Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Timedomainaudio

Timedomain audioTimeDomain is een nieuw audiosysteem dat in staat is ieder geluid tot in het kleinste detail perfect weer te geven. Letterlijk alles wat oorspronkelijk is opgenomen wordt weergegeven, niets meer niets minder. De speciale constructie van de TimeDomain luidsprekers sluit bovendien elk ongewenst bijeffect uit zodat geluid zuiver en kristalhelder klinkt. Luisteren naar muziek, spraak en andere audio wordt – ook bij een zekere gehoorbeperking – een aangename sensatie. Alsof het om live uitvoeringen gaat.

Nederland
In november 2007 vestigt TimeDomain Audio zich als eerste Europese vertegenwoordiger van het Japanse bedrijf in Nederland. Het doel is om de TimeDomain producten in Europa te importeren en distribueren. TimeDomain is een ‘back to basics’ –systeem en resultaat van jarenlang onderzoek en experiment door Hiroyuki Yoshii, die er een aantal patenten mee op zijn naam bracht.


De Timedomain Yoshii9 luidsprekers hebben qua vormgeving weinig weg van wat er momenteel aan luidsprekers op de markt is en ze klinken ook echt anders dan de meeste bekende luidsprekers.

Audio superioriteit in een unieke behuizing
De ongebruikelijke cilindrische vormgeving zorgt bij de Yoshii9 voor zijn ongelofelijke helderheid en complete geluidsweergave. Wat in de oorspronkelijke opname zit, of het hier nu gaat om een CD, DVD, MP3, tuner, TV, video, LP of audio tape, alles komt er met behulp van deze opmerkelijke luidsprekers uit.

Geluid uit de Yoshii9 is niet gesplitist in (hoge, midden en lage) frequenties, zoals wel het geval is bij conventionele audio, maar bereikt ons oor geheel en ongedeeld – met ongehoorde akoestische kwaliteit.
Zelfs bij een laag volume garandeert de betrouwbare weergave van Timedomain luidsprekers dat elk detail van de muziek hoorbaar is.

Het einde aan luidsprekerruis
Je krijgt geen ruis afkomstig van de luidsprekers, geen vervelende trillingen, gebrom, gezoem, of lage tonenvervorming. In feite laat de compacte, slanke vorm van de Yoshii9 geen ruimte voor resonantie, een audio effect dat muziek ‘vervuild’.

Bij de Yoshii9 vinden geluiden aan de achterkant van de speakermembraan hun weg via de open onderkant van de pijp en hebben zodoende geen invloed op het geluid aan de ‘voorkant’. Het één-weg systeem van de Yoshii9, zijn aluminium behuizing en de geharde aluminiumoxide coating garanderen bovendien stabiliteit en voorkomen trillingen die door interne geluidsdrukgolven ontstaan.

De Yoshii9 audioset levert zodoende 100% zuiver geluid, waarmee je thuis in z’n meest onvervalste vorm van muziek kunt genieten. De twee luidsprekers zijn zo gebouwd dat de ruimtelijke sfeer en localiseerbaarheid van de muziek op een compleet natuurlijke manier worden weergegeven. En omdat de speakermembraan bovenin zit en naar boven is gericht, maakt het niet uit waar je je in de ruimte bevindt: overal klinkt het geluid even helder. Ga naar een andere kamer, naar boven of naar buiten, de heldere en gedetailleerde geluidsweergave volgt je.

De Timedomain Yoshii9 doet de atmosfeer van een live concert herleven. Je voelt de spanning van de musici en proeft de stemming – of het nu in een enorme concertzaal of een klein jazz podium is. Fluisteren, kuchen, zelfs het ritselen van de programmaboekjes zijn zo helder te horen dat je je werkelijk in de concertzaal waant.

De Yoshii9 reproduceert elke toon,van laag tot hoog in een glasheldere weergave. Deze helderheid stelt ook slechthorenden in staat van muziek en andere audioproducten te genieten! De Yoshii9 bestaat uit 2 x 12 watt (8 Ω) speakers en een versterker + adaptor. Elk (digitaal en analoog) audio apparaat kan erop aangesloten worden: CD- en DVDplayer, draaitafel, mp3player, computer en TV.

Wilt u de Yoshii9 zelf eens beluisteren?
Vraag naar een demonstratie bij TimeDomain Audio: of bel +31(0)416-665215.

Download productflyer

TimeDomain Audio
Grotestraat 53
NL 5256 PA Heusden gem Heusden
T +31(0)416-665215
M +31(0)6-12585355
E

Kvk 18045735
B.T.W. NL00207729475B01