Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Real Estate Audio

Real Estate  Audio is een Nieuw Nederlands High End produkt gemaakt door een zeer vakkundig luidsprekerbouwer met al meer dan 25 jaar ervaring.  Binnenkort meer informatie over deze  fraaie luidsprekers die  al van zich hebben laten horen op de Audio Forum High Fidelity Show 2006 in het Courtyard hotel in Brussel.

 

RT staat voor Ribbon Transducer van het audiofiele merk Aurum Cantus. Deze bandluidspreker wordt geroemd om zijn muzikaliteit bij zeer veel muziekliefhebbers. Real Estate gebruikt voor de RT 100 een speciale "quality" uitvoering van de GS lijn van Aurum Cantus. Het laag wordt door ETON voor z'n rekening genomen. Het scheidingsfilter is dusdanig opgebouwd dat het geen enkele belemmering vormt voor de doorgifte van het signaal naar de speakercomponenten, nauwkeurige Tritec spoelen en audiofiele Audyn condensatoren in combinatie met een volledige "hardwiring'' met v/d Hul SCS bekabeling waarborgen dit. Veel lucht, nauwkeurigheid, dynamiek en een bijzondere styling zijn een aantal parameters die kenmerkend zijn voor Real Estate Audio.

 

De kast is gebouwd van MDF, bekleed met loodbitumen en acoustisch schuim en gevuld met een combinatie van Baileys Longhair en Baf Wadding. De luidsprekers zijn in elke (RAL) kleur leverbaar, in mono- of in dual tone en uiteraard in (gepolitoerd) fineer.


Naast de RT 100 (100 cm hoog) staan er nog een RT 80 (80 cm hoog) en de RT 130 reference op stapel. Echter vooralseerst ligt de focus op de RT 100. Deze luidspreker is te beluisteren bij Sense of Music in Leiden.

Real Estate Audio Type RT100
Eton laag unit,
Celiritas bandtweeter,
het filter is volledig hard-wired uitgevoerd.
De speakers worden afgespoten in duo-tone met een 2 componenten lak.
Dit alles maakt het tot een zeer hoogwaardig Nederlands produkt.

Type Rt100. Prijs 3999,- per paar
5 jaar garantie
Alle Ral kleuren verkrijgbaar zonder meerprijs

Real Estate Audio RT 100 “Special Edition” Primeur!

Na de introductie van de Real Estate Audio RT 100 tijdens de Audio Forum High Fidelity Show 2006 in Brussel, is er nu de RT 100 “Special Edition”. Deze speciale versie van de RT 100 is uitgevoerd met een aantal extra’s die deze luidspreker zeker een toegevoegde waarde geven. Allereerst is voor de interne bekabeling gekozen voor de Mundorf Silver/Goldwire, Teflon geïsoleerde kabel van dezelfde legering als die wordt gebruikt in de Mundorf  MCap Supreme Silver/Gold series condensatoren van wereldklasse. Daarnaast is voor het hoog gebruik gemaakt van een speciale quality series van de vermaarde Aurum Cantus Ribbon Transducers (een doorontwikkeling van de Raven tweeter). Voor deze luidsprekers worden de hoge tonen units zelfs paarsgewijs geselecteerd (matched pairs). Door verdere optimalisatie van de opstelling van de hoogwaardige componenten van het scheidingsfilter, is de onderlinge beïnvloeding van de electromagnetische velden vanuit de spoelen nog verder gereduceerd wat heeft geresulteerd in een opmerkelijke verbetering van de nauwkeurigheid en plaatsing van het geluid. Een verdere fine-tuning van het filter heeft het rendement van de luidspreker met ruim 2 dB verbeterd. De klankkast van de RT 100 “Special Edition” is aanmerkelijk zwaarder uitgevoerd, van binnen volledig bekleed met loodbitumen en zeer luxe afgewerkt met echt houtfineer met een beschermende krasvaste transparante laklaag op basis van poly-urethaan.


___________________________________________________________

Een impressie van de RT 100 op de highfidelity Belgium

Real Estate Audio, Wil Tuurenhout, Type Rb100, Prijs 3999,- per paar, 5 jaar garantie, Alle Ral kleuren verkrijgbaar zonder meerprijs, Distributie www.audiotorium.nl

De Real Estate Audio Filosofie........

De luidspreker is de stem van de muziekinstallatie en bepaalt voor een belangrijk deel hoe muziek kan worden ervaren door de muziekliefhebber.

Real Estate Audio is van mening dat muziekervaring niet moet worden vertroebeld door een enorme stortvloed aan technische feitjes en resultaten van de prestaties van de luidspreker, gemeten tijdens specifiek bepaalde omstandigheden. Elke goede luidspreker kan immers middels prestatiemetingen een mooie set aan technische data genereren om indruk te maken!

Bij Real Estate Audio gaat het in de eerste plaats niet om het presenteren van indrukwekkende meetresultaten. Om een echte indruk te krijgen van de kwaliteit en de daaruit voortvloeiende prestaties van een luidspreker moet je allereerst de luidspreker gaan beleven. Niet zomaar even luisteren op een willekeurige installatie met willekeurige muziek maar selectief zijn in wat jezelf prettig vindt klinken. Een ieder ervaart klank en muziek op zijn of haar eigen wijze. Geen enkele set oren is identiek, laat staan de overdracht van de geregistreerde klanken via de oren naar de hersenen oftwel de interpretatie en beleving van muziek. Dit is voor elke mens weer anders. Dat is ook de reden dat een luidspreker die ontworpen is om te kunnen voldoen aan het HiFi technische ideaal beeld, lang niet door iedereen als prettig wordt ervaren. Muziekbeleving heeft volgens Real Estate Audio weinig te maken met alleen de technische natuurkunde achter de leer van de akoestiek.

Real Estate Audio heeft er dus voor gezorgd dat het niveau van alle gebruikte onderdelen voor de luidsprekers op een zeer hoog niveau ligt om een compromisloze kwaliteit te bewerkstelligen; van aansluitterminal en interne bekabeling tot aan de volledig hardwired scheidingsfilters en luidsprekerunits. Naast deze compromisloze kwaliteit is als uitgangspunt voor het ontwerp “muziekbeleving” gekozen in plaats van door mens en computer bepaalde technische specificaties. Dat is alvast een hele zorg minder als je de Real Estate luidsprekers gaat beluisteren zodat je je als echte muziekliefhebber kunt focussen op de beleving van je favourite muziek. Dát staat op de eerste plaats bij Real Estate Audio.

Muziek is immers emotie. Maar als je echt wilt, de cijfertjes hebben we ook hoor.

Wil Tuurenhout.

 

Real Estate Audio
Bezoekadres
Sense of Music
Garenmarkt 25
2311PH Leiden
Tel:071-5148455
Fax:
E-mail:
Voor vragen over de luidspekers
E-mail:

 

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs
Winkels Zuid Holland