Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Melody

MELODY EUROPE is a subsidiary company of MELODY VALVE HIFI PTY Ltd. It is the legal representative of the Melody brand in Europe. MELODY EUROPE is based in Lyon, France, and thus offers excellent geographical d throughout Europe. We have a skilled technical team at your disposal as well as a specialist service engineer, who will be glad to help.

The parent company, MELODY VALVE HIFI PTY Ltd. is based in Melbourne, Australia. It was founded by a se-asoned engineer who is also a keen audiophile.... the aim is to combine traditional valve technology with the latest research, parts and knowledge. We use a selection of rare and special parts, such as the Aerovox oil filled capacitor, widely admired since the Second World War.

Specificaties :

Output power: 2 x 50 W
Buizen: KT88 x 4, 6SN7 x 4, 5AR4 x 1
Frequentie bereik: 20 Hz ~ 20 kHz
Input Impedantie: 250 k Ù
Output Impedantie: 4 ohms, 8 ohms
Input sensitivity: 380 mV
Ratio S/N: =  90 dB
Harmonische vervorming: 1 %
Afmeting (mm): 440 (l) x 215 (h) x 410 (p) mm
Gewicht: 28 kg

Het resultaat is een combinatie van historie en top-technologie, die tesamen een subliem geluid voortbrengen. We gebruiken deze technologie en selectie van onderdelen in bijvoorbeeld onze lijn versterkers ongeacht de prijs.

Ons werk heeft zijn erkenning gevonden  in een groot aantal internationale awards, inclusief de erkenning voor een van onze versterkers als een van de 3 beste versterkers in zijn klasse in de wereld. Een hoge waardering maar eerlijk en verdiend. We gebruiken ook kabel van exceptionele kwaliteit, hard-wired voor de beste resultaten en lange termijn betrouwbaarheid.... iets wat de traditionele bouwers van buizenversterkers altijd hebben geweten. Net als dat wij tot het uiterste gaan in de ontwikkeling en bouw van onze eigen "world beating" transformatoren, een van de geheimen voor het bouwen van een top buizen versterker. In de loop van de jaren heeft de oprichter van ons bedrijf zich omringd met mede ingenieurs met veel liefde voor muziekweergave.

Tesamen wordt er constant hard gewerkt om onze producten te verbeteren, en ondertussen de lessen uit het verleden niet te vergeten. onze filosofie, naar  Einstein, is 'maak het zo simpel mogelijk maar... niet te simpel.'

         

 

 

 

http://www.melody-europe.com/UK/index.htm