Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

PSB Speakers Benelux

Het jongste luidsprekermerk in de Benelux met unieke prestaties en een rijke historie. Voor mensen die bekend zijn met PSB, zou het acroniem (Paul & Sue Barton) net zo goed kunnen staan voor “People, Sound & Business”. Al decennia lang worden de prestaties van PSB speakers door audio experts toegeschreven aan grondlegger Paul Barton en zijn passie voor muziek en luidsprekers. Paul’s bewondering voor natuurlijke geluidsreproductie stond centraal in het begin van PSB. Vandaag de dag is het echter niet moeilijk in te zien dat PSB geen klein bedrijf meer is; het draait niet meer om enkele individuen. PSB staat voor een veel groter team van toegewijde mensen die zelf de fundering vormen voor PSB’s prestaties.

In-room luidspreker series Ervaar zelf waarom audio experts Paul Barton prijzen als “speaker design genius” (SoundStage magazine, 2004). Gedurende de laatste drie decennia heeft PSB een sterke reputatie verdiend door het bouwen van speakers met hoge prestaties tegenover scherpe prijzen.

PSB Speakers produceert een ruim aanbod van zeven series in-room luidsprekers, voor nagenoeg elke toepassing. Onder in-room speakers verstaan wij vloerstaande luidsprekers, boekenplank luidsprekers, center channels en subwoofers die los in de kamer staan voor pure audio of home theater toepassingen. Voor elke serie zijn ook uitstekende en bijpassende subwoofers beschikbaar.

Het herkennen en begrijpen van wat luisteraars willen is waar PSB om draait, en het voldoen aan deze eisen is waar PSB in uitblinkt. Het bouwen van speakers met de hoogste prestaties tegenover scherpe prijzen is waar PSB haar integriteit aan ontleent.

Producten:

Platinum serie

 

Synchrony Serie

 

Imagine Serie

 

G-Design serie

 

Image serie

 

VisionSound serie

Alpha Serie

Sub Woofers

HD-Woofers

 

Voor Nederland

PSB Speakers Benelux

Contact: klik hier

Ludoma Services BV
Herastraat 47
5047 TX Tilburg
The Netherlands
Tel +31(0)13 5784 330

PSB Speakers International
633 Granite Court
Pikering Ontario
Canada
Tel:(905) 831-6555
Fax:(905) 837-6357
E-mail: