Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Simply Audio

AN-Y-spade-01-250x134

Simply Audio is de jarenlange wens van Dimitri van Hoven in uitvoering
. Een gedachte die ooit begon met een bijbaan in het weekend als parttime verkoper bij “Ginza” een betere hifi-zaak in Zoetermeer. De reis kwam langs hifi.nl waar ik een tijd lang recensent mocht zijn en de eerste paar Doelen Hifi-shows kon verslaan.

Hieraan kwam een einde toen ik voor Audio Note Nederland BV kwam te werken, samen met goede vriend Ed de Jong van de Jong Systems. In het Audio Note Auditorium (klik hier voor de toenmalige website) gevestigd in Rijswijk verkochten wij producten van Audio Note. Dit merk is u wellicht bekend van de Ongaku, vaak geroemd als ‘s werelds beste versterker. Helaas was het bedrijf geen lang leven beschoren en ging het failliet in 2004.
 
Vanaf dat moment is het idee van Simply Audio ontstaan. Ik ga het zelf doen dacht ik toen. Toch heeft het nog 10 jaar geduurd voordat Simply Audio is opgericht. Logisch, de hifi wereld is namelijk verzadigd met (online-) winkels en merken die allemaal hetzelfde proberen te doen, namelijk verkoop.

sa_phono

Daar valt echter geen droog brood mee te verdienen, gezien de tijd waarin we momenteel leven. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en is Simply Audio sinds 2013 een feit. Wij richten ons op service wat wil zeggen, diensten als modificatie, het bouwen van audio kits en het afregelen van draaitafels. Dit doen we als parttime onderneming.

 


Simply Audio Dimitri van Hoven
E-mail:
web: www.simplyaudio.nl
Twitter: @simply_audio
Tel: