Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Visonik

Ontdek VISONIK
Visionair akoestiek - deze eis gold bij de oprichting van VISONIK en geldt nu nog steeds.

Investeringen in onderzoek, ontwikkeling en de aanwezigheid van enthousiaste mensen maakten het ons mogelijk om antwoorden op de uitdagingen in de luidsprekerbouw te vinden. Hedendaags worden onze producten gebruikt bij de Duitse televisie, radio en productie industrie. Eveneens stijgt de populariteit bij studio’s wereldwijd.
Deze innovatieve kracht gecombineerd met 25 jaar ervaring is tot nu toe het merk van al onze producten.

VISONIK geschiedenis
 “We hebben de kleinste!” -klonk het op de Internationale Funkausstellung Berlijn 1975.

De kleinste was de DAVID van VISONIK. Een echte sensatie. Zo klein als een boek en toch zo goed om aan de Duitse DIN 45500 specificaties voor luidsprekers te voldoen. En dat in een tijd waar alleen grote luidsprekers aan deze norm voldeden. De klankeigenschappen van DAVID veranderden de mening van experts. Zo begon VISONIK zijn wereldwijde triomf en won de ene prijs na de andere prijs.

Een bijzonder jaar voor Visonik was 1977:

De DAVID 50 kreeg de Japanse Export Product Prijs van de 6.Japanse Audio Grand Prix voor innovatieve ontwikkelingen toegekend . Maar dit was alleen het begin van een steile carrière. In 1977 werd ook nog een andere innovatie van VISONIK geboren; de SUB 1. Deze diepe basmodule is een aanvulling van de DAVID en kon onafhankelijk in de kamer verstopt worden. Dit systeem leverde onopvallend het geluid van een full-range luidsprekersysteem. Het zo genoemde Satellietensysteem was geboren. Deze ontwikkeling was zo modern, dat zelfs de grootste Duitse televisiezender daarover een verslag deed.
Bijzonder innovatief was de in1978 gepresenteerde DAVID 4000. De eerste luidspreker met een aluminium behuizing. Daarmee werd een maatstaf gezet voor machinale verwerking, resoneren en behuizing stabiliteit. Ook op de huidige geproduceerde DAVID 5001 wordt deze exclusieve techniek toegepast.

Met de introductie van de 6000 serie in 1980 werd de LED overbelastingsbescherming gepresenteerd. Dit systeem beschermt de luidspreker voor overbelasting en werkt sneller dan alle bekenden zekeringen. De inzet van deze moderne LED’s was een verdere pionier prestatie van VISONIK.
Na de wereldwijde erkenning van VISONIK is 1985 een bijzonder jaar geworden. De miljoenste DAVID werd gebouwd .

1992 werd het assortiment van hoogwaardige luidsprekers voor thuisgebruik uitgebreid. Vele test tijdschriften waardeerden de typisch innovatieve concepten van VISONIK. Onder andere ook de VISONIK V470, uitgerust met een aantal passief werkende woofers. Test tijdschriften beoordeelden deze luidspreker als highlight van het jaar.
De productlijnen EVOLUTION en CONCEPT werden in 1992 geïntroduceerd en sindsdien altijd verbeterd. Daarmee zet VISONIK standaarden voor vakkundig, perfect verwerkte luidsprekers, met boven gemiddelde muzikale eigenschappen. Hoogwaardige houtfineerafwerkingen, aangenaam design en de beste klankkwaliteit Made in Germany.

Hoge investeringen in ontwikkeling en onderzoek verzekerden VISONIK’s geweldige positie. Wereldwijd, van het ZDF in Duitsland tot studio’s in Amerika tot de BBC in Engeland vertrouwen de professionals op DAVID van VISONIK als monitor luidspreker.

VISONIK producten worden eveneens gebruikt bij kwaliteitscontroles, zoals DPA microfoons.

We danken u voor het vertrouwen in ons. Professionals verplichten ons tot kwaliteit, profiteer hier eveneens van!

 

 

 

Producten: Revo Serie, Evolution Serie, Concept Serie, Davids,  subwoofer, Home cinema,   

Imp / distr

Belram nv/sa
Waversesteenweg 1600
1160 - Brussel
Belgium

Chaussee de Wavre 1600
1160 - Bruxelles
Belgique
Tel.: +32 (0)2 672 95 90
Fax: +32 (0)2 672 84 97
e-mail:

 

 

 
Gerelateerde artikelen:
Importeurs