Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Furni

Furni Acoustics

Furni Acoustics ontwerpt en bouwt "High End" luidsprekersystemen volgens het elektrostatische principe.
En natuurlijk zetten we ons volledig in voor het leveren van een onberispelijke uitvoering en afwerking, maar daarboven gaat nog onze aandacht voor de perfecte kwaliteit van de muziekbeleving, die met deze systemen bereikbaar is.

Waarom elektrostaten?
Na jaren van experimenteren met dynamische speakers was juist die beleving van de muziek nog niet optimaal want ondanks alle verbeteringen bleef het "geluid uit een kast". De openheid van bijvoorbeeld blaasinstrumenten is niet in een kast te vangen, en een orkest past er ook al niet in. Er moest naar iets anders gezocht worden, iets zonder kast, en dat werd de elektrostaat!
Maar ook aan het ontwikkelen van een hoogwaardig elektrostatisch luidsprekersysteem zijn vele experimenten en talloze uren van intensief luisteren vooraf gegaan. Maar thans zijn we zover dat we weergevers op een zeldzaam hoog niveau kunnen vervaardigen, die qua weergave, afwerking en betrouwbaarheid aan de hoogste eisen voldoen.

Kwaliteit
De kwaliteiten van weergave en afwerking kunt u alleen maar zelf beoordelen. Reden voor ons u uit te nodigen hier zelf kennis van te komen nemen. Voor de betrouwbaarheid staan wij in door u twee jaar volledige garantie te geven op de elementen en de elektronica. Daarna worden voor een periode van vijf jaar eventuele storingen na diagnose tegen maximaal de kostprijs van de onderdelen gerepareerd.
Deze garantie durven wij te geven omdat iedere set speakers ten minste twee weken lang gedurende 24 uur per dag een duurproef ondergaat, waarna de verschillende elementen zorgvuldig worden nagemeten en pas wanneer de resultaten voor honderd procent onze goedkeuring krijgen, zullen wij het systeem aan de nieuwe eigenaar overdragen.

Producten

“model 101” , 1 elements elektrostaat uitgevoerd met massief kersenhout
“model 1S”, 1 elements elektrostaat speciaal design, naar keuze met hout, aluminium, roestvrij staal, glas, natuursteen, of gespoten in iedere gewenste kleur.
“model 2” , 2 elements elektrostaat uitgevoerd als “model 1”.
“model 2S”,2 elements elektrostaat uitgevoerd als “model1S”.
Furni Acoustics “bassact 150” Aktieve baskast met ingebouwde150 watt versterker en crossover, met afstandsbediening uitgevoerd met echt houtfineer.
Furni Acoustics “bassact 150S” uitvoering nader te bepalen. Special order.
Furni Acoustics “system 1”. Dit is: 2 stuks Furnistatic “model 1”+ 1 stuks ”Bassact 150” inclusief bekabeling tot 10 meter.
Furni Acoustics “system 2”. Dit is: 2 stuks Furnistatic “model 2”+ 1 stuks ”Bassact 150” inclusief bekabeling tot 10 meter.
Furni Function audio meubels.

Furni Function en Furni Acoustics
1e Industriestraat 12
1401 VL Bussum
Tel: 035 693 49 90
Fax: 035 692 03 22
Mob: 06 53 17 20 20
E-mail