Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Mark Levinson

MARK LEVINSON
Mark Levinson Audio Systems is het toonbeeld van een high-end audioproducent. In vrijwel elk opzicht staan de producten van dit in 1972 opgezette bedrijf op een eerste plaats, van klankkwaliteit en degelijkheid tot aan design en oog voor detail. Niet voor niets wordt de belettering bij Mark Levinson niet op de apparatuur gedrukt, maar met laser gegraveerd – voor de eeuwigheid.

Het allerbeste
Bij Mark Levinson Audio Systems is alleen het allerbeste goed genoeg. Daarom word tachtig procent van de door de leverancier al streng geselecteerde eindtransistoren alsnog afgekeurd. Daarom worden de duurste materialen onderzocht op hun geschiktheid voor een nog betere resonantiedemping of warmteafvoer. Daarom is er een fulltime staf van ingenieurs in huis, met expertise op het gebied van digitale elektronica, mechanica, software, productie en industrieel ontwerp.

Referentie
Het resultaat is een net zo kostbare als waardevolle collectie apparatuur waarvan een groot aantal componenten wereldwijd als referentie wordt geaccepteerd, zoals de No31.5 Reference CD Transport en de No32 Reference Preamplifier/Controller. Mark Levinson is onderdeel van de Harman Specialty Group.

Review Review
Specificaties  

Mark Levinson No 40 Media Console

Mark Levinson No 40 Media Console inside

 

 

  Review
  Specificaties
 

Mark Levinson Disc Player  No 51 Media Player 

 

 

326S Pre-Amplifier The No.326S features audio circuits, controls, architecture, and optional phono modules based on the critically acclaimed No.32. In fact, some audio circuits, such as the proprietary discrete volume attenuators, are identical to those found in the No.32. The No.326S is similar to the No.320S, but the main circuit board has been replaced with an Arlon board that responds more quickly to transient signals in both the high and low frequency regions. The Arlon also presents a deeper imaging that reveals more of the subtle nuances of a recording, imparts a more engaging texture to the high frequencies, and presents more of the ambience of a recording. All of these properties work together to yield a sonic signature that is wider, deeper, warmer, and clearly superior.

Review Review
Specificaties Specificaties

Mark Levinson No 32 Reference Pre-Amplifier

Mark Levinson No 326S Pre-Amplifier

   

Review Review
Specificaties Specificaties
Mark Levinson No 390S Compact Disc Processor Mark Levinson  No 320S Pre-Amplifier

 

 

 

Review  
Specificaties  
Mark Levinson No 33H Monaural Power Amplifier  
 

 

Review Review
Specificaties Specificaties

Mark Levinson No 436 Power Amplifier

Mark Levinson No 383 Integrated Amplifier

   
Review Review
Specificaties Specificaties
Mark Levinson  No 434 Power Amplifier Mark Levinson  No 433 Power Amplifier
   
Review Review
Specificaties Specificaties
Mark Levinson  No 432 Power Amplifier Mark Levinson No 431 Power Amplifier
   
Mark Levinson • 3 Oak Park, Bedford, MA 01730
• Tel: 781-280-0300 • Fax 781-280-0490
 http://www.harmanspecialtygroup.com/

Mark Levinson en Lexus
Een concertzaal in uw auto? Met een Mark Levinson geluidssyteem zou u het bijna geloven. Een van de meest gerespecteerde merken op het gebied van high-end audio. Mark Levinson, ontwikkelde speciaal voor Lexus een audiosysteem voor in de auto. Levinson begon met het ontwikkelen van een innovatie versterker met een verwaarloosbare vervorming van 0,01% -bijna 10 keer lager dan de gangbare norm. Dit bij een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 KHz.

De luidsprekers zijn rondom in het interieur op een optimale positie geplaatst en ze zijn ontworpen om onder alle omstandigheden optimaal te presteren, ook met het dak open of dicht in geval van de SC340. De Auto Sound Levelling functie regelt de weergave van de lage tonen en het volume aan de hand van de rijsnelheid en de positie van het dak.

Het systeem bestaat uit een CD-wisselaar voor 6 CD's, een tuner en een cassettedeck die zijn ondergebracht in de middenconsole en produceert een geluid dat kwalitatief niet onderdoet voor dat van de beste high-end systemen voor thuisgebruik

Website Lexus.nl