Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

REGA NL

 
Draaitafels  P2,  P3,  P5,  P7,  P9.

Het eerste product van Rega was een draaitafel (weliswaar had Roy Gandy al jaren, met succes, voor zijn vrienden geëxperimenteerd met luidsprekers). Voor Rega is het gebruik van een draaitafel de bron bij uitstek voor een muzikale beleving met hifi apparatuur. De filosofie van Rega: elk onderdeel zo eenvoudig mogelijk houden, met zo weinig mogelijk mechanische verbindingen. Roy Gandy's eerste draaitafel PLANET, ontworpen in 1973, lag aan de basis van het "planar" principe, dat gebouwd wordt sinds 1975.

In 2000  vernieuwde Rega de wereldwijd bekende Planar 2 en Planar 3: The new P-series. In 2004 twee nieuwe draaitafels: P5 en P7

Rega's versterker geschiedenis...  Brio,  Mira,  Cursa,  Maia,  Exon,  Fono MM

Rega bouwt sinds 1973 draaitafels en sinds 1989 luidsprekers, het enige component dat nog ontbrak die tijd om een volledige Rega set te kunnen aanbieden was een versterker. Op dat ogenblik had Rega niet het plan om zelf versterkers te bouwen. Tot… Rega een versterker hoort die erg tot hun verbeelding sprak. Er ontstond dan toch een behoefte… Alles wat nodig was om dit plan uitwerking te geven was een volleerde elektronicus die bovendien een gevoel had voor muziek. Dagen later klopte de gewenste persoon aan de deur. Terry Bateman's benijdenswaardige expertise, gedeeltelijk verworven door het bouwen van professionele versterkers veranderde het verlangen naar realiteit. Daarop volgend kwam een hele serie van inventieve versterkers. Rega produceerde zeer succesvol de BRIO, ELEX en ELICIT versterkers tot 1998. De top-end versterker HAL – EXON combinatie was de "top-of-the-bill" in 1995.

Het te produceren aantal werd te hoog voor het type versterker, de uitdaging voor Terry Bateman om een nieuw ontwerp naar voor te schuiven. Sinds 1998 produceert Rega een nieuwe versterker lijn, gebaseerd rond de MIRA versterker, met nog groter succes….  Rega ontwikkelde een volledig nieuwe kast in 2000. De nieuwe kast heeft betere mechanische eigenschappen dan zijn voorganger en is gebouwd uit 4mm dik aluminium materiaal.

CD spelers

Rega zou oneerlijk zijn als ze zou vertellen dat naar compactdisc luisteren haar evenveel voldoening en muzikale ervaring geeft als luisteren naar vinyl platen. Hoe dan ook, sommige CD spelers maken de digitale ervaring meer genietbaar dan andere. In 1993 besliste Rega om een CD speler te ontwerpen die haar meer zou doen glimlachen dan wel fronsen. Bijna vier jaar later heeft Rega's elektronische specialist, Terry Bateman , in samenwerking met Sony en Burr Brown de PLANET in productie gebracht.

Als vervolg op het Planet succes verhaal ontwikkelde Rega de JUPITER topspeler. Rega heeft zich wederom extra ingespannen een echte uitblinker in zijn klasse te brengen. Wat voor de Planet ongelooflijk gold, ging met de Jupiter nog sterker op!

In 2003 maakte Sony bekend niet langer te investeren in kwaliteits loopwerken. Tijd voor Rega om oplossingen te zoeken. Eind 2005 was het zover, en hoe? Rega overklast zichzelf met de nieuwe APOLLO speler!

The R9 loudspeaker is Regas most advanced speaker to date. Offering a new dynamic four speaker set-up including bi-amping and bass attenuation. These features offer a very versatile sound and great dynamics.

Tuner

Voor hen die graag naar de radio luisteren kunnen we onze tuner sterk aanbevelen. De muzikaliteit die dit toestel voortbrengt kent zijn gelijke in deze prijsklasse niet. De antenne ingang van de Rega Radio past zich automatisch aan de sterkte van het aangeboden signaal aan. Hierdoor is steeds een maximaal ontvangst gewaarborgd voor zowel AM als FM. Twaalf AM en twaalf FM voorkeuze zenders kan je op een eenvoudige manier programmeren, verder is een mono/stereo, en een lock toets voorhanden. Optioneel te bedienen met de Solar systeem afstandsbediening.

Specificaties : Afm. 430x65x300; HF gevoeligheid: –2 dBµV; gevoeligheid stereo 50dB S/B: 29dBµV; selectiviteit: 73 dB bij 100µV; signaal ruis verhouding 74 dB; gevoeligheid AM: 10µV.

 


Luidsprekers:  Ara, Alya, Jura, R9.

AV: Senta, Vulcan.

Rega-NL

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs