Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Paolo beduschi

 

Maak kennis met de nieuwe, handgemaakte luidsprekers van Paolo Beduschi.
Het Italiaans design van de Corelli en Scarlatti is van ongekende schoonheid en qua audio-eigenschappen en afwerking behoren deze tot de absolute top.
De luidsprekers “Corelli” en “Scarlatti” worden geheel en al vervaardigd door Paolo Beduschi, eigenaar van een Italiaans bedrijf in de provincie Padova dat werd opgericht in 1987. Sharkwire Nederland is hiervan officieel de exclusief distributeur.
Het idee om deze “Oggetti per la Musica” te creëren, vloeit voort uit het verlangen iets echt speciaals te maken voor mensen die muziek beschouwen als noodzakelijk om de levenskwaliteit te verbeteren!
Om dit doel te bereiken is het ontwerp gebaseerd op het ogenschijnlijk eenvoudige concept van het gebruik van weinig, maar kwalitatief zeer hoogstaande componenten.
Dit alles vereiste veel inspanningen op het gebied van vormgeving en de constructie van speciale onderdelen, om het beoogde resultaat te bereiken.
Tegelijkertijd hield de architect Serenella Bortoli, die met Paolo Beduschi samenwerkt aan hun project, zich bezig met het design, en zocht en vond daarbij een zeer persoonlijk stijlkarakter. De kwaliteit van de klankkleur is zorgvuldig beoordeeld na vele uren luisteren. Hierbij werd advies ingewonnen van musici en muziekliefhebbers, om het geluid zo aan te passen dat dit natuurlijkerwijze in alle muziekgenres wordt gereproduceerd.
Deze luidsprekers worden, zowel wat betreft de behuizing als het elektrische gedeelte, per set geselecteerd. Hierbij worden materialen en componenten gebruikt met dezelfde eigenschappen. De luidsprekers, die uitdrukkelijk zijn vervaardigd door RES te Turijn, hebben niet alleen een zeer geavanceerd technologisch niveau, maar onderscheiden zich bovendien door de dynamische eigenschappen en de lineariteit van de reactie, die beslist voorbeeldig zijn.
Alles is met de grootste zorg gecontroleerd, zodat zelfs het kleinste detail zijn functie volledig vervult.
 De gevoelens die deze producten weten op te wekken zijn onbeschrijflijk. Samen met het natuurlijke geluid, de harmonieuze vorm en de perfecte afwerkingen kunnen deze gevoelens alleen ervaren worden door te luisteren. “Corelli” en “Scarlatti” zijn namelijk het zichtbare modelé dat beantwoordt aan het verlangen om thuis optimaal te kunnen genieten van je lievelingsmuziek.
Deze state of the art “Oggetti per la Musica” creëren geen trend, maar stijl en streven ernaar een klassieker te worden!

In 1995 ontwierp Paolo Beduschi de verticale luidspreker met lamp “LUX” voor “FANFARE INT'L.INC – New York (VS). In 1997 nam hij deel aan TOP AUDIO in Milaan met twee modellen luidsprekers, een audiorack met marmeren bladen, opgehangen op veren en een netconditioner. In 1999 kreeg hij van de “Scuola italiana di Design” in Padova een kwaliteitserkenning voor design voor een set monoversterkers met buizen.

Produkten:

Corelli, Scarlatti, Scarlatti Center.


www.paolo-beduschi.com/

SHARKWIRE Nederland
Anthony Fokkerstraat 3a
3261 LB  Oud Beijerland
The Netherlands
Tel: (0186) - 619 550
Fax: (0186) - 619 171
E-mail
Website www.sharkwire.nl
KvK 23065521

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs