Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Sharp

PROFIEL VAN SHARP ELECTRONICS BENELUX
SHARP Corporation
SHARP Corporation is opgericht in 1912 door Tokuji Hayakawa en dankt zijn naam aan een van zijn eerste uitvindingen, de Ever SHARP pencil, uitgevonden in 1912. SHARP heeft zijn creatieve geest voortgezet met de ontwikkeling van technologisch innovatieve producten om ons leven te veraangenamen, comfort te bieden, ons perspectief te verbreden en onze productiviteit te vergroten.
SHARP staat bekend om haar pioniersgeest in onder andere de ontwikkeling van de Liquid Crystal Display (LCD) technologie. SHARP introduceerde voor het eerst LCD in een elektronische calculator in 1973. Sindsdien heeft SHARP de LCD-technologie verder ontwikkeld en toegepast in verschillende producten zoals ViewCams, Ultra-Lite Notebooks en touch-screen personal organizers. Waarschijnlijk kan de impact van de LCD-technologie het beste geïllustreerd worden met de ontwikkeling van de simpele rekenmachine. SHARP introduceerde ’s werelds eerste transistor desktop rekenmachine in 1964. Deze was toen ongeveer zo groot als een desktop computer. In 1979, amper 15 jaar later, had SHARP wederom een primeur met een rekenmachine, alleen was hij dit keer slechts 1.6 mm dik; de zogenaamde “kaart calculator”. Nog steeds is SHARP wereldmarktleider in de ontwikkeling van LCD en staat wereldwijd bekend om haar pioniersgeest. Naast de productie van ‘eindproducten’ speelt SHARP ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van digitale technologieën zoals opto-eletronics, infrarood, semiconductors en flash-memory.

Business Electronics
SHARP streeft er naar om producten te ontwikkelen die het leven zowel op kantoor als thuis veraangenamen.Het assortiment valt onder te verdelen in Business Electronics en Consumer Electronics. SHARP biedt producten aan die de efficiency binnen het bedrijf verhogen en de bedrijfsprocessen soepeler laten verlopen. De productlijn voor de kantoor- en bedrijfsomgeving is dan ook zeer breed. SHARP heeft een ruim assortiment aan hoogwaardige zwart/wit en kleuren kopieer- en printsystemen, multi-functionele documenten software oplossingen, draadloze projectoren, ruimte- en energiebesparende LCD-displays en EPOS afrekensystemen. Daarnaast levert SHARP letterlijk een gezonde en aangename werkomgeving met haar revolutionaire plasmacluster luchtreinigers die ongewenste en ongezonde stoffen in de lucht daadwerkelijk ontbindt.

Consumer Electronics
Als wereldmarktleider in de LCD-technologie biedt SHARP een zeer brede lijn LCD TV’s aan welke allen zijn ontworpen door de beroemde Japanse architect Kita. Ook in Nederland is SHARP marktleider met haar LCD-TV’s. Naast LCD-TV’s is SHARP ook marktleider in magnetrons. Menig keer is de SHARP magnetron door de Consumentenbond als beste uit de test gekomen. De productlijn in het consumenten electronica segment is zeer uitgebreid. Zo heeft SHARP onder andere zeer geavanceerde ViewCam Camcorders met de door SHARP gepatenteerde CGS (Continious Grain Silicon)-technologie waardoor u altijd perfect zicht op uw scherm heeft, 1-bit Home Cinema systemen voor een zuivere geluidsweergave, portable MiniDisc met extra opnamecapaciteit en videoprojectoren voor een echte bioscoopbeleving.

Milieu
In de 21ste eeuw zullen vraagstukken over het verminderen van de energiebronnen en het behoud van het milieu een steeds grotere rol spelen in onze samenleving. SHARP ziet het als haar plicht om producten te ontwikkelen en te produceren die energie besparen en zodoende een minimale belasting vormen voor ons milieu. SHARP was een van de eerste bedrijven die startte met de massaproductie van zonnepanelen en momenteel is SHARP ook in dit segment de grootste producent. De zonnepanelen zijn terug te vinden in huizen, bedrijven, telefoonsystemen en fabrieken. De LCD- fabriek van SHARP produceert volledig op zonne-energie. Daarnaast zijn de LCD-TV’s op zichzelf ook minder milieubelastend dan conventionele CRT beeldbuizen. Zij verbruiken 30% tot 50% minder stroom en dit resulteert in een reductie van de uitstoot van CO2 met 60%. SHARP gebruikt verpakkingsmaterialen die vrij zijn van schuimplastic en materialen die vinyl chloride bevatten om zo de belasting van ons milieu nog verder te verminderen.

 

SHARP Electronics Benelux BV,
gevestigd te Houten
E-mail: contact