Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Laurens Fischer

Lourens Fisher: het genie van de eenvoud

De meubels en opbergsystemen van Lourens Fisher lijken als vanzelf te zijn ontstaan. Heldere lijnen, vanzelfsprekende functionaliteit, materialen waar de tijd geen vat op krijgt. Alles wat overtollig is, is weggelaten waardoor de ontwerpen van Lourens Fisher altijd blijven boeien.

Internationaal
De heldere taal van de Lourens Fisher ontwerpen wordt overal verstaan. Dat verklaart het internationale succes. En omdat niets zo inspirerend werkt als succes wordt het assortiment steeds breder. Deze site laat zien waarom de meubels van Lourens Fisher heel eenvoudig mooier zijn.

Productie
Lourens Fisher geeft voorrang aan de best denkbare materialen en constructies en werkt samen met productiebedrijven die de liefde voor het ambacht combineren met zeer geavanceerde productiemiddelen en -technieken. Een hoge en constante kwaliteit gaat hierdoor samen met een lange levensduur.


Theo Beunen 05-02-51
          
 

“Ontwerpen voor Lourens Fisher is een uitdaging en een gevecht tegelijk. Maar zodra de vorm volledig samenvalt met de functie weet je het ontwerp goed is.”.


       
Hank Kwint 26-10-1951    
 
"Ik ben opgegroeid op een steenfabriek in een familie van allemaal techneuten.
Na mijn middelbare schoolopleiding dan ook werktuigbouwkunde gestudeerd. Mijn eerste baan was callibrator in de meet en regeltechniek. Maar ik wilde de creatieve kant op en ben een avondstudie gaan volgen in de binnenhuisarchitectuur. Via allerlei banen in de meubelen terechtgekomen.
Mijn laatste baan was verkoper en binnenhuisarchitect bij een moderne woninginrichting.In 1983 heb ik mijn ontwerpbureau HANK KWINT DESIGN gestart. Ik ben begonnen met het produceren en verkopen van mijn eigen lampen.Door de contacten met verschillende meubelfabrikanten ben ik meubels gaan ontwerpen. Nu 20 jaar later zijn een aantal van die modellen nog steeds in productie. Ik ontwerp nog steeds veel meubelen maar richt ook woonhuizen en kantoren in. Een aantal keren per jaar ontwerp ik ook stands en bedrijfspresentaties. Eigenlijk wil ik van alles ontwerpen. Zo heb ik mijn eigen woonhuis met kantoor ontworpen en ben ik nu bezig met een fietsendrager. "

 
 

Lourens Fisher

Tel: +31 20 6794862
Fax:
E-mail: contact

http://www.lourens-fisher.com/index_nl.html