Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

NU Force

Nuforce is een Amerikaanse corporatie met een duidelijke missie: De best presterende home-audio ter wereld in elke prijsklasse. Het bezitten van referentie audio-apparatuur is niet langer een droom, maar een realiteit voor elke muziekliefhebber waar ook ter wereld.

Puttend uit meer dan 25 jaar van technische expertise in zeer hoogwaardige stroom conversie en nauwkeurige analoge amplificatie, revolutioneert Nuforce de audiowereld met de introductie van de eerste Analoog Schakelende Versterkers van de wereld. De Analoog Schakelende Versterkers van Nuforce zijn van de grond af ontworpen om de hoogst mogelijke prestaties te verzorgen. Het doel is om de prestatie die duurdere versterkers geven te overtreffen, en dat in een compact en betaalbaar ontwerp. De Analoge Schakelende Versterkers van Nuforce zijn energie efficiënt, blijven koel en zijn onvoorwaardelijk stabiel bij het aansturen van elke luidspreker. De nieuwste technieken worden ingezet om te komen tot een zeer mooie toonbalans, een realistische weergave en een open, ruimtelijk beeld.

De P-8 voorversterker van NuForce. # audio ingangen: 3 sets RCA input (1 set in gebruik als een Home thether pass-through)# 1x 3.5mm stereo jack ingang (bv. voor Ipod)# Audio uitgangen: 1 set of RCA and 1 set of XLR# Afstandsbedienbare ingangs selectie,# Afstandsbedienbare volume controle met geheugen functie (laatst gekozen volume en ingang)# 100W SMPS with PFC supply# Digitally-controlled analog volume control# Mute and Sleep functie# Wide gain and attenuation range +31.5dB to –95.5dB with 0.5dB Steps# 120dB Dynamic Range,  0.001% THD+N at 1kHz# Crosstalk –130dBFS# Afmetingen: 21,59 cm x 35,56 cm x 4,57 cm# Wordt gelevert met 3 sets knoppen in verschillende kleuren# Wordt gelevert met een hoogwaardige interlink.Op dit moment zijn er drie modellen eindversterkers leverbaar, een voorversterker en een Geïntegreerde versterker. nu ook leverbaar zijn onder andere high end mono eindversterkers de ref 9 SE, een home theater voorversterker de AVP16HT, en een betaalbaar home-theater systeem.

Crusade Audio is de importeur van verschillende merken hoogwaardige audio\video apparatuur en accessoires. Naast NuForce hebben wij bijvoorbeeld Rogue Audio, Twisted Pair Designs, Vibrapod, Boston Audio Designs en nog enkele andere merken in ons pakket.

Producten:o.a.

Reference 8 mono eindversterker.   
Reference 8B mono eindversterker gebalanceerd.  
Reference 8.5 mono eindversterker.
Reference 9 mono eindversterker.
P-8 stereo voorversterker (incl. interlink)
IA7-Geïntegreerde versterker (incl. interlink).
AVP-16 Home Theater voorversterker.
Reference 9 Special Edition mono eindversterker.

NUForce/Crusade-Audio
Spiegelstraat 2
7201 KA Zutphen
Nederland
Tel: +31 (0)575-545656
Fax: +31 (0)575-511151
E-Mail:
Girorekening 9518011
voor buitenlandse betalingen: BIC: pstbnl.21 IBAN: NL78PSTB0009518011
Kamer van Koophandel Centraal Gelderland 09125758

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs
Winkels Gelderland
Winkels Overijssel
Winkels Zuid Holland