Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Musical Technology MT

Musical Technology is gevestigd in Venetië, de stad die in heel de wereld beroemd is om zijn kunst, waardoor heel Europa is beïnvloed. Schilders als Tiziano, Tiepolo, Canaletto, Paolo Veronese en musici als Vivaldi, Gabrieli zijn overal bekend. Het gevoel voor kleur en licht is typerend voor Venetiaanse kunst en Musical Technology heeft dat gevoel geërfd.

Musical Technology

Muziek zit vol kleuren. Ieder instrument heeft zijn eigen kleur als gevolg van zijn harmonie. Een orkest heeft de kleuren van zijn instrumenten. Een componist of een dirigent gebruikt ze als een schilder.Een audiocomponent moet alle kleuren kunnen weergeven, alle harmonieën van de echte instrumenten. Bovendien moet zo’n component de micro- en macro-dynamiek kunnen terugroepen en de atmosfeer en plaats van instrumenten met de lucht erom heen, om het plezier en de emotie te geven van een live uitvoering.

De weergave van muziek is een mengsel van kunst en techniek. Techniek in het belang van de muziek en niet in dat van de techniek. Musical Technology is een van de weinige fabrikanten in de wereld die tegelijkertijd gebruik maakt van buizen, mosfets en transistors en onbevoordeeld de beste eigenschappen van ieder van deze elementen gebruikt. Alle componenten worden zorgvuldig geselecteerd op hun geluidsweergave en betrouwbaarheid: weerstandsregelaars, draaischakelaars, connectoren, condensators, weerstanden zijn de beste die te verkrijgen zijn.Welk circuit of welke component klinkt het beste? Alleen degene die echte instrumenten kent, kan de juiste keus doen.Jarenlange ervaring in het opnemen en versterken van klassieke muziek en jazz-uitvoeringen en de voortdurende samenwerking met musici hebben de onderzoekers van Musical Technology geholpen bij de ontwikkeling van de verschillende ontwerpen.

Naar de mening van Musical Technology moet een versterker een correct en uitgebalanceerd geluid voortbrengen en niet de gebreken van de bijbehorende componenten gladstrijken (een te heldere versterker bijvoorbeeld kan een luidspreker helpen die een roll-off heeft of niet genoeg energie in de hoge regionen). Omdat ongelukkig genoeg iedere component van een audiosysteem zijn eigen eigenschappen bezit, ook de kabels en de kamer, geeft Musical Technology zijn klanten de mogelijkheid om buizen van verschillende merken te gebruiken en adviseert bij de keuze (verschillen in constructie veroorzaken variatie in balans, podium en snelheid). Hierdoor worden de meest bevredigende resultaten bereikt die beantwoorden aan de wensen.

Musical Technology

Voor Nederland

BSA / Musical Technology
Postbus 1809
5200 BB  ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073-6419431
Fax: 073-6428124
E-mail: