Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

PS Audio

Aspera Audio Import is een enthousiaste en actieve distributeur van high-end audio en video producten. Voor ons is high-end audio en video in de eerste plaats een zaak van emoties, het beleven van een unieke ervaring in klank en beeld.

PS Audio introduceert de Trio versterkerlijn
De Trio lijn bestaat uit drie high-end, low cost audio producten van PS Audio. De Trio’s leveren het essentiële voor een high-end systeem, maar met minder ‘toeters en bellen’ dan hun veel duurdere soortgenoten en dit zonder compromissen naar kwaliteit toe!

Waarom kiezen voor de Trio ?
Eerst en vooral, de Trio is een van de beter klinkende eindversterkers op de markt vandaag.
Afstammeling van onze ‘Stereophile Class A’ HCA-2 eindversterker, die we enkele jaren geleden bouwden, is de A-100 zacht, warm en extreem muzikaal. Sluit hem aan in uw set, laat hem een nachtje inspelen en u zal verbaasd zijn hoe fantastisch uw installatie klinkt. En na een paar weken inspelen begint de Trio écht te zingen!.
Deze versterker is niet veel duurder dan een uitstekend paar interconnects, toch brengt hij enorm veel luisterplezier in elke set. Een echte ‘no-brainer’: u kunt bi-ampen, single ampen, hem inzetten in uw referentieset of in een tweede systeem, om het even, de A-100 rockt!

Rock solid and cool running
De Trio A-100 is gebaseerd op dezelfde technologie die u terugvindt in onze G-Serie: ‘ICE analog power switching’.
Deze versterkers zijn dual mono opgebouwd, met volledig gescheiden kanalen, zijn 90% efficiënt en bieden échte gebalanceerde performantie in zowel RCA single-ended als XLR gebalanceerde modus. De versterker modules zijn volledig gebalanceerde ontwerpen, zowel in- als output. De Trio gebruikt een speciaal, transparant input circuit dat de impedantie opvoert tot 50K voor single-ended RCA inputs en 100K voor gebalanceerde XLR inputs.
Zowel buizen- als transistor voorversterkers houden daarom van deze eindtrap.


1. Trio A-100 - Europese SCHUKO versie 220V

De A-100 is een zéér betaalbare 300 Watt per kanaal (bij 4 Ohm), high-end eindversterker, met een ongelooflijke mooie klankkwaliteit. Gebaseerd op Ice Power technologie is de Trio uitgerust met 2 gescheiden en geregelde voedingen. Een perfecte match voor bijna om het even welke luidspreker. 

De Trio produceert tot 150 Watt per kanaal bij 8 Ohm en verdubbeld zelfs tot 300 Watt per kanaal bij 4 Ohm (maximum output), (100 bij 8 and 200 bij 4 met minder dan 0.1% THD+N en IM).

 


 
2. Trio C-100 - Europese SCHUKO versie 220V

 De C-100 Control versterker is een betaalbare en knap vormgegeven, geïntegreerde versterker die wondermooi muziek maakt in uw huiskamer, kantoor of luisterruimte.
Gebaseerd op onze, gepatenteerde, Gain Cell technologie voor de ‘gain controle’ en ICE technologie voor de eindversterking, is dit ‘dual mono design’ absoluut ‘state of the art’ qua performantie 

De C-100 Control versterker produceert tot 150 Watt per kanaal bij 8 Ohm en verdubbeld zelfs tot 300 Watt per kanaal bij 4 Ohm (maximum output), (100 bij 8 and 200 bij 4 met minder dan 0.1% THD+N en IM).

 


 
3. Trio P-200 Stereo voorversterker

De P200 Stereo voorversterker is onze best betaalbare VV ooit. Aan 1395,- euro voor de EU 230V versie is dit een ‘killer piece’ zonder enig compromis naar geluidskwaliteit toe. Gebaseerd op onze, gepatenteerde, Gain Cell technologie, verminderd de P200 voorversterker het inkomende signaal van de bron absoluut niet, om aldus degradatie van het signaal te vermijden. 

In plaats daarvan hebben we een unieke, variabele ‘gain amplification stage’ ontwikkeld die de gebruiker toelaat om de gain in te stellen langs het frontpaneel of de bijgeleverde afstandsbediening, zonder het signaal zelf te verminderen. Dit is de klankmatig de zuiverste manier om de gain naar uw eindversterker in te stellen.

 


 
4. GCPH Phono Stage - Europese SCHUKO versie 220V

De GCPH is een der beste phonostages op de markt. Gebaseerd op een volledig passieve RIAA correctie en 2 gain stages in puur CLASSE A. Gain en Impedantie instelbaar voor elk type van element (MM, MC) Volledig symetrisch opgebouwd van voor tot eind. Extreem lage achtergrondruis. 

Afmetingen (LxHxB) : 21,6 x 7,6 x 39,4 (cm).

 


 
5. Digital Link III DAC - Europese SCHUKO versie 220V

PS Audio was de eerste, wereldwijd, die een vrijstaande DAC produceerde, nu 21 jaar geleden. De DL III verbetert de performantie van zo goed als elke geïntegreerde speler, voor een verbazingwekkend lage prijs en zonder enige concurrentie in deze kwaliteitsklasse. USB, Toslink en SPDIF aansluitingen met single-ended uitgangen en échte gebalanceerde uitgangen. 

Upsampling 24/96-192 Khz, puur klasse A uitgangsstage.
Afmetingen (LxHxB) : 21,6 x 7,6 x 39,4 (cm). 

 

 

6. GCHA – Headphone Amplifier - Europese SCHUKO versie 220V

Puur Klasse A opgebouwd. Geschikt voor elk type koptelefoon. Met USB ingang, geschikt voor elke bron, ook PC en MAC. High-end muziek luisteren in uw bureel rechtstreeks van de PC? Géén probleem voor de GCHA. Royaal overbemeten voeding, gaincel technologie, absolute topprestaties in een behuizing met discrete afmetingen. 

Afmetingen (LxHxB) : 21,6 x 7,6 x 39,4 (cm).

 

PS Audio  Aspera Audio Systems
Aspera Audio
Exclusive Audio import
Bikschotelaan 263 B7
2140 Borgerhout
Belgium
E-mail:
BTW BE-0478.817.437
RPR Antwerpen