Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Impulse

Impulse is een Nederlands luidsprekermerk dat in 1986 is opgericht door de Engelse luidsprekerontwerper Keith Marshall.

Impulse heeft in de loop der jaren meer dan 25 modellen op de Nederlandse markt gebracht en werd befaamd in de begin periode door een serie transmissielijn modellen - de zogenaamde "4-serie". Keith Marshall, als enige ontwerper van alle Impulse producten, heeft steevast gestreefd naar producten met een uitzonderlijke kwaliteits/prijs verhouding en een tijdloze strakke vormgeving. De hoge waardering van Impulse systemen blijkt uit de lovende reacties van vele  eigenaren en het feit dat ze maar zelden worden ingeruild.Impulse is in 2003 een nieuwe weg ingeslagen. De samenwerking met Hihat en Hoedjes & Schaaf Interieurbouw resulteerde in een serie nieuwe moderne weergevers in de beste Impulse traditie. De historische transmissielijn is verlaten, maar er zijn hoogwaardige reflexmodellen voor teruggekomen. Nu is er een nieuw bedrijf gevormd Audio Wise.

AudioWise werd opgericht in februari 2006 door de Engelse luidsprekerontwerper Keith Marshall.

Keith is sinds 1987 als professional actief in dit vak geweest toen hij het merk Impulse oprichtte. Sinsdien heeft hij meer dan 40 commerciële modellen ontworpen, waronder alle 27 modellen van zijn eigen merk en ongeveer 15 voor andere Nederlandse fabrikanten.

Impulse werd in de jaren 1987 - 1997 befaamd door de "4 -serie" transmissielijn modellen. In totaal zijn ruim 5000 sets Impulse weergevers in Nederland verkocht. Het feit dat het aanbod aan 2e-hands exemplaren relatief gering is illustreert de hoge mate van tevredenheid bij Impulse bezitters. De laatste jaren is Keith bezig geweest met het verbeteren en optimaliseren van de prestaties van het bas-reflex principe. Na enkele duizenden experimenten en metingen en talloze luistersessies is de tijd nu aangebroken om de geboekte resultaten tot leven te brengen  in de nieuwe "Spirit" serie.

Audio Wise stelt al haar kennis en ervaring graag nu tot uw beschikking!

Audio Wise - Experts in Luidsprekers!

 

Impulse  Audio Wise
Vennewatersweg 21 - 42
1852 PT  Heiloo
Tel: 06-55877484
Fax:
E-mail:

adres werkplaats en luisterruimte
QS Audio
Witte Vlinderweg 22 C
1521 PS Wormerveer

route planner