Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

RN acoustics

Bij ons treft u verschillende zelfbouwprojecten aan, zoals 'The Conductor', een zelfbouw project van een buizenvoorversterker en mijn luidspreker ontwerp 'The Voice' van de allerhoogste klasse. Nieuw is mijn eindversterkerproject 'The Orchestra'. Ik streef er na door o.a. het toepassen van juiste componenten een topset te creëren van het allerhoogste niveau. Het leuke van zelfbouw is dat je een set naar je hand kan zetten, mits je dit met gezond verstand doet.

The Voice

Ik heb best begrip voor mensen die een sceptische houding hebben t.a.v. zelfbouw producten. Maar ook in de high-end wereld doen tal van producten zeer aan mijn oren (met name luidsprekers!). Het is maar net hoe de zaak opgebouwd is en met wat voor visie heeft de ontwerper zijn product ontworpen. Ik denk dat er maar één mogelijkheid is, dat is van tevoren een set beoordelen in je eigen luisterruimte, of het aan jou verwachtingen voldoet. Let wel, over smaak valt niet te twisten! Je kan niet altijd zeggen dat een bepaalde component niet deugt, het kan ook een matching probleem zijn. Vooral PU elementen dient goed aan te sluiten aan de phone voortrap. Denk aan Capacitieve, Inductieve en Impedantie eigenschappen van een PU element en de Riaa curve in de phone trap is ook heel belangrijk! Een voorversterker ziet een draaitafel als een complex netwerk. Als dat niet goed op elkaar aansluit dan gaat het mis, terwijl beide componenten op zichzelf van hoog niveau kunnen zijn. Velen proberen dit soort euvels op te lossen met exotische kabels. Hetzelfde geldt ook voor de luidsprekers. Ik ben zelf van mening dat de luidsprekers het meest kritisch en meest bepalend is voor de uiteindelijke resultaat, inclusief de akoestische eigenschappen van de luisterruimte. Luidsprekers zijn uiteindelijk de overdragers die van een elektrisch signaal een akoestische signaal maken en projecteert in de ruimte waar de luidspreker zich in bevindt. Ik heb zelf mijn luidsprekers ontworpen en mijn eigen visie daar ingelegd. Vergelijk het maar als een muziekinstrument met bepaalde karakter en klank eigenschappen waarna een instrumentbouwer naar streeft. Maar wat de één mooi vind kan een ander wel niks vinden. net als bij muziekinstrumenten, de één vind een Steinway & Sons vleugel mooi en de ander gaat voor een Bösedorfer. De kunst van een luidspreker is, dat hij de klankverschillen van bv. piano's goed laat horen, maar ook een haast driedimensionale geluidsbeeld laat horen in de ruimte, rust in het geluid zit, plaatsing van muziekinstrumenten, zoveel mogelijk micro-informatie, zo min mogelijk vertroebeling van de aangeboden signaal, enz.

 

 

RN Acoustics
Tel:
Fax:
E-mail: