Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en Belgi. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

PLS Audio prod

PLS Audio ontwikkelt en bouwt sinds 1989 hi-fi en high-end luidsprekers; dit vindt uiteraard plaats in hun eigen geluidstudio en werkplaats. Zo leveren zij ± 15 type luidsprekers: van gesloten kast tot transmissielijn systemen en complete 5.1 luidsprekersets voor uw home cinema. Al deze sets zijn in de drie luisterruimtes te bewonderen en te beluisteren

Wat wij nog even kwijt willen omtrent onze luidsprekers.
Het ontwikkelen en bouwen van luidsprekers doen wij al vele jaren. Tijdens deze periode is het een en ander ons wel duidelijk geworden, zo is er het streven en de kunst ontstaan om luidsprekers te vervaardigen die topprestaties leveren. Ondanks deze lange ervaring wordt er constant gewaakt om eventuele zwakheden tijdens de ontwikkeling en het bouwproces buiten de deur te houden.

Het gaat erom dat tijdens de ontwikkeling van luidsprekers er een zo goed mogelijke combinatie ontstaat van luidsprekerunits, scheidingsfilters, dempingsmateriaal  en de kasten (behuizingen). Als een van deze schakels niet voldoet zal het eindproduct een niet bevredigend maar een matig geluid voort brengen. De luidspreker (box) moet dus elektrisch, akoestisch en mechanisch een op elkaar afgestemd geheel vormen, alleen dan mogen wij een goed klinkend eindproduct verwachten.

De gehoormatige beoordeling van luidsprekers wordt in grote mate bepaald door de opstelling in de luisterruimte en de aankleding hiervan. De woonkamer met een zachte vloerbedekking heeft een betere akoestiek dan een met b.v.b. laminaat of plavuizen. Natuurlijk is er ook de persoonlijke voorkeur van het geluid (de weergave). Het is wel zo dat na jaren luisteren naar hetzelfde systeem bij veel luisteraars een gewenning ontstaat die in sterke mate deze persoonlijke voorkeur gaat bepalen.

Een veel gehoorde uitspraak in dit kader is..” Mijn boxen klinken zo lekker warm”  De oorzaak van een dergelijke muziekweergave is veelal een te zwak weergegeven hoge- en middentonengebied of een te luid weergegeven bas (laag). Wat ook een oorzaak kan zijn is dat hier de toonregeling van de versterker ernstig misbruikt wordt. Helaas missen deze luisteraars wel heel veel van wat de CD, DVD of plaat (LP) te bieden heeft.

Wij leveren luidsprekersets die wel elke toon zo natuurgetrouw mogelijk laten horen. PLS luidsprekersets worden daarom met eerbied voor de muziek en met veel vakmanschap vervaardigd, dit met de beste componenten en materialen. Ondanks deze werkwijze kan het voorkomen dat er later modificaties aan luidsprekersets toegepast worden als gevolg van ons voortdurende streven naar perfectie. Wij houden bezitters van PLS luidsprekers hiervan op de hoogte. Om dat wij alle luidsprekersets direct uit eigen fabriek leveren kunnen wij de prijs laag houden.

Tot ziens bij PLS audio.

PLS Audio Winkel en luisterruimtes
Oude Haagweg 775
2552 GP Den Haag
Tel: 070-368 69 05
E-mail:

Openingstijden:

Maandag 12.00 - 18.00 uur
Dinsdag  9.00 - 18.00 uur
Woensdag 9.00 - 18.00 uur
Donderdag 9.00 - 21.00 uur
Vrijdag 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

 
Gerelateerde artikelen:
Winkels Zuid Holland