Klinkt beter 432 EVO
 

 
Google Translate
 
 
 
Navigatie
 
HOME
TWEEDEHANDS - DEMO HIFI
RECENSENTEN QUALITYHIFI
REVIEWS TESTS
NIEUWSBERICHTEN 2016
NIEUWSBERICHTEN 2015
NIEUWSBERICHTEN 2014
NIEUWSBERICHTEN 2013
NIEUWSBERICHTEN 2012
HIFIWINKELS Nederland
PRODUCENTEN & MERKEN
IMPORTEURS & DISTRIBUTEURS
ZET JE HIFISURROUNDSET ONLINE !
AUDIO & VIDEO MEUBELS
CONTACT - INFO
YOU TUBE QUALITYHIFI
 
Zoeken op Qualityhifi
 
 
HiFi Supply accessoires
 

 
Akiko Audio
 

Akiko Audio Churchilllaan 69 6226CT Maastricht  info@akikoaudio.com

 
Google Ads
 
 
Intosurround
 

Intosurround is de audiowinkel voor de echte liefhebber. Toonaangevende merken van verschillende Nederlandse importeurs en het Zweedse topmerk XTZ, staan garant voor een geweldige beleving.XTZ is uitsluitend te koop bij Intosurround voor Nederland en BelgiŽ. Door op deze wijze de producten op een andere manier aan te bieden, heeft u een HighEnd product tegen een zeer aantrekkelijke prijs.Flight forum 3542  5657 DW Eindhoven Nederland E-mailadres: info@intosurround.nl Telefoonnr.: +31 (0)40-2342415

Intosurround Eindhoven

 
Introductie streaming audio door Jord Groen
 

Jord Groen Triple M Audio Shop

 
HiFi Studio Zwaard
 

 
Fabscreations
 

Welkom bij Fabscreations. Onze website is nog in ontwikkeling, maar mocht u interesse hebben in 1 van de schilderijen of meer informatie willen, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de site.

fabscreations

 
FWD Magazine
 

 Vindt hier de laatse reviews

FWD Magazine cover

 
You tube Qualityhifi
 

Klik hier voor de Qualityhifi-YouTube website en bekijk vele films en verslagen

Kijk ook op Qualityhifi youtube

 
Prima Luna
 

Durob Audio BV PO. Box 109  5250 AC Vlijmen The Netherlands primaluna@primaluna.nl

Prima Luna Prologue Dialogue

 
John Van Gent
 

In de hifi wereld heerst nog steeds de veronderstelling dat 'goed' duur moet zijn, JvG bewijst het tegendeel en biedt goede producten aan tegen een nog betere prijs. High-End audiokabels johnvangent De Hennepe 455 4003 BG Tiel info@jvg-kabels.nl

John Van Gent
High End Audiokabels

De John van Gent Magic-Link "Reference" plus

 
Amity HiFi
 

 

Tube Elysium

Tube Elysium is een bedrijf dat op kleine schaal handgebouwde high end buizenversterkers bouwt. Het bedrijf wordt gerund door Ton en Sander Mijnster. Ton is de ontwerper van de versterkers en Sander is de man die het (eerste) contact met de klanten verzorgd en de content van de website voor zijn rekening neemt. Op de achtergrond speelt de siamese kat Chester de Pester uiteraard een niet onbelangrijke rol.

Onze ervaring met het ontwerpen en bouwen van buizenversterkers gaat terug tot het begin van de jaren zestig. In die tijd ging de kennis van vader op zoon, later ging Ton het elektronica vak in. Met de komst van de transistor en het afnemen van de belangstelling voor buizen gingen ook wij over op de transistor techniek. Tot een jaar of tien terug speelden wij nog met transistorversterkers en hebben in de loop der jaren heel wat commerciële (soms zeer kostbare) – en zelf gebouwde transistorversterkers thuis gehad. We bouwden op een gegeven moment zelf de meest exotische transistorversterkers, van mosfet bakken tot zware klasse A bakken. Snelle versterkers, met mega voedingen en dito dempingsfactor.

Een jaar of tien terug besloten we weer eens de oude buizenboeken tevoorschijn te halen. Met de wereldwijde opleving van de buis gingen wij ook weer aan de slag met de good old stuff...

Ons eerste bakje was een simpel Push Pull versterkertje rond de EL34. Geen hoogwaardige trafo's, geen super onderdelen, gewoon recht toe recht aan om eens te kijken hoe dat ook alweer klonk. Sinds die tijd hebben we de transistor voorgoed vaarwel gezegd! Dat simpele bakje klonk eigenlijk heel muzikaal. Ondanks de beperkingen gaf het ons meer muziek dan al die super transistorbakken bij elkaar.

We gingen aan de slag met alle denkbare buizenschakelingen, onderzochten alle filosofieën, bedachten variaties op oude schakelingen en kwamen zo tot onze eigen aanpak met als doel het hoogst bereikbare op buizengebied. Juist omdat wij voor onszelf hoge eisen stellen en omdat we dat eigenlijk niet (of zelden) vonden bij commerciële ontwerpen.

Binnen korte tijd bouwden we voor onszelf en kennissen weer machtig mooie buizenversterkers. Versterkers met de allerbeste trafo's en onderdelen. Versterkers die voldeden aan de hoge kwaliteitseisen die wij voor onszelf stelden. Versterkers die zonder compromis ontworpen en gebouwd werden.

Een jaar of 4 geleden besloten we om onze versterkers te gaan bouwen voor mensen die niet over de kennis beschikken om zelf aan de slag te gaan én voor muziekliefhebbers die niet genegen zijn om de soms exorbitant hoge prijzen van commerciële high end buizenversterkers te betalen. Een website werd on-line (eerst bij Yahoo en nu ons eigen domein) gezet, en binnen een jaar hadden wij al onze eerste opdrachten van mensen die bij ons kwamen luisteren. Inmiddels hebben we een aardige klantenkring opgebouwd van muziekliefhebbers die zeer gelukkig zijn met onze versterkers. Klanten ook met wie we nog steeds regelmatig contact hebben. Wat dat betreft blijven we altijd betrokken bij onze klanten én onze versterkers!

Wat kunt u verwachten als u met ons in zee gaat?

Een topklasse buizenversterker die u kunt plaatsen in het hoogste high end segment, versterkers die u mag vergelijken met de allerbeste en de meest kostbare commerciële versterkers.

Versterkers van Tube Elysium zijn zowel (meet) technisch en gehoormatig absolute top.

Onze versterkers zijn zeer betrouwbaar en kennen geen of nauwelijks uitval.Onze versterkers zijn hardwired (dus zonder printplaten) opgebouwd voor een  probleemloze werking ook op lange termijn.

Wij bouwen onze versterkers geheel op maat. U heeft dus alle vrijheid om binnen het technisch concept uw wensen qua uiterlijk en afwering kenbaar te maken. Wij geven een garantie van 1 jaar op onze versterkers. Overigens zij wij ook na die periode zeer coulant. Immers een tevreden klant, maakt meer tevreden klanten.Maar bovenal: een versterker die u echt zal betrekken bij uw favoriete muziek. Een versterker die u zal uitnodigen elke dag weer naar muziek te luisteren!

 Slide Show Pict

luisterafspraak
  
wij nodigen u graag uit om met ons en onze versterkers kennis te komen maken.

Wilt u eens met ons en onze versterkers kennis maken dan kan dat uiteraard. Wij willen u graag de hoge kwaliteit van onze versterkers demonstreren en nodigen u dan ook graag uit voor een luistersessie. Wij ontvangen u graag bij ons thuis waar u 's avonds - of in het weekend overdag - op uw gemak kunt luisteren naar onze versterkers. U mag van ons gerust uw eigen apparatuur meebrengen om die eens te vergelijken met onze versterkers.]

Wilt u ook eens onze versterkers bij u thuis beluisteren? Dat kan: tegen een vergoeding van € 50,- komen wij met onze versterkers bij u langs zodat u in uw eigen omgeving de versterkers kunt beluisteren. Wij betalen u het bedrag weer terug mocht u besluiten om voor onze versterkers te kiezen.Indien u besluit om met ons in zee te gaan dan vragen wij voordat we de versterkers gaan bouwen een aanbetaling van ongeveer de helft van het totale bedrag.

Wij leveren geen massa-product maar versterkers van hoge kwaliteit en houden daarbij rekening met uw individuele wensen wat betreft de afwerking.Het bouwen van een versterker (inclusief het wikkelen van de trafo's) duurt dan ook ongeveer 5 tot 8 weken. Uiteraard houden wij u in die tijd op de hoogte van de gang van zaken en u kunt ons in die tijd altijd bellen, mailen of eens langs komen.

Wij hebben met onze klanten een één op één relatie en houden van het persoonlijk contact. Immers wij zijn trots op onze versterkers en bouwen een product dat u voor het leven koopt.

 

Wij demonsteren onze versterkers met:    Quad ESL989 elektrostatische luidsprekers,  KEF C95,  Rotel cd/loopwerk en externe DAC / Sony 555 cd speler,  Michell Gyro platenspeler met SME 4 arm,  bekabeling: John van Gent

Voor een luisterafspraak kunt u ons mailen of bellen. Wij stellen een versnapering bij de koffie altijd bijzonder op prijs, voor de koffie en andere zaken zorgen wij.

Voor een afspraak of uw vraag gaat u naar het kopje contact op deze site

Produkten:o.a.  l'Apothéose 90 watt SET,  Les Elysées 9 watt SET, Les Nations 120 watt, apollon, La Piémontoise.

Graag tot ziens in Dordrecht

Ton en Sander Mijnster
Tube Elysium
Albert Camuserf 61 / 94
3315 BH Dordrecht
Tel: 078 6164786 (overdag) - 6163489 (na 20.00 uur)
Fax:
E-mail: contact