Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Kelmic Luidsprekers

De personen achter Kelmic hebben al in hun vroege jeugdjaren heel wat ontworpen en gebouwd en vele luidsprekerontwerpen, kasten en losse drivers getest die ook nog onze en andere woonkamers gepasseerd zijn. In hun decennia lange zoektocht was de ultieme luidspreker in combinatie met vele versterkers en opstellingen van groot belang. Nu is het zover dat Kelmic type Nerah in gelimiteerde oplage geleverd kan worden.

U kunt via deze link www.audioclub-limburg.nl/verslag/kelmic-nerah-goed-voor-oog-en-oor een verslag lezen van ons bezoek aan Audio-Club Limburg.

Kelmic excclusive handgemaakte Luidsprekers. Bij kelmic heeft alles een naam en geen nummer. Onze modellen bezitten een unieke naam en momenteel is Kelmic Nerah leverbaar in een beperkte oplage.


MODEL NERAH
De interne kast constructie heeft de positieve eigenschappen van een Helmholtz resonance, sealed enclosure, tapped horn en een transmission line en noemen wij  Delta Matrix Anti Reflex Systeem. Het is een complexe bouw waardoor bijgeluiden zoals poortruis boemende bassen en hinderlijke kastresonanties uitgesloten zijn en dat resulteert in een zeer gecontroleerde laagweergave natuurlijk in balans met midden en hogetonen.

Het zijden dome tweeter bevind zich niet in de kast zelf maar is volledig opgesloten in een massief hardhouten behuizing wat resulteert in een ontkoppeling van de midwoofer. Door deze verschillende materialen te gebruiken ontstaat een mooier en beter geluidsbeeld. Hierdoor hebben we de totale luidsprekerkast ook een stuk kleiner kunnen bouwen, want het tweeter bevindt zich toch op oor hoogte!

De luidsprekers zijn voor links en rechts in paartjes uitgezocht en bezitten zo veel mogelijk identieke eigenschappen wat resulteert in een optimaler geluidsbeeld.

Het filter heeft een aparte ruimte en is hardwired uitgevoerd en luchtdicht! Dit is om oxidatie te voorkomen aan de componenten en de componenten kunnen niet losraken en resoneren. Dit resulteert in een lange levensduur. Uiteraard zijn kabels en filtercomponenten zo gekozen dat de hoogste muzikale kwaliteiten behaalt kunnen worden.  We gebruiken alleen zeer duurzame filtercomponenten die echt het uiterst 'uit de luidsprekers halen' en niet minder maar ook vooral niet meer dan dat.

 

VORMGEVING
Enkele uitgangspunten:
...Een zo klein mogelijke luidspreker zonder concessies aan de muziekweergave. Geen opvallende luidspreker en een gemakkelijke plaatsing in een woonkamer (ze kunnen zelfs 1 mm van de muur staan). Strakke verticale en horizontale lijnen waar ook de meeste woningen en ruimten
uit bestaan. Zeer groot frequentiebereik... 

GEGEVENS
model: kelmic nerah
afmetingen:
Kast: 101 x 21,5 x 21 cm
Totaal incl. tweeter compartiment 108 x 24,3 cm
gewicht: 18 kg
frequentiebereik: 30-30.000 Hz
impedantie: 7 Ohm
gevoeligheid: 91 dB

Wilt u deze luidsprekers bij u thuis beluisteren of tijdens een van onze demonstraties in november en december aanwezig zijn?
Neem dan contact met ons op Via de mail:

 

 U kunt via deze link www.audioclub-limburg.nl/verslag/kelmic-nerah-goed-voor-oog-en-oor een verslag lezen van ons bezoek aan Audio-Club Limburg.

 

Kelmic Luidsprekers

http://www.audioclub-limburg.nl/agenda/kelmic-luidsprekers