Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542 5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109 5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Sonore Soundsystems

De beide oprichters van Sonore vormen een ontwikkelteam met bijzondere eigenschappen. Het ontwikkelen van serieuze en baanbrekende geluidsapparatuur kan alleen als er diepgaande kennis van elektronica en akoestiek aanwezig is. Je moet kritisch kijken naar schakelingen en ontwerpuitgangspunten en steeds opnieuw vragen naar het waarom en de achtergrond van die principes. Door goed te weten waarom een bepaalde schakeling of principe wordt toegepast, ontstaan hele bewuste en gemotiveerde keuzes binnen het ontwikkeltraject van luidsprekers en elektronica. Het is dan ook mogelijk dat er nieuwe inzichten ontstaan die de geluidsreproductie een stap dichter bij de realiteit brengen.

Dat laatste lukt alleen als er ook een duidelijk beeld bestaat over hoe geluid in werkelijkheid klinkt en hoe je daar met een audiosysteem in de buurt kan komen. Binnen het Sonore team zijn er dan ook een aantal extreem kritische oren die het verschil tussen de realiteit en de weergave kunnen beoordelen. Het gaat daarbij natuurlijk om de koppeling tussen techniek en waarneming. Daar ligt een deel van de kracht van Sonore. Welke geluidsmatige gevolgen hebben bepaalde technische keuzes en principes en hoe kun je geluidsmatige eigenschappen vormgeven in technische oplossingen? Luisteren en meten zijn belangrijke activiteiten binnen het ontwikkelproces. Door de toepassing van geavanceerde meetapparatuur kunnen luisterindrukken ook zichtbaar gemaakt worden in cijfers en grafieken. Daarmee is daadwerkelijk aan te tonen dat luisterervaringen terug te voeren zijn naar eigenschappen van schakelingen en onderdelen.

Vanzelfsprekend ontstaat hieruit erg waardevolle kennis, die uiteindelijk resulteert in producten die geluidsweergave dichter bij de werkelijkheid brengen.

Het ontwikkelen en bouwen van producten is natuurlijk de core business van Sonore, maar dat is niet mogelijk zonder een aantal andere bijdragen aan het team. Er moet ook ontwikkelbudget zijn en kapitaal om de productielijnen te laten functioneren. Ook moeten de producten uiteindelijk verkocht worden. Daarom zijn er binnen het Sonore team ook investeerders en marketeers. Zij houden zich onder andere bezig met het vrijmaken van resources, de inkoop van componenten, vormgeving, verkoop, promotie en het onderhouden van betrekkingen met importeurs, winkels en toeleveranciers.

producten: o.a. Epilog (pre), Antares (power), Statement (luidspr)
 
 • voorversterkers   ( 2 Artikelen )
 • eindversterkers   ( 1 Artikel )
 • luidsprekers   ( 3 Artikelen )
 •  

  Sonore Soundsystems B.V.
  Contactpersoon
  Adres:
  Kaasmakerstraat 48
  Hoogvliet-Rotterdam
  3194 DJ
  Nederland

  Telefoon: 010 2400594
  Fax: 010 2709778
  http://www.sonoresound.com/

  Gegevens:
  Openingstijden showroom
                    Op afspraak