Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Duppen van Loudspeaker Design

In ons bedrijf worden hoogwaardige design luidsprekers ontwikkeld en gebouwd, waarbij grote aandacht uitgaat naar integratie ervan binnen het interieur.

Luidsprekers horen bij ons leven. We zien en horen ze iedere dag, maar toch vergeten we telkens weer het belang, dat ze voor ons hebben. Muziek is een essentieel bestandsdeel van onze emotionele levenskwaliteit.Ze wordt door het spelen van muziekinstrumenten authentiek en live ervaarbaar.Bij de reproductie wordt de muziek daarentegen vaak door apparaten “voorgeschoteld”.“Voorschotelen”past niet bij emoties en de beperkingen ervan niet bij de belevenis. Apparaten zijn echter noodzakelijk om altijd en overal muziek te kunnen beluisteren. Onze opgave is het, om een brug te slaan tussen de muzikale en technische wereld.

Ook wordt er een brug geslagen tussen de techniek en de vormgeving. Bijzonder belangrijk is de versmelting van techniek en woonruimten, met name in de huidige multimedia-woonkamers, waar TV, DVD-speler en luidsprekers, harmonisch in onze directe omgeving geïntegreerd moeten worden.Luidsprekers zijn als meubelstukken en weerspiegelen, zoals ieder ander meubelstuk, onze persoonlijke smaak. Smaken verschillen echter enorm, vandaar dat er geen standaard luidspreker is die optimaal binnen ieder interieur past. Vele mogelijkheden in kleur en afwerking zijn dus noodzakelijk, voor een passende integratie in de zeer verschillend gestileerde woonkamers. U bepaalt daarom zelf hoe de luidsprekers eruit moeten komen te zien. Om uw keuzes te vergemakkelijken willen wij u graag adviseren, maar u kunt natuurlijk ook extern advies inwinnen, bijvoorbeeld bij uw interieurarchitect.

Kastconstructies
Een zeer stijve kastconstructies heeft een grote bijdrage aan een vervormingsvrije ongekleurde weergave. De kasten worden daarom opgebouwd uit meerdere lagen plaatmateriaal van verschillende diktes met een totale dikte variërend tussen de 25- en 60 mm, waardoor paneelresonanties geen kans krijgen. Om trillingen verder te onderdrukken zijn de wanden nog voorzien van loodbitumen en worden ze verder ondersteund door een zeer complex geraamte. Het geraamte is zo gebouwd dat het zorgt voor optimale stevigheid en zo min mogelijk weerstand biedt aan de luchtstromen binnenin de kast.
Onze luidsprekers hebben allemaal een zeer fraaie vormgeving, waarin nauwelijks evenwijdige lijnen worden aangetroffen. Dit heeft niet alleen een visuele functie.Parallelle oppervlakken worden consequent zoveel mogelijk vermeden, om staande golfverschijnselen te voorkomen. In rechthoekige kasten, waar deze staande golven wel optreden, dienen deze onderdrukt te worden door voldoende hoeveelheden dempingsmateriaal aan te brengen. Hierdoor kan het geluid doods gaan klinken. Wij verkomen deze staande golven, zodat we met minimale hoeveelheden dempingsmateriaal kunnen volstaan, waardoor het geluid minder “verstopt” klink. Het resultaat is dus een veel levendiger geluidsbeeld.

De luidprekerunits
De magnesium woofers
Deze units bezitten extreem stijve conussen, gemaakt van magnesium. Dit staat garant staan voor uitzonderlijke basprecisie en middentonen weergave en een zeer lineair frequentieverloop binnen hun werkgebied.
Zware koperen ringen zijn boven en onder het T-vormige poolkern aangebracht om niet lineaire- en modulatievervorming te reduceren en de belastbaarheid te vergroten. Verder zorgt een massief koperen faseplug voor beter prestaties van de koperen ringen en een verbeterde warmteafleiding, weg van de poolkern, waardoor de belastbaarheid nogmaals wordt vergroot.

 

De Magnetostatische luidsprekers
Zeer snelle magnetostatische units zorgen voor de hogetonenweergave. Deze units hebben een symmetrisch push-pull magneetsysteem dat gebruik maakt van de nieuwste soort neodym - het “super” magneetmateriaal met de hoogste magnetische energie. De extreem lichte Kaladex membranen met geëtste aluminium geleider bevinden zich in een magnetisch veld en worden uniform aangedreven door elektromagnetische kracht, wat zorgt voor een uiterst nauwkeurige en directe reproductie van het ingangssignaal. De nieuwe Kaladex membranen bezitten een veel hogere thermisch belastbaarheid, een lagere massa en een grotere duurzaamheid en stabiliteit dan de traditioneel toegepaste Mylar membranen. Dit resulteert in een hoger rendement, zwaardere belastbaarheid en een excellente geluidskwaliteit.   Er zijn geen zware spreekspoel, centreerring, lijmverbindingen, ophangring en zware conus aanwezig. Er ontstaan dus geen membraan-breakup resonantieverschijnselen, geen vervorming, fase incoherentie of signaal verloop, welke gewoon zijn voor conventionele luidsprekers. Met deze magnetostaten staat er zogoed als niets tussen het elektrisch signaal en het geluid – alleen maar een bijna gewichtloos membraan. Er is geen andere luidspreker verkrijgbaar die zo minimalistisch en puur is. Het is dus geen wonder dat deze magnetostaten zo’n schoon, luchtig en transparant geluid leveren, dat zo volstrekt natuurlijk en muzikaal is.

Producten: Stormfront,  The, Breeze,  Tornado,  The, Rock.

 

Van Duppen
Loudspeaker Design
Tel:077 - 30 60 117
Mob:06 - 38000021
E-mail: