Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Solosound

 Solosound gaat na 17 jaar een maatje groter….. Na 17 jaar in een mooi architectonisch door Dudoc ontworpen complex gevestigd te zijn geweest, werd het tijd om uit te kijken naar een pand met wat meer mogelijkheden. Dat pand is gevonden op De Nieuwe Vaart 30 in Bussum.

Half februari 2012 zal Solosound de nieuwe en eerste Solosound Lyngdorf brandstore openen.  De Solosound Lyngdorf brandstore is geen reguliere HiFi winkel waar 20 merken ‘goede’ versterkers, cd spelers, boxen of netwerkspelers te vinden zullen zijn.Solosound gelooft in specialisatie en heeft daarom een uitgewogen selectie van de mooiste apparatuur van maar een paar merken in huis.

De nadruk zal liggen op Solosound Solostatic elektrostatische luidsprekers en Lyngdorf apparatuur.

Verder levert Solosound subwoofers van Velodyne, netwerkspeler van TEAC, versterkers van Advance Acoustic, en onzichtbare luidsprekers van Invisible Sound Solutions die, net als de  Solosound Solostatic elektrostaten, in eigen huis geproduceerd worden.
Solosound heeft de rijke traditie elektrostatische luidsprekers te ontwikkelen en te produceren sinds 1974. Door deze lange ervaring weten de mensen bij Solosound als geen ander hoe je goed klinkende en zeer betrouwbare elektrostatische luidsprekers moet bouwen.

Half februari zal de nieuwe locatie aan De Nieuwe Haven 30 in Bussum feestelijk geopend worden met een grote show waar de merken die Solosound vertegenwoordigd acte de presence zullen geven.

Via de weblog op onze website www.solostatic.com en via twitter @solostatic kunt u op de hoogte gehouden worden over de voortgang van de verhuizing en de datum van de grote openingsshow.

Solosound
Nieuwe Vaart 30
1401GR Bussum.
mob: +31 6 53172020
Twitter: @solostatic
Skype: solostatic
@:
web: www.solostatic.com

Bij verdwalen:
Bel 035 6934990 of 06 53172020

Fotografie website en folder Solosound:   Erna Braat Industriële Kunstfotografie:  www.fotofantasia.nl

 
Gerelateerde artikelen:
Winkels Noord Holland