Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en België. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

DeVos Luidsprekers

DeVos Loudspeakers, uniek & exclusief!

 In 1986 is Gery Vos vanuit zijn Hi-Fi speciaalzaak in Oss onder de merknaam DeVos begonnen met het bouwen van kwaliteitsluidsprekers voor de horeca met de wensen van zijn klanten als uitgangspunt. Bij het ontwerp van de speakers stond het doel om uw gasten onder alle omstandigheden van muziek te laten genieten.Alle door ons gebruikte speakerunits zijn van van de allerbeste kwaliteit en afkomstig van toon aangevende West Europese fabrikanten.
De in eigen huis ontworpen filters zijn nauwkeurig voor ieder type afzonderlijk samengesteld.

 

Nieuw is de DeVos Sound Guard Filtering Technology. Hierbij wordt het ingangssignaal nauwkeurig gestuurd in overeenstemming met de parameters van de speakerunits. Het eindresultaat is minder vervorming bij maximale belasting. De voorgestelde uitvoeringen zijn slechts een indicatie, u kiest zelf de afwerking. B.v. met echt houtfineer, met of zonder handvaten, riggingpunten, speakerstatiefbus enz.

Het leveringsprogramma van DeVos bestaat op dit moment uit vier series:

Hieronder is ons nieuwste project:
De kleinste professionele speaker ter wereld DeVos Jingle met deze geluidskwaliteit, toepassingen en capaciteiten. Binnenkort een review in DJ Gear - Meet Music !

DeVos Jingle luidsprekers

CLASSIC:
Met zijn kenmerkende vormgeving van twee schuin geplaatste fronten.  Ideaal voor geluidsgelimiteerde café- en bar bedrijven die het hoogst haalbare willen binnen een bepaalde decibellimiet. Mits goed geplaatst kan u dat een winst van 3 tot 10 decibel opleveren met hetzelfde ervaringsnivo als van andere systemen. Dit kan het verschil uitmaken tussen wel of geen geluidsoverlast, wel of geen bekeuring. Door de bijna half rondomafstraling ook uitermate geschikt voor gebruik in conferentie- en vergaderruimtes. Het concept van de Classic serie vindt u ook terug in de 804 uit de SM serie.

SM:
De letters SM staan voor Super Music en dat is wat we bedoelen.
Versterker vriendelijke luidsprekers met een brede afstraling en een onovertroffen geluidskwaliteit.
Voor uiteenlopende toepassingen in café- en barbedrijven,  bedrijfs- en sportkantines.

KANGAL :
Absolute topklasse voor hoogwaardige geluidsweergave in clubs, discotheken, drive- in shows, entertainment, live muziek en PA gebruik.

JINGLE:
Ons meest recente project.
Een technisch hoogstandje waarmee we bewijzen dat een kleine speaker groots kan klinken. Met zijn 15,8 cm breed en slechts 20 cm hoog wellicht de kleinste professionele speaker ter wereld met deze capaciteiten en eigenschappen.  Er zijn legio toepassingen voor de Jingle. We noemen er een paar: Cafe, restaurant, hotelbars, aula's, foyers, audio- visuele productiebedrijven, bedrijfsruimtes, modeshows, beurzen en ontmoetingscentra. Personal monitor voor dj's en muzikanten.  Als satelietspeaker in combinatie met een subwoofer voor hoogwaardige hifi- en hometheatre toepassingen.

De Jingle is ook leverbaar in 16 Ohm zodat u probleemloos 8 stuks op een tweekanaals versterker aan kunt sluiten.

Praktijkvoorbeeld:
Stel, u heeft een cafe-restaurant, eetcafe of loungebar en bent toe aan nieuw geluid. Het interieur is een smaakvol geheel. Het liefst zou u helemaal geen speakers hebben maar als het dan toch moet dan maar zo klein mogelijk. Grofweg kunt u kiezen uit kunststof kastjes van 25, 40, 60 en 80 Watt. Leuk als achtergrondspeakertjes maar echte muzikaliteit hoeft u doorgaans niet te verwachten. Toegegeven, vaak hoeven ze ook niet meer te kunnen.Echter...uw gasten van nu zijn veeleisender dan een paar jaar geleden. Eten alleen is niet meer genoeg.

Ze willen entertainment en het liefst houdt u ze na het diner nog een paar uur binnen. De kleine kastjes die u op het oog had schieten dan jammerlijk te kort. Met middelmatige geluidskwaliteit neemt u geen genoegen, u wilt het beste voor uw gasten. Dan is er maar 1 oplossing: De Jingle !
Hij kan net zo hard als 2 tot 6 anderen met dezelfde afmetingen en dat ook nog met een topklasse geluidskwaliteit ! Dat scheelt u dus direct minimaal de helft van het oorspronkelijk beoogde aantal plus minimaal de helft van de installatiekosten. Bovendien kunt u tot 8 Jingles in 16 Ohm uitvoering op 1 simpele versterker aansluiten.

Afhankelijk van de situatie, gewenst eindresultaat en optimale geluidskwaliteit bevelen wij een combinatie met een subwoofersysteem aan. Een aantal mogelijkheden vindt u terug op onze site. Deze worden niet door ons gebouwd maar wel op wens geleverd.  Voor een vakkundig advies neemt u contact op met uw leverancier of een van onze dealers.
 
Voor levering in provincies en landen waar nog geen dealer voor ons aktief is kunt u rechtstreeks bellen of mailen.

DeVos Jingle: Best sound you ever heard from this small format speakers !

 

Contactgegevens
Gery Vos
De Vos Loudspeakers
Willy Andriessenstraat 13
5348 RX, Oss
Tel: 0412-630226
Mob: 06-27512834
E-mail: