Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Master

Master Luidsprekers

In 1994 besloot Dynamic Solutions in het ondernemingsplan een aparte paragraaf op te nemen die volledig gewijd was aan de onwikkeling van high-end luidsprekersystemen.

Weinig is zo aan subjectiviteit onderhevig als het menselijk waarnemingsvermogen. Het is vrijwel iedereen bekend dat, uitzonderingen daargelaten, zowel visuele als auditieve waarneming sterk afhankelijk zijn van persoonlijke interpretatie. Bovendien is dat laatste ook nog aan stemmingen onderhevig. We mogen dus vaststellen dat zoiets als een universele norm voor het beleven van muziek niet bestaat.

De Master Contemporary C is de eerste luidsprekers met een keramische tweeter. De ontwerpfilosofie bij dit apart vormgegeven model is specifiek gekozen. Met name het afstraalgedrag en de fase reinheid zorgen voor een zeer realistisch stage en beeld.Het is deze selectieve perceptie die ons als producent van hoogwaardige luidsprekersystemen zoveel mogelijkheden biedt. Als het reproduceren van de werkelijkheid het doel moet zijn, zijn we vlug klaar. Dat is onmogelijk. Wat velen ook willen beweren, de dynamiek van het concertgebouworkest of de laagste noot van het orgel van de "Notre Dame" passen niet in uw huiskamer. Als de werkelijkheidsweergave terzijde geschoven kan worden is er voor een serieuze fabrikant de uitdaging naar een interpretatie te zoeken die een zo groot mogelijke groep luisteraars zal aanspreken.

Master
Dynamic Solutions
De Chamotte 40
4191 GT Geldermalsen
Tel:(+31-) 347-322705
Fax:(+31-) 347-322706
E-mail:

 

opm : Industrieterrein Hoge Weide

Afslag Geldermalsen op de A15
Derde rotonde 3 afslag
1e rechts dat is de Chamotte

http://www.dynamic-solutions.nl/master/index.htm

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs