Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Podspeakers

PODSPEAKERS - JUST LISTEN 
Een Nieuwe Vorm van Geluid
Het is de missie van PODSPEAKERS om uw huiskamer nét dat beetje meer extra te geven van ontwerp tot klank. Om dit te bereiken hebben de ontwerpers van PODSPEAKERS voor een andere benadering gekozen. Om precies te zijn is het ánders willen zijn een gedeelte van hun missie – net zoals het concept van de Podspeakers voortkomt uit de wens om los te breken van de traditioneel gebouwde rechthoekige luidsprekers – uiteraard zónder compromissen te sluiten aangaande hoge geluidskwaliteit. Vanaf het begin hebben Podspeakers internationale waardering gekregen voor een haar uitstekende muzikaliteit tegen betaalbare prijzen – maar gedurfd anders. Durft u anders te zijn?

De geschiedenis
De geschiedenis van de Podspeakers startte in Groot-Brittannië ergens in de 90-er jaren toen een groep top ontwerpers van B&W luidsprekers – inclusief de mensen achter de bekende Nautilus luidspreker – werd gevraagd top kwaliteit luidsprekers te ontwerpen tegen een aantrekkelijke prijs maar met een andere 'look'. Het resultaat was de Minipod Serie.

Vandaag de dag
Het enorme succes van deze serie heeft de ontwerpers aangezet in het ontwikkelen van méér. Zo bestaat de lijn met luidsprekers vandaag de dag uit: Micropod SE (kleine satelliet luidsprekers leverbaar in 6 verschillende kleuren), Minipod en Cinepod (compacte design luidsprekers leverbaar in maar liefst 10 verschillende kleuren) en sinds kort ook een Megapod (vloerstaande luidsprekers leverbaar in 6 verschillende kleuren). En.....het houdt niet op. De zienswijze van PODSPEAKERS ingenieurs heeft onlangs geresulteerd in een volstrekt nieuw product: The Dock, een docking station voor de i-pod met een ingebouwde versterker.

Podspeakers The Dock

Podspeakers The Dock Podspeakers The Dock Podspeakers The Dock
Docking station with build in 2X15W RMS amplifier, sub out. Fits all iPod.
 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs