Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Floating Top Loudspeakers synthese

Welkom bij Floating Systems

Van harte welkom op weg naar de nieuwe website van Floating Systems. Hierop bieden wij u de mogelijkheid alle informatie die u zoekt te vinden over onze luidsprekers; Cameleon en Synthese.

Wanneer u informatie wenst te ontvangen in de vorm van foldermateriaal en testen, dan sturen wij u die met genoegen toe. Klik op contact en voer al uw gegevens in. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk de gewenste documentatie toe.Mocht u evenwel nog andere vragen, opmerkingen of suggesties hebben die wij op deze site niet vermelden, neem dan contact met ons op via ons e-mail adres
Floating Systems is importeur en distributeur van de fameuze Synthese en Cameleon luidsprekersystemen. Onze weergevers zijn ontwikkeld door en voor mensen die van muziek houden. Onze producten worden met de grootste zorg ontwikkeld en gefabriceerd.

De Synthese lijn luidsprekers is, in model vrijwel onveranderd, al sinds 1981 op de Europese markt en is tot op heden vrijwel onovertroffen. Naast deze toplijn luidsprekers voeren wij de even zo fraai als stijlvolle serie Cameleon. Dit unieke en gepatenteerde systeem, met zwevend opgehangen tweeter, is geïntroduceerd in 1983. Onze luidsprekersystemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die door muziekliefhebbers gesteld worden. Alle onze producten worden met de grootste zorg ontworpen en gebouwd. Hiervoor worden hoge technologische materialen gebruikt.

Het geheim van zuiverheid en diepte in de weergave van onze luidsprekersystemen schuilt in de ontkoppeling van hoge- en lage tonen. Bij de Synthese manifesteert zich dit in de aparte roterende zuil die geheel ontkoppeld is van de basweergave. In de Cameleon serie is dit probleem opgelost door de tweeter "zwevend" op te hangen.

Synthese

De ideale luidspreker
Iedere luidspreker ontwerper weet hoe moeilijk het is de ideale luidspreker te construeren, die natuurgetrouwe weergave biedt. Problemen als kastresonantie, kleuren en plaatsing zijn steeds weer terugkerende probleemgebieden. Na jarenlange studies, metingen, experimenten en opgedane ervaring lukte ontwerper Ivan Schellekens het in 1981 deze problemen te overwinnen met de Synthese 1. Tijdens de ontwikkeling van de weergever is Ivan altijd uitgegaan van de referentie; het instrument. Het resultaat is dan ook dat Synthese muziek weergeeft zoals het werkelijk klinkt.

Het geheim
Wat is het geheim achter Synthese? Om plaatsing en transparant geluid te verkrijgen dienen de lage tonen ontkoppeld te worden van de midden en hoge tonen. Het laag is bij Synthese ondergebracht in een apart U-vorm transmissielijn meubel. Centraal is, in een aparte behuizing, een roterende pilaar met midden en hoog gemonteerd. Deze constructie elimineert de altijd aanwezige resonantie van het laag. Dankzij toepassingen van revolutionaire, akoestische technieken en het gebruik van de beste componenten is het ideale geluid verkregen.

 

Akoestische aanpassingen.
De Synthese luidsprekers kennen weinig aanpassingsproblemen in de woonruimte. Dikke gordijnen, houten vloer of massieve wanden? Geen probleem. Ieder Synthese product wordt geleverd met vier Acoustical Cards. Hiermee kan op een eenvoudige manier de akoestische omstandigheden van de ruimte worden aangepast.

Het resultaat
Luisteren naar de Synthese luidsprekers is een waar genot. U beleeft muziek alsof u direct aanwezig bent bij de uitvoering. Alle instrumenten en stemmen krijgen een exacte plaatsing en zijn zeer rijk aan detail. Inmiddels geniet het Synthese luidsprekersysteem een grote reputatie bij muziekliefhebbers in vele landen in Europa. Meer dan 2 decennia zijn de Synthese producten, in vorm vrijwel ongewijzigd, al in productie.

Floating Top Luidsprekers
Tel:
Fax:
E-mail:

Floating dealers

Bergeijk Home Autotainment Benelux
Princes Marijkestraat 11
5571 GL Bergeijk
Tel:0437-556063

Hoogeveen Audio & Video
Noordplein 15-17
2371 DA Roelofarendsveen
Tel: 071-3312891
Fax: 071-3316403
 

Ureterp(NL) Westerhuis Audio&Video
Weibuorren 86 9247BC
Tel:0512-301484

 
Gerelateerde artikelen:
Winkels Friesland
Winkels Gelderland
Winkels Noord Brabant
Winkels Noord Holland
Winkels Overijssel
Winkels Zuid Holland