Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Tivoli Audio

Tivoli Audio Model One


Groter is niet beter.Wie voor hoge kwaliteit gaat en weinig ruimte heeft, komt al snel bij de Model One Table Radio terecht. Met slechts drie knoppen verschilt de Model One als dag en nacht van de talloze apparaten die zonder gebruiksaanwijzing nauwelijks nog aan te zetten zijn. Maar de technologie achter het onschuldige front zorgt voor een klankreproductie en een ontvangstkwaliteit waarbij elk vergelijkbaar apparaat eenvoudig verbleekt. De houten behuizing is niet alleen mooi, maar verbetert door zijn akoestische inertie ook de klank van de Model One. De 3" luidspreker, met een zware magneet en een lange slag, is gekoppeld aan een toonregelcircuit dat de output van de luidspreker in stappen van een half octaaf bijstuurt. Ondanks zijn bescheiden formaat vult de Model One moeiteloos een grote ruimte.

Tivoli Audio Model Two


Verdeel en heers.Om muziek in stereo te kunnen beluisteren, moeten het rechter- en linkerkanaal gescheiden worden. Als de twee luidsprekers dicht bij elkaar in één apparaat zitten, zoals bij de meeste zogenaamde stereoradio’s, is er van ‘echt’ stereo eigenlijk geen sprake. De tweedelige Model Two weet wél hoe het moet. Door de bijbehorende losse luidsprekerkast een paar meter van de radio af te zetten, krijgt u het gedetailleerde, natuurlijke klankbeeld dat voor een correcte stereoweergave zo belangrijk is.De Model Two heeft dezelfde tunertechnologie en de 5:1 tunerknop als de Model One. Een van de extra’s van de Model Two is een mixingang waar u bijvoorbeeeld uw computer op kunt aansluiten, zodat waarschuwings- signalen en andere computergeluiden door de Model Two worden weergegeven terwijl u naar de radio luistert. Ook is er een uitgang voor de bijpassende Model Subwoofer. De bronkeuzeschakelaar heeft een auxiliary-positie, zodat u met één knop voor een andere audiobron kiest – onze Model CD, bijvoorbeeld.

Tivoli Audio Model Three


Lekkerder wakker met een Tivoli-wekker.Eindelijk een wekkerradio die ook zonder gebruiksaanwijzing te bedienen is. Net als onze andere modellen is ook de Model Three een toonbeeld van eenvoud: u hoeft dus niet wakker te liggen met de vraag of u wel wakker zult worden. De makkelijk afleesbare analoge kwartsgestuurde klok, in een bij de tunerknop passend ontwerp, geeft de tijd accuraat aan. Ook bij de Model Three herbergt de strakke, eenvoudige behuizing een schat aan high-tech vondsten.De Model Three heeft dezelfde hoogwaardige tuner als de Model Two, en ook de 5:1 tunerknop en dezelfde in- en uitgangen zijn aanwezig. Om er een klokradio van te maken, kreeg de Model Three daarbij nog een twintig-minuten slaaptimer, een snooze-knop en een soepel lopend duimwiel om de wektijd in te stellen. U heeft de keuze om wakker te worden met de weldadige klank van deze radio of – als u dat echt liever wilt – met het geluid van de ingebouwde buzzer. Met z’n rijke geluid, zijn bedieningsgemak en zijn gedistingeerde uiterlijk voelt de Model Three zich in elke slaapkamer thuis.

Tivoli Audio iSongBook

Een compleet muzieksysteem voor uw iPod.Een goed klinkend geluidssysteem voor thuis of waar u maar gaat: dat is de iSongBook ten voeten uit. De iSongBook heeft een uitklapbare houder voor uw Apple iPod, die u zo via de twee speakers van de iSongBook kunt afspelen. Ook zorgt de iSongBook ervoor dat uw iPod opgeladen wordt, en met de meegeleverde afstandsbediening controleert u zowel de iPod als de radio en de versterker van de iSongBook.De iSongBook is voorzien van de inmiddels legendarische Tivoli Audio AM/FM-tuner. U kunt niet minder dan vijf FM- en vijf AM-stations vastleggen onder de voorkeuzeknoppen van de iSongBook. Ook in een zoekfunctie, die steeds het volgende radiostation voor u opzoekt, is natuurlijk voorzien. De rechterspeaker van de iSongBook is los te koppelen voor een breder stereobeeld.

Table Radios
Tafel Radio`s
 
Tivoli Audio is bekend door de beste tafelradio`s op de markt. Of je nu een mono radio zoekt, of een kleine stereo tafelradio, een klok radiol analoog of digitaal, wij hebben een model dat aan uw vraag voldoet. Bekijk de gehele lijn van Tivoli Audio tafel radio`s.
>> bekijk de tafel radio`s
Portables
Portables
 
Analoog or Digitaal, wij hebben de portable radio voor jou. Het grootse en gedetailleerde geluid moet je horen om te geloven. Bekijk onze volledige lijn van portable radio`s , en we zijn zeker dat je een model en kleur  zal vinden die bij jou past.
>> bekijk de Portables
Satellite Radio
Satelliet Radio
 
TivoliAudio heeft in samenwerking met Sirius Satellite Radio het Model Satellite AM/FM/Sirius tafelradio ontworpen. Deze radio is nog maar het begin! Ontdek de verschillende configuraties, zelfs een volledig hi-fi systeem inclusief een subwoofer is mogelijk!
>> bekijk de Satelliet Radio
iPod Playback Systems
iPod Playback Systemen
 
Eigenaar van een iPod? All onze radio`s ondersteunen iPod en andere MP3 spelers, maar we hebben een paar producten speciaal voor de iPod. Bekijk de lijn van speciale iPod producten en accessoires en je vindt zeker iets  wat je kan gebruiken.
>> bekijk het iPod Playback Systeem
Hi-Fi Systems
Hi-Fi Systemen
 
Tivoli Audio is over de hele wereld bekend van zijn tafel radio`s, maar wist je ook dat we erg goede hi-fi systemen maken? Onze RadioWorks and RadioCombo systemen hebben al meerdere design awards gekregen en hebben dezelfde critically-acclaimed tuner als onze tafel radio`s.
>> bekijk de Hi-Fi Systemen
Accessories
Accessories
 
Heeft je radio wat extra`s nodig? Bekijk onze uitgebreide lijn van accessoires; alles van draagsystemen tot batterijen en  and externe antennes, wij hebben wat je zoekt.
>> bekijk de Accessoires

 

http://www.tivoliaudio.nl/

Zoek een Tivoli dealer in uw omgeving

 
Gerelateerde artikelen:
Winkels Zuid Holland