Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Hifeye luidsprekers

Deze luidsprekers zijn het product waarin mijn jarenlange ervaring in de houtbewerking is gecombineerd met een passie voor luidsprekerbouw. Het is een product van www.steltimmerwerk.nl Doordat deze luidsprekers rechtstreeks van de maker worden gekocht, zijn tussenhandelaren en winkelpanden overbodig. U betaalt alleen voor het product, hetgeen garant staat voor een scherpe prijs.

Bijzonder karakter

Zowel in het design als in de geluidsweergave zijn de luidsprekers uniek in hun soort.
Mijn uitgangspunt in het ontwerp van deze luidsprekers was om een zeer bijzondere vormgeving te verkrijgen dat tijdloos in vrijwel alle hedendaagse interieuren past en daarbij een hoogwaardige geluidskwaliteit biedt.

 Hifeye luidspreker WM 35-1

Handgemaakt van massief hout

Iedere luidspreker wordt uitsluitend vervaardigd van massief hardhout. Hierbij maak ik gebruik van traditionele houtbewerkings machines. Het hout wordt met zorg geselecteerd en bewerkt, wat iedere luidspreker tot een uniek persoonlijk product maakt.
De bol bestaat uit tientallen verlijmde delen Mahoniehout, dat vervolgens van binnen en van buiten tot de uiteindelijke bol wordt gedraaid.
Het voetstuk is gemaakt van de houtsoort Wengé, waar de bekabeling onzichtbaar ingefreesd wordt.

Verrassende geluidsweergave

Wat bij deze luidsprekers het meest op valt is het losse en ruimtelijke stereobeeld, Door de ronde vorm wordt het afstraalgedrag sterk verbeterd.
Het midden en hooggebied is helder en zeer gedetailleerd. In het lage bereik en qua vermogen lopen ze verrassend ver door. Samen geeft dit een volwassen weergave, zeker als gelet wordt op de afmetingen.

De toegepaste onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zowel de 13cm driver voor het laag/midden gebied alsmede de tweeter, hebben een aluminium conus, wat resulteert in mindere vervorming en efficiëntere weergave.

Hifeye  Jonathan Stel
Skagerrak 22-26
9723 JR Groningen
telefoonnummer (8:00-17:00) 0641496162
Email:   

 

Specificaties


Type WM35-1

Systeem 2-weg basreflex

Afmetingen (HxBxD) 95 x 35 x 35 cm

Diameter bol 35 cm

Gewicht ca 15 kg

Houtsoort Bol van mahonie, voetstuk wengé

Frequentiebereik 44 hz - 40 Khz

Vermogen 90 Watt

Gevoeligheid 87dB, 8 ohm


Dankzij de ronde behuizing worden er 3 belangrijke klankeigenschappen verbeterd: Uitwendige reflectie (diffractie) wordt drastisch verminderd, wat resulteert in een gladder frequentieverloop en een opvallend ruimtelijk stereobeeld. Inwendig zijn geen parallelle vlakken aanwezig, waardoor interferentie wordt geminimaliseerd. Interferentie beïnvloed de geluidsweergave namelijk negatief.

De behuizing is star, waardoor ongewenste trillingen tot een minimum worden beperkt.  De luidsprekers worden afgewerkt met een 2-componenten eiglans laksysteem met UV-filter, dat verkleuring tegengaat.

Op iedere luidspreker krijgt u 2 jaar garantie.