergave van de luidspreker zeer exact overeenkomt met die van zijn referentie.

Speciale afwerkingen
Van luidsprekers uit de tradition en signature series kunnen wij soms op verzoek speciale afwerkingen, zoals houtfineer en lakkleuren, verzorgen. 

 

Producten:

 

 Elipson

 101

 201

 301

 Signature  101,  201,  301,   
   
   Elipson
 Tradition:  1210,  2220,  3230,  4240,  C3230,  C4240,   
   
 

 Elipson 

 1,  2,  3,  4

 

 Elipson 

 c1,  c2

 

 Elipson 

 Pack

 CB

 Prestige:  1,  2,  3,  4,  c1,  c2,  S1,  Pack Prestige,  CB Prestige 2.  
   
 

Elipson 

Elegance

 CS

 X

 Elegance CS,  X,   
 

 Elipson 

 Pack

 Elegance

 Pack Elegance  
 

 Elipson 

 1303

 Futura

 Orphee

 1303,  Futura,  Orphee,   
   

 

Elipson Nederland
Jan Tooropstraat 9a
4357 AJ Domburg
Tel:
Fax:
E-mail: contact