Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Impact Audio

Impact Audio IA-02 Eindversterker en Impact Audio IA-01 Voorversterker

Impact audio Een Nederland Product Brengt muziek tot leven….
De nieuwe buizenversterkers van Impact Audio zijn van een ongekende muzikale klasse en stellen de luisteraar in staat om te genieten van elk detail in de opname. Ervaar muziek als een ware belevenis!

Tijdloos design
De Impact Audio lijn kenmerkt zich door een opvallend design van tijdloze schoonheid. Subliem afgewerkt tot in detail en vervaardigd uit de duurzaamste materialen. Een streling voor oog èn oor!

“Made in Holland”
Alle Impact Audio producten worden volledig in eigen beheer in Nederland ontworpen en met veel toewijding en passie vervaardigd. Met recht een Nederlands topproduct!

Impact Audio IA-02 Eindversterker

Impact Audio IA-02 EindversterkerIA-02 Eindversterker
Muziek is dynamisch en kent zowel fluisterstille passages als oorverdovende fortissimo’s.
Een eindversterker heeft daarom een zware taak om in beide gevallen op de juiste wijze leven in de muziek te brengen. Een versterker die de taal van de muziek begrijpt zal elke opname weergeven zoals die bedoeld is.

De reden dat wij gekozen hebben voor het gebruik van elektronenbuizen is geen toeval. Elektronenbuizen zijn gehoormatig in het voordeel van halfgeleiders. Zij hebben een vrijwel onbegrensde dynamiek en zeer korte signaalweg.
Door de combinatie met moderne materialen en technieken komen de kwaliteiten van de buis beter tot hun recht dan ooit tevoren.

De Impact Audio IA-02 is ontworpen op basis van deze uitgangspunten. Het resultaat is van een genadeloos karakter. Elk detail in de oorspronkelijke opname wordt weergegeven zoals het is vastgelegd. Niets meer en zeker niets minder.

In combinatie met de bijbehorende voorversterker IA-01, is deze versterker in staat om een zeer muzikaal portret neer te zetten zonder concessies.

De IA-02 is verkrijgbaar als set met de bijpassende IA-01 voorversterker. Deze set wordt geleverd in een exclusieve, handgemaakte flightcase. Een hoogwaardige interlink wordt bijgeleverd.

 

VAD show 21-10-2006 Impact Audio Eindversterker IA-02

 

Impact Audio IA-01 Voorversterker 

Impact Audio IA-01 Voorversterker

Muzikaliteit is een begrip met vele gezichten. Waar anderen dit als een vanzelfsprekendheid beschouwen, zien wij dit als de essentie van elke keten in de breekbare geluidsschakel.

De eerste fase van versterking wordt verzorgd door de voorversterker. Deze dient alle kwetsbare signalen afkomstig van diverse geluidsbronnen met zorg te behandelen en op het juiste niveau te brengen voor de eindversterker.

De IA-01 is een zeer hoogwaardige buizenvoorversterker geheel ontworpen voor de bijpassende eindversterker IA-02 of Monoblock IA-04 (in voorbereiding).

Er is gekozen voor een halfactieve schakeling, waarbij de bronnen met een hoog uitgangsniveau ongemoeid gelaten worden. Slechts de signalen van de Phono ingang (MD) worden op zorgvuldige wijze versterkt en gecorrigeerd

De IA-01 is voorzien van vijf ingangen, te weten: Phono, CD, Tuner, Tape en Aux.  Er is voorzien in een traploze volumeregeling en handgeschakelde ingangskeuze schakelaar.

De IA-01 is verkrijgbaar als set met de bijpassende IA-02 eindversterker. Deze set wordt geleverd in een exclusieve, handgemaakte flightcase. Een hoogwaardige interlink wordt bijgeleverd.

De belangrijkste specificaties van de IA-01 zijn:

Vijf ingangen ● Geïntegreerde Phono correctieversterker (MD) ● Geen tegenkoppeling toegepast.Verkrijgbaar in geborsteld RVS of hoogglans Chroom ● 5 jaar Fabrieksgarantie (buizen uitgezonderd)

 

Impact Audio is opgericht door  Gijs de Jonge . Gijs de Jonge is de ontwerper van de ImpactAudio lijn..  uit liefde voor muziekaliteit en mooi design is hijdeze  firma begonnen. Wilt u meer weten neem gerust contact met ons op en bel onderstaand tel nummer of mail ons

Preview van toekomstige klant van Impact Audio

Impact Audio B.V.
Elektronweg 12
3542 AC  UTRECHT
Nederland
E-mail:

ANWB Routeplanner Europa

http://maps.google.nl/